Ferguson Ariva T65

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T65

Σε ξέχασα :smile:

http://www.sendspace.com/file/4h25zi

Αν καταλαβαίνω σωστά αυτόν τον πίνακα, το L3.2 δεν υποστηρίζει fullHD. Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.

4.1 ήταν απλά με τις δοκιμές άλλαξα το level σε 3.2 με το παρακάτω προγραμματάκι:

http://www.videohelp.com/tools/H264-AVC-Level-Editor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T65

Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει:
...
η ποιότητα της εικόνας είναι καλή (πολύ καλή) ή υπάρχει δέκτης με καλύτερη ποιότητα εικόνας; (σε παρόποιο κόστος)

(αναφέρομαι στα τηλεοπτικά κανάλια με HDMI σε TV 42άρα και πάνω)
και μετά είχα διευκρινήσει:
Δοκίμασα τον opticum T90 και τον σύγκρινα με HDMI σε μια 42ρα panasonic PX70, με το APPSTREMER TV που έχει και ψηφιακό δέκτη.
Λοιπον, το CRYSTAL είναι μια κλάση πάνω σε εικόνα.
Οπότε έτσι έχω αποκλείσει την καλύτερη ίσως υλοποίηση ALI και ψάχνω για τον καλύτερο Mstar.
και μετά πήρα τον ariva και μεταφέρω τις εντυπώσεις στο
http://www.avclub.gr/forum/showthre...πιλέξω?p=1056676639&viewfull=1#post1056676639

Mε την 013 αν και ενεργοποιημενη δεν παρουσιασε τιποτε τετοιο απο τον σεπτεμβριο.οποτε ευκολο ηταν να τα φορτωσω στο new style κατασκευασμα.και εκανε και τις αλλαγες τωρα στις 14 δεκεμβριου οταν κλεισαν τα αναλογικα θεσσαλονικη χωρις να πειραχθει η σειρα που τους ειχα βαλει.

Re: Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T65

Version:V1.026
Την Auto update πως την βρίσκω; Αν ενοείς το LCN είναι απενεργοποιημένο.

Έχεις "παλιό και καλό" κομμάτι οπότε αυτό που έγραψε ο Δ+ πιο πάνω δεν ισχύει.

Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς τη δομή των μενού στο 1.026, μάλλον το Auto Channel Update θα το βρεις στην καρτέλα "Πρόγραμμα"

Φίλε Κostas το έψαξα αλλά δεν βρήκα από που μπορεί να κάνει μόνο του update.
Πάντως στην καρτέλα 'πρόγραμμα' αναφέρει μόνο για προγραμματισμό εγγραφής.
Thanks anyway.

Version:V1.026
Την Auto update πως την βρίσκω; Αν ενοείς το LCN είναι απενεργοποιημένο.
Με τόσο παλιά έκδοση λογισμικού, πρώτα θα έβαζα την νεότερη έκδοση (1.056) που έχει και λίγο βελτιωμένη μετάφραση, και μετά θα βρισκόταν ευκολότερα η ρύθμιση που ψάχνεις ;)

Έχεις "παλιό και καλό" κομμάτι οπότε αυτό που έγραψε ο Δ+ πιο πάνω δεν ισχύει.

Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς τη δομή των μενού στο 1.026, μάλλον το Auto Channel Update θα το βρεις στην καρτέλα "Πρόγραμμα"

Άλλο ένα στοιχείο κατά της θεωρίας περί ύπαρξης διαφορετικών παρτίδων Τ65, παλιάς καλής και καινούργιας κακής...

Λοιπον εγω προ ημερων εκανα ενα πειραμα και μου βγηκε....τωρα ετυχε; πετυχε; πειτε οτι θελετε σε εναν δεκτη παλιας κοπης οπως τον χαρακτηρισα εβαλα την 056 επαιξε εβαλα την 050 ξαναπαιξε και μετα τον γυρισα στην προτιμηση μου την 013 και ξαναπαιζει......οταν ομως ειχα αποπειραθει να κανω το ιδιο στον δεκτη που ειχα παραλαβει με την ο50, δεν γυρισε στην 013, η καλυτερα γυρισε και δεν επαιζε καναλια...και φυσικα με την 050 και 056 ουτε λογος για καποια αρχεια που εχω αναφερθει σε παλιοτερα ποστς.τα συμπερασματα δικα σας.

Λείπουν πολλά για να μπορέσουν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη άποψη. Θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Θα περιμένω λίγες μέρες, και αν ξαναχάσει τα κανάλια θα τον αναβαθμίσω όπως είπες talos.
Aπλά φοβάμαι μήπως με την αναβάθμιση χάσω κάτι καλό που είχε η παλιά έκδοση (πχ.καλή εικόνα-υπότιτλοι χωρίς πρόβλημα κ.λ.π.).

Λοιπον εγω προ ημερων εκανα ενα πειραμα και μου βγηκε....τωρα ετυχε; πετυχε; πειτε οτι θελετε σε εναν δεκτη παλιας κοπης οπως τον χαρακτηρισα εβαλα την 056 επαιξε εβαλα την 050 ξαναπαιξε και μετα τον γυρισα στην προτιμηση μου την 013 και ξαναπαιζει......οταν ομως ειχα αποπειραθει να κανω το ιδιο στον δεκτη που ειχα παραλαβει με την ο50, δεν γυρισε στην 013, η καλυτερα γυρισε και δεν επαιζε καναλια...και φυσικα με την 050 και 056 ουτε λογος για καποια αρχεια που εχω αναφερθει σε παλιοτερα ποστς.τα συμπερασματα δικα σας.

Λείπουν πολλά για να μπορέσουν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είτε προς τη μία είτε προς την άλλη άποψη. Θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό.

Συμπτωματικο δεν ειναι μιας και εχει αναφερθει και απο αλλους.
Απο την αλλη καταλαβαινω τον deltaplus που ειχε εναν δεκτη, περισσοτερους απο εναν νομιζω, και μετα πηρε και αλλους και πλεον δεν ειναι ιδιοι ακριβως. Με την διαφορα στον media player.

Βεβαια εδω που τα λεμε ο δεκτης ειναι αυτο που λεει και το ονομα του. Δεκτης. Οχι media player.
Αν λοιπον τα υπολοιπα στοιχεια δεν αλλαξαν, δηλαδη κραταει την ποιοτητα και λειτουργιες που ειχε στο κομματι ληψη/αποκωδικοποιηση/εξοδος εικονας και στο κομματι PVR τοτε δεν βλεπω τον λογο να γινεται τοσο μεγαλος ντορος για την διαφορα στο κομματι media player.

Εξαλλου κανενας media player δεν εγγυαται πληρη συμβατοτητα με αρχεια. Πλην ενος Η/Υ που μπορει να αναβαθμιζεται ή ακομα και να αλλαζει player.
Ακομα και εναν media player να παρεις που κανει παπαδες, π.χ με 45 ευρω περιπου και κανει μεχρι και DTS-HD MA downmix to stereo κανεις δεν σου εγγυαται αν αυριο βγει νεα εκδοση mkvmerge που δεν καθιστα αχρηστο το μηχανακι.
Τοσοι και τοσοι πεταξαν WD, netgear, PopCorn και αλλους πασατεμπους. Δυστυχως ενας media player ειναι gadget. Δεν ειναι σοβαρο μηχανημα αν δεν θελεις να κλαις τα λεφτα σου. Αν σε νοιαζει η τσεπη σου καποτε με 200 ευρω εφτιαχνες Η/Υ που παιζει τα παντα και θα συνεχισει να τα παιζει.

Το θεμα ειναι τι κανει ενας δεκτης οσο αφορα το θεμα ληψη/αποκωδικοποιηση/εξοδος εικονας και στο κομματι PVR. Που αυτα τα δυο και βασικα το κομματι PVR ειναι το μονο μηχανημα που εινα αποκλειστικοτητα του. Μιας και η τηλεοραση μπορει να εχει mpeg4 αποκωδικοποιητη αλλά να εχεις παρει εναν "δεκτη" για να τον εχεις σαν PVR.
Αν θελεις media player οπως ειπαμε υπαρχουν και με λιγοτερα απο 45 ευρω...