Τελικα παραγγειλα τον Fenix LD10 και την βαση για το ποδηλατο AF02 με συνολικο κοστος ~ 56 Ευρω...Για να δουμε τι θα δουμε τα επερχομενα βραδια![]()
Μπραβο, πολυ καλη επιλογη και κυριως πολυ αξιοπιστη για ποδηλατο! Πες εντυπωσεις οταν σου ερθει.
Τελικα παραγγειλα τον Fenix LD10 και την βαση για το ποδηλατο AF02 με συνολικο κοστος ~ 56 Ευρω...Για να δουμε τι θα δουμε τα επερχομενα βραδια![]()
Μαλλον στο Niteye EYE10 καταληγω. Τι λετε;
Δεν έχω πάρει βάση ακόμα. Μέχρι τώρα είχα ένα Bontrager Ion 2 και ένα Magicshine 808 (ίσως παραπλήσια έκδοση με αυτή του λινκ - αγορασμένο το καλοκαίρι του 10, όταν και άνοιξα το παρόν thread), τα οποία έχουν δικό τους σύστημα τοποθέτησης στο τιμόνι.Μια χαρα φαινεται και η ρυθμιση φωτεινοτητας με το δακτυλιο πολυ βολικη.
Επειδη ομως ειναι πολυ κοντος, 8εκατοστα, και δεν ξερω ποια βαση για ποδηλατο χρησιμοποιεις, δες αν εχεις ευκολη προσβαση στον δακτυλιο ρυθμισης, ειδικα για το strobe που απαιτει καποια στριψιματα της κεφαλης.
Είναι μεγάλοι αυτοί που παίρνουν 18650...Ειχα την εντύπωση οτι ψάχνεις για ΑΑ...
Αν τελικά πας σε επαναφορτιζόμενη LiIon (16340), γιατι δεν κοιτάς και 18650 - εχει ΠΟΛΛΕΣ επιλογές!
Διάβασα το thread και είδα αυτόν http://www.dealextreme.com/p/mj-808e-ha-iii-cree-xm-lt60-3-mode-1000-lumen-led-bike-light-set-4x18650-57100
Ο οποίος μεν είναι δυνατός αλλά απ'ότι βλέπω στο βιντεο έχει πολύ στενή δέσμη. Για να έχεις μεγαλύτερο εύρος δέσμης τι χρειάζεται; Πιο πολλά led; Άλλο κάτοπτρο;
Θέλω να πάρω έναν για νυχτερινή οδήγηση στο βουνό μέσα σε μονοπάτια, οπότε χρειάζεται να έχεις και φαρδιά δέσμη και κάπως μακριά για να προλαβαίνεις αυτό που έρχεται...
Έχω δει λύσεις αλλά φτάνουν γύρω στα 300 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.