Φακός/φώς για ποδήλατο

Ωραίες αυτές οι θηκες απλα εγω έχω το Xperia mini st15i και θα ειναι λίγο μεγάλη νομίζω για το δικό μου κινητο

Ωραίες αυτές οι θηκες απλα εγω έχω το Xperia mini st15i και θα ειναι λίγο μεγάλη νομίζω για το δικό μου κινητο

Ειδικα για xperia mini δεν εχει, αλλα κανουν πολλες θηκες που μπορεις να ρυθμισεις τις διαστασεις.

http://dx.com/p/bicycle-swivel-moun...621?rt=1&p=2&m=3&r=2&k=1&t=1&s=66689&u=108621

http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Bik...416122?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6bc8aa7a

νομίζω οτι βρήκα την τέλεια μπαταρία για τον TK21... δηλαδή single 18650 και XM-L (3A)
είναι η Panasonic NCR18650B 3400mah ,η οποία σύμφωνα με τις μετρήσεις του CPF δίνει 1Ah με discharging στα 3A και το μήκος της είναι ακριβώς στα specs των 18650, δηλαδή 65mm :D
δεν ξέρω βέβαια πόσο αυθεντικές είναι αυτές του ebay... αν κάποιος έχει καποια αξιόπιστη πηγή για να τις αγοράσω ας μου γράψει pls!

τις δικες μου (3100) τις αγορασα απο το intl-outdoor. οι οποιοι ετσι και αλλιως βγαζουν τις δικες τους μπαταριες με Panasonic μεσα.
Πρακτικα -και ακομα- δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.....Ειναι τοσο διαδεδομενες στον κοσμο των μπαταριων laptop που τα κινητρα για μουφα ειναι μικρα.
καταλαβατε το σκεπτικο μου ετσι?

Δενε χω χρονο να το ψαξω...εχει ο φακος σου προβελψη διακοπης οταμ το βολταζ της μπαατριας πεσει? τοτε δεν χρειαζεται και να ειναι προστατευμενες

Last edited:
νομιζω οτι εγω το εχω παρει φθηνοτερα.
Το εψαξα να του αβλω ενα XRE πριν το δωσω αλλα δεν απει...Θελει LED με χαμηλοτερο υποστρωμα, δηλαδη κανενα XML

α..και αν ειδατε η αποστολη σπιτι απο το ελληνικο σαιτ παει στα 15 ευρω....

Fenix bike light line to include affordable (below $100) 800 lumen unit

fenixbikelights-0.JPG

Last edited:
φίλοι
ποιο μίνι φακό με 18650 μπαταρία, προτείνεται για back-up φως στην τσάντα του ποδηλάτου? (κάτω των 30 ευρώ)

ευχαριστώ

Υ.Γ. σε κάτι ultrafire φακούς που έχω έχουν χαλάσει όλα τα switch

Attachments

• BT20 a.jpg
    BT20 a.jpg
    67.8 KB · Views: 151
  • BT20 b.jpg
    BT20 b.jpg
    81.5 KB · Views: 149
τωρα ειναι σπασιμο αλλα θα το ρωτησω..ο παλιος τι λεει απο θεμα αξιοπιστιας/καατσκευης?

Σύγκριση μπορώ να κάνω μόνο με το παλιό μου φως (το μονό cree xm-l). Η κατασκευή δείχνει πιο ποιοτική, ακόμα και το κουτί της συσκευασίας ήταν κλάσης.... και όχι χάρτινη.
Με βόλεψε το οτι έχει remote switch. Το βάζεις δίπλα στο χερούλι του τιμονιού και αλλάζεις με τον αντίχειρα χωρίς να σηκώνεις το χέρι σου.