Σε ξέχασα :smile:
http://www.sendspace.com/file/4h25zi
Αν καταλαβαίνω σωστά αυτόν τον πίνακα, το L3.2 δεν υποστηρίζει fullHD. Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.
4.1 ήταν απλά με τις δοκιμές άλλαξα το level σε 3.2 με το παρακάτω προγραμματάκι:
http://www.videohelp.com/tools/H264-AVC-Level-Editor
και μετά είχα διευκρινήσει:...
η ποιότητα της εικόνας είναι καλή (πολύ καλή) ή υπάρχει δέκτης με καλύτερη ποιότητα εικόνας; (σε παρόποιο κόστος)
(αναφέρομαι στα τηλεοπτικά κανάλια με HDMI σε TV 42άρα και πάνω)
και μετά πήρα τον ariva και μεταφέρω τις εντυπώσεις στοΔοκίμασα τον opticum T90 και τον σύγκρινα με HDMI σε μια 42ρα panasonic PX70, με το APPSTREMER TV που έχει και ψηφιακό δέκτη.
Λοιπον, το CRYSTAL είναι μια κλάση πάνω σε εικόνα.
Οπότε έτσι έχω αποκλείσει την καλύτερη ίσως υλοποίηση ALI και ψάχνω για τον καλύτερο Mstar.
Ούτε ως 4.1 έπαιζε δηλαδή;
Version:V1.026
Την Auto update πως την βρίσκω; Αν ενοείς το LCN είναι απενεργοποιημένο.
Με τόσο παλιά έκδοση λογισμικού, πρώτα θα έβαζα την νεότερη έκδοση (1.056) που έχει και λίγο βελτιωμένη μετάφραση, και μετά θα βρισκόταν ευκολότερα η ρύθμιση που ψάχνειςVersion:V1.026
Την Auto update πως την βρίσκω; Αν ενοείς το LCN είναι απενεργοποιημένο.
Έχεις "παλιό και καλό" κομμάτι οπότε αυτό που έγραψε ο Δ+ πιο πάνω δεν ισχύει.
Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς τη δομή των μενού στο 1.026, μάλλον το Auto Channel Update θα το βρεις στην καρτέλα "Πρόγραμμα"
Λοιπον εγω προ ημερων εκανα ενα πειραμα και μου βγηκε....τωρα ετυχε; πετυχε; πειτε οτι θελετε σε εναν δεκτη παλιας κοπης οπως τον χαρακτηρισα εβαλα την 056 επαιξε εβαλα την 050 ξαναπαιξε και μετα τον γυρισα στην προτιμηση μου την 013 και ξαναπαιζει......οταν ομως ειχα αποπειραθει να κανω το ιδιο στον δεκτη που ειχα παραλαβει με την ο50, δεν γυρισε στην 013, η καλυτερα γυρισε και δεν επαιζε καναλια...και φυσικα με την 050 και 056 ουτε λογος για καποια αρχεια που εχω αναφερθει σε παλιοτερα ποστς.τα συμπερασματα δικα σας.
Λείπουν πολλά για να μπορέσουν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη άποψη. Θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.