akilleas
Senior Member
Ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω τα νούμερα των καναλιών; (801,802...)
Εχω πρόβλημα όταν αλλάζω κανάλια από τα αριθμητικά πλήκτρα.
Το 1.050 δεν κόβει τους υπότιτλους αλλα δεν εχει το συμμαζεμένο φόντο της 1.055.Σε ευχαριστώ. Η 1.050 δεν κόβει τους υπότιτλους. Σωστά;
Και αυτό το T55_T65_bridge.zip που έχει κάτω-κάτω τι είναι;
Ρε παιδιά πως μπορώ να αλλάξω τα νούμερα των καναλιών; (801,802...)
Όπως είπε και ο alfisti7, καλύτερα απο τον δέκτη στον ενισχυτή. Πάρε ένα αντάπτορα scart<>RCA και σύνδεσε μόνο τα καλώδια ήχου.Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα το συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή με fw 1.050. Έχω 2 απορίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής.
1) Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε αν σταματήσω μια ταινία που παρακολουθώ από το στικάκι μου, να μπορέσω να την δω από εκεί που σταμάτησε?
2) Έχω συνδέσει τον αποκωδικοποιητή μέσω HDMI σε ένα tv-monitor της LG. Θα ήθελα να μεταφέρω τον ήχο τόσο της τηλεόρασης όσο και του media player σε ένα στερεοφωνικό που διαθέτω (παλαιάς τεχνολογίας) το οποίο διαθέτει line in (δύο RCA υποδοχών). Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς του ήχου στο στερεοφωνικό? Μέσω της οθόνης (από το Line out) ή μέσω του αποκωδικποιητή (ενδεχομένως μέσω της SPDIF εφόσον αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό)?
Ευχαριστώ.
1. Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα και δεν θυμάμαι να το έχω αντιμετωπίσει. Χρησιμοποιώ τον δέκτη καθημερινά κυρίως ως media player, αν ήταν γενικό πρόβλημα θα το είχα δει.
Συμβαίνει σε όλα τα sticks που έχεις δοκιμάσει ή μόνο σε ένα συγκεκριμένο;
2. Ο δέκτης δεν έχει διακόπτη on\off οπότε μόνο βγάζοντας το καλώδιο επανέρχεται απο κολλήματα.
Έχει και μεταφορικά ή είναι τελική η τιμή;Τον βρήκα και σε πολύ καλή τιμή, γιατί βρίσκεται σε προσφορά αυτές τις μέρες στο www.beskas.gr ,36 .
Οταν κανω εγγραφή σε αυτό τον δέκτη, μπορώ παράλληλα να πλοηγηθώ στις εγγράφες μου και να δω κάτι αλλο που έχω ήδη γράψει;
Έκανα κάποιες δοκιμές εγγραφής. Ο δέκτης επιτρέπει την πρόσβαση στο μενου Πολυμέσων κατα τη διάρκεια της εγγραφής και επιτρέπει αναπαραγωγή παλιότερου αρχείου PVR ενω γράφει. Η δυνατότητα αυτή ειναι κάπως ασταθής, ο δέκτης κόλλησε 1-2 φορές. Ίσως φταίει το ταλαιπωρημένο στικάκι μου και με δίσκο να δουλεύει σωστά..
Δοκίμασα να παίξω και ματρόσκα την ώρα που έγραφε (απο το δεύτερο στικάκι που έχω πάνω του) αλλα ο δέκτης κόλλησε. Έχω βάλει τα στικάκια σε USB hub με δική του τροφοδοσία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.