Φακοι Thrunite

HowareyouguyswiththeholidaysGotalotofgiftsHahasomearestillcryingforthisthrowmonsterSosososowemadeitagain_zpscd2a6373.jpg

How are you guys with the holidays Got a lot of gifts Haha, some are still crying for this throw monster. So, so, so, so we made it again.

χεχε, ο Thrunite Catapult επανερχεται δρυμιτερος με δυο κουμπακια στο σωμα αυτη τη φορα, αντι ενα στην ουρα.

Προσωπικα πιστευω οτι ηταν ενας απο τους πιο αξιοπροσεκτους και καλοσχεδιασμενους throwers και απο τους πιο καλοφτιαγμενους φακους γενικοτερα που εχει φτιαξει η thrunite. Δεν ξερω γιατι τον σταματησε.

Το μοντελο που σταματησε δουλευε με μια η με δυο μπαταριες 18650. Μπορουσες δηλαδη να αφαιρεσεις ενα κομματι απο το σωμα και να δουλευει με 1 μπαταρια με λιγη απωλεια φωτεινοτητας.

Μιλαμε για φακο που δεν καταλαβαινει μια. Τανκ σκετο. Τον εχω στο εργοστασιο που δουλευω τωρα, και για φακο αλλα και για προστασια...

Απάντηση: Re: Φακοι Thrunite

Αυτη η ειδικη εκδοση ΑΑΑ φακου της thrunite απο τιτανιο και με 162 λουμενς (!!!) φαινεται εξαιρετικη.
To εχω παραγγειλει πριν λιγο καιρο και το περιμενω αυτες τις μερες.

Ti_new__07061.1417773962.451.416.jpg

Αυτο βεβαια που περιμενω και δεν ειναι διαθεσιμο ακομα ειναι ο καταπληκτικος και πλεον φωτεινος ΑΑ φακος (400 lumens με 1χΑΑ!!) ο Thrunite Neutron 2A v2.
http://www.thrunite.com/thrunite-neutron-2a-v2/

Ο δικός μου trunite 162 lumens σήμερα παρέδωσε το πνεύμα του και μαλιςτα πολύ παράξενα στα χέρια μου. Δηλαδή εκεί που τον άναβα ξαφνικά έσβησε και δεν άναψε μετά. Στην αρχή λέω θα ειναι η μπαταρια την κοιτάζω με ενα δοκιμαστικό της Hama που έχω και έδειχνε γεμάτη. Αλλάζω δυο τρεις φορτισμένες και παλι τίποτα. Μετά δοκίμασα και μια αλκαλική και πάλι τίποτα.
Κρίμα γιατί δεν νομίζω να υπάρχει πιο δυνατός με ΑΑΑ, αλλά μήπως γι αυτό παρέδωσε το πνεύμα του;

Ο μόνος τρόπος είναι να συμμετάσχω σε μια μαζική παραγγελία ενός forum που δεν γνωρίζω καν, στην Βρετανία;

Ok, ευχαριστώ πολύ. Απλά δεν αξίζει τον κόπο. :)

Ξέρουμε από που μπορεί να αγοράσει/παραγγείλει κανείς τον Thrunite ΤΝ36; :operator:

Καλως τον!
Εγω τωρα τελευταια αγοραζω κατ'ευθειαν απο το μαγαζι τους. Πρεπει να κανεις εγγραφη, εχει δωρεαν μεταφορικα για πανω απο $50.
Για καποιους φακους πρεπει να περιμενεις, η να κανεις προπαραγγελια, οπως ο ΤΝ36. Εχω προ παραγγειλει πριν κανα διμηνο 1-2 φακους (γραφω παραπανω) και μου τους στελλουν τωρα.

http://www.thrunite.com/thrunite-tn36/

στο youtube αρχισαν να εμφανιζονται βιντεο απο τον νεο επαναφορτιζομενο της εταιριας (βασικα βγηκε στις αρχες Φεβρουαριου)
TC10
http://www.thrunite.com/thrunite-tc10-new-arrival/

Αλλα καποιος στο cpf αρχισε να παρατηρει ομοιοτητες με τους Rofis. Και μαλιστα οι rofis προηγουνται ως και χρονια (οι JR20 & JR10 βγηκαν το 2012!)

IMG_7154__56944.1421397235.1280.1280.JPG

_c_NG7MoXjs1nYd8XXoGm11YNvaWhtSD7Q3YxRrSA8P5cUBxq0oIuh3bPR_nEYBlEd5ciWAVCe8iMYRE-BXZXW-yrh2v71tjJbu.png

IMG_6795__80181.1418987718.1280.1280.JPG

_c_ZEGoa9NXH-8u4Ij3g4IIVXRe8fdZTVP3fkwe3UbqchSm_BvG2B_QLhWInTQQDPEuLNTADly7Fl3buecur4sP8scDetO5fFOk.png

Καλησπέρα παιδιά και απο μένα.Πριν απο μερικό καιρό είχα συμβουλευτεί το φόρουμ για την αγορά ενός νέου φακού και τελικά σήμερα παρέλαβα μετά απο 12 μέρες τον Thrunite TN4A NW 1050lm απο amazon.de.Τον παρήγγειλα απο το επίσημο site της Thrunite αλλά τους είπα λόγο τελωνείου να μου τον στείλουn απο το ευρωπαικό τους κατάστημα στη Γερμανία.
fawtj4.jpg

fyh8he.jpg

2jfduls.jpg

2dtaqzs.jpg

Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι μου κόστισε 46 και είχε δωρεάν μεταφορικά!
2j26gkn.jpg

2lbidjk.jpg

Απο την πρώτη στιγμή που τον άνοιξα ήταν όπως τον φανταζόμουν ένας στιβαρός και καθώς πρέπει φακός με τα όλα του.Άν και μεσημέρι τον έβαλα στο turbo mode και φώτισε ολο το δωμάτιο.Ανυπομονώ να έρθει το βράδυ για να γράψω εντυπώσεις.
Τις μπαταρίες τις αγόρασα απο ελληνικό ιντερνετικό μαγαζάκι και μπορώ να πώ οτι πιάστηκα "Κότσος" αφού μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν 39 .

Απλά ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που γνωρίζετε αυτα τα λαστιχάκια και το άλλο το άσπρο το πλαστικό πώς τα χρησιμοποιώ για πού είναι?
Ελπίζω να ήμουν όσο κατατοπιστικότατος μπορούσα.Για οποιαδήποτε ερώτηση παιδιά στη διάθεση σας!
Καλώς σας βρήκα και επίσημα πλέον.

Απάντηση: Re: Φακοι Thrunite

Απλά ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που γνωρίζετε αυτα τα λαστιχάκια και το άλλο το άσπρο το πλαστικό πώς τα χρησιμοποιώ για πού είναι?
Φαινεται πολύ ωραίος - καλορίζικος και "καλοφώτιστος"
Τα λαστιχάκια (o-ring) ειναι ανταλλακτικά, μπαίνουν στην "βάση" των σπειρωμάτων για στεγανοποίηση
Το ασπρο πλαστικό - χωρις να είμαι σίγουρος - μου κάνει για ανταλλακτικό power button
Μια από τις καλύτερες "ελληνικές" πηγές για Eneloop ειναι το eshop
Καλή συνέχεια λοιπόν!

Σε ευχαριστω πολύ asot.Αυτά πρέπει να τα βάλω τώρα τα λαστιχάκια η είναι ανταλλακτικά?Λογικά τώρα έτσι?