Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Βλέπω τα πάντα με αγγλικούς υπότιτλους, όπως τους βρίσκω, χωρις άλλες μετατροπές.Κωστα (και τα υπολοιπα παιδια φυσικα) τον εξωτερικο .srt για ματροσκα που εχει εσωτερικους,πως τον ρυθμιζετε στο pc ?
παμε τωρα σε κτ που ειναι καθαρα δικο μου "Φταιξιμο". τελικα η διαδικασια με το Notepad++ και το "encode in UTF-8 without BOM" πανω στον χ-ψ εξωτερικο .srt , δεν δουλεψε... ενω αρχικα φαινοταν οτι ολα ok και ειχα δει μιση ταινια χωρις προβληματα σε σημεια που προηγουμενως υπηρχαν, χθες σε αλλη ταινια προεκυψαν προβληματα με την ιδια διαδικασια.
Κωστα (και τα υπολοιπα παιδια φυσικα) τον εξωτερικο .srt για ματροσκα που εχει εσωτερικους,πως τον ρυθμιζετε στο pc ?
Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Βλέπω τα πάντα με αγγλικούς υπότιτλους, όπως τους βρίσκω, χωρις άλλες μετατροπές.
Πιθανοτατα οι υποτιτλοι που εχεις να εχουν καποιο λαθος στην διαμορφωση τους, ειτε στο μοτιβο ειτε σε καποιον μη υποστηριζομενο χαρακτηρα.
Αν δεν κανω λαθος μονο σε ANSI δεν θα ειχες προβλημα με μη υποστηριζομενους χαρακτηρες, και παλι οι υποτιτλοι μπορει να εχουν κακη διαμορφωση (λαθος ωρα/αριθμοδοτηση/κτλ)
Οποτε για καλο και για κακο προσπαθησε τους εν λογο υποτιτλους να τους περασεις απο το SubtitleCreator για να δεις αν υπαρχει λαθος.
Ο KMPlayer παιζει τους εσωτερικους αν υπαρχουν και εφοσον υπαρχουν και εσωτερικοι και εξωτερικοι τοτε αγνοει τους εσωτερικους και εμφανιζει τους εξωτερικους.
Οπως ειναι και το σωστο δηλαδη. Εφοσον εβαλες εξωτερικους αυτους θελεις να παιξει, το λογικο δηλαδη.
στο δευτερο σκελος τωρα μαλλον δεν εγινα κατανοητος. το προβλημα μου δεν ειναι πως να παιξει κατι στο pc,αλλα πως πρεπει να αλλαξω στο pc τον εξωτερικο .srt για να παιξει στον ferguson με μια ματροσκα που εχει τους ενσωματωμενους δικους της.
10) Το φόντο στο info του media player να ακολουθεί την διαφάνεια του OSD
11) Στο ίδιο info, τα μεγάλα ονόματα αρχείων να σκρολάρουν. Το ίδιο και στην λίστα αρχείων. Αυτό το έχουν οι 7828.
12) To φόντο των υποτίτλων μπορεί να γίνει ημιδιαφανές; Ας ακολουθεί και αυτό την ανάλογη ρύθμιση διαφάνειας του OSD.
(Νομίζατε οτι ο Άγγελος είναι κακός ε τις εταιρίες; Εγώ είμαι χειρότερος! :devil-smiley-029: )
Αν η τηλεόραση δεν έxει είσοδο scart παρά μόνο την απλή γνωστή και rca μπορούμε να συνδέσουμε τον ferguson με μετατροπέα scart σε rca?
Και οι δύο RCA είναι; Η "Υποδοχή εισόδου HiFi" μου φαίνεται σαν "καρφί".Φίλε μου η τηλεόραση είναι η sony ΚV 21FT1E.
Δεν είμαι στο πατρικό για να δω ακριβώς τί στην ευχή γίνεται. Τηλεφωνικά προσπαθώ να βγάλω άκρη lolλλλ. Εξόσων αντιλαμβάνομαι από ένα γρήγορο googlάρισμα η πρόσοψη πρέπει να είναι αυτή.
Δύο εισόδους βλέπω. Μήπως λόγω μονοφωνικού ήχου?
Καλησπερα
μολις παρελαβα τον δεκτη απο το ESHOP
δεν εχω προλαβει να κανω αλλες δοκιμες.
Τι να κοιταξω?? για να δω αν ειναι ελατωματικο κομματι η οχι?
Και οι δύο RCA είναι; Η "Υποδοχή εισόδου HiFi" μου φαίνεται σαν "καρφί".
Δείγματα Divx μπορεις να βρεις στο Divx.comεχεις να μου δοσεις ενα link για να κατεβασω καποιο αρχειο divx να το δοκιμασω?
Που βρισκω την εκδοση 1.013?
Δεν παίζει κανένα Divx; Αν μπορείς ανέβασε το Mediainfo των δύο προβληματικών αρχείων....αποκτηθείς σήμερα με 050 fw και αναβάθμιση σε 056 (σύνδεση σε CRT με SCART)...ΔΕΝ παίζει Divx...σε κάποια αρχεία δεν ακούγεται ο ήχος (δεν πρόκειται για DTS)...εξωτερικοί υπότιτλοι εμφανίζονται χωρίς προβλήματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.