Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος, εδώ και μια εβδομάδα του συγκεκριμένου αποκωδικοποιητή και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος.
Αυτό που ανακάλυψα μόλις χθες, βάζοντας να παίξει μια ταινία, είναι ότι στα .mkv αρχεία δεν έχω καθόλου ήχο αλλά ούτε και υπότιτλους. Αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread δεν βρήκα κάποια απάντηση ... ζητάω συγγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί και δεν το είδα. Έχει κάποιος καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ;
Ξέχασα να γράψω ότι του έχω περάσει την 1.056 και είναι συνδεδεμένος στην τηλεόραση με hdmi
Ευχαριστώ
με το notepad αλλαξε τους απο UTF σε ANSI η UNICODE και θαναι οκ!
Παιδιά καλησπέρα ξανά από εμένα. Στο post που είχα κάνει για τα δυο προβλήματα που είχα, τελικά κατάφερα να λύσω -χάρη στη συμβουλή του audiov- μόνο το πρόβλημα του ήχου.
Δυστυχώς, αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα, αρνείται πεισματικά να μου παίξει υπότιτλους όταν αυτοί είναι εξωτερικοί, όχι μόνο σε mkv αλλά ούτε και σε avi ταινίες. Αντίθετα, όταν στο video που κατεβάζω οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι τους παίζει κανονικά.
Δοκίμασα μέχρι και να τους ενσωματώσω εγώ με διάφορα tools που βρήκα (όπως το aviddxsub ή το mkvmerge) αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο ... υπότιτλοι με τίποτα !!!
Με έχει τρελάνει εντελώς ... έχει κάποιος καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ;
Παιδιά καλησπέρα ξανά από εμένα. Στο post που είχα κάνει για τα δυο προβλήματα που είχα, τελικά κατάφερα να λύσω -χάρη στη συμβουλή του audiov- μόνο το πρόβλημα του ήχου.
Δυστυχώς, αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα, αρνείται πεισματικά να μου παίξει υπότιτλους όταν αυτοί είναι εξωτερικοί, όχι μόνο σε mkv αλλά ούτε και σε avi ταινίες. Αντίθετα, όταν στο video που κατεβάζω οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι τους παίζει κανονικά.
Δοκίμασα μέχρι και να τους ενσωματώσω εγώ με διάφορα tools που βρήκα (όπως το aviddxsub ή το mkvmerge) αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο ... υπότιτλοι με τίποτα !!!
Με έχει τρελάνει εντελώς ... έχει κάποιος καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ;
Δεν έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ... είναι πεντακάθαρο :bigcry:μη το συζητας καν,χαρα να μας να βοηθαμε αν ξερουμε κατι (αλλωστε και εμεις δε τα ξεραμε,αλλοι μας τα μαθανε)
το να ξηλωσεις με το mkvmerge τους υποτιτλους που εχει ενσωματωμενους η ιδια ταινια,το δοκιμασες και δε δουλεψε?
Δεν έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ... είναι πεντακάθαρο :bigcry:
τοτε το προβλημα ειναι ξεκαθαρα στον εξωτερικο υποτιλο που προσπαθεις να παιξεις.
φτιαξτον οπωσδηποτε .srt
καντον σε ANSI.
ιδιο ονομα με την ταινια στον ιδιο φακελο.
με μικρο ονομα.
αν παλι δεν παιξει χρησιμοποιησε το προγραμμα Subtitle Workshop,εχει μια επιλογη που ανιχνευει λαθη και τα διορθωνει. αν παλι δεν παιξει... ψαξε για αλλο υποτιτλο.![]()
Δεν έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ... είναι πεντακάθαρο :bigcry:
καλησπέρα παίδες, νέος στο φορουμ, έχει διαπιστώσει κανείς κάποια σπασιματάκια στην ΕΤ1, NEt, ET3? τον εχω συνδεδεμενο με hdmi σε μια 37αρα LG, σε τι μπορεί να οφείλονται? προφανώς έιναι ζήτημα των κραιτκών γιατι στα άλλα δεν έχω θέμα
υγ. χθες τον πήρα απο το eshop
Ισως φταιει και το MKV που εχεις. Κατι να μην παει καλα, το πιθανοτερο με τα metadata. Δηλαδη να μην εχει δηλωμενη σωστα την διαρκεια, ο χρονος να μην ξεκιναει απο το 00:00:00 αλλά απο 26:00:00 (παραδειγμα) ή να εχει αλλο προβλημα.
Μην κοιτας που σε Η/Υ εχουν ξεπερασει πολλες ασθενειες προβληματικων και κακοφτιαγμενων αρχειων.
Προσφατο παραδειγμα το αρχειο που εφτιαξε ο DTR2205 σε εγγραφη καναλιου. Δεν αναφερει καθολου την διαρκεια, ουτε απο που ξεκιναει με αποτελεσμα ουτε στον Η/Υ να μπορω να κανω seek αλλά ουτε και να στρωνει περνωντας το απο το mkvmerge. Δοκιμασα το meteorite αλλά δεν κανει τιποτα σε αυτο το αρχειο, σηκωνει τα χερια ψηλα.
Το περασα και απο το PowerDirector, και αυτο... τα χερια ψηλα!
Στον DTR2205 παιζει αλλά αν κανεις GOTO ή απλα το βαλεις σε γρηγορη κινηση και μετα πατησεις αναπαραγωγη το παιζει χωρις ηχο...
Τα ιδια ή παραπλησια προβληματα υπαρχουν και σε MKV που κυκλοφορουν. Δοκιμασε ενα αλλο και ξεχνα το αυτο.
ΔΟΚΙΜΗ Νο 1 : Αρχεία A.mkv και a.srt (το srt σε κωδικοποίηση ANSI). ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !
ΔΟΚΙΜΗ Νο 2 : Ενσωμάτωση των υποτίτλων με το mkvmerge. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!! Συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να δείξει υπότιτλους σε καμμία περίπτωση.
ΚΟΥΛΟ Νπ 1 : Ακόμα και με τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο PC παίζουν κανονικά. Άρα η ενσωμάτωση έχει γίνει σωστά.
ΚΟΥΛΟ Νο 2 : Με ενσωματωμένους υπότιτλους, άμα πατήσω το κουμπί sub από το τηλεχειριστήριο, μου δείχνει ότι υπάρχουν υπότιτλοι με id 0 (κάτι που δεν συμβαίνει με τους εξωτερικούς υπότιτλους - εκεί βγάζει off subtitle). Άρα ... έχει καταλάβει τους υπότιτλους που έχουν ενσωματωθεί αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν γουστάρει να τους παίξει στην τηλεόραση !
Με βλέπω να καταλήγω σε τρελοκομείο και θα φταίει ο FERGUSON !!!
Αν δεν σου κάνει κόπο, ανέβασε τον υπότιτλο σε κάποιο site (sendspace.com π.χ.) για να τον δοκιμάσουμε.
Δοκίμασες και το εντελώς "χαζό" να τον βγάλεις από την πρίζα, να την ξαναβάλεις και να το ανοίξεις?
Δεν είναι μόνο ενδιαφέρον, είναι και αρρωστημένη περιέργειαΜπορείς να το βρείς εδω ... http://www.sendspace.com/file/151w4q
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για το ενδιαφέρον
Δεν είναι μόνο ενδιαφέρον, είναι και αρρωστημένη περιέργεια
Πολύ overlapping έπεφτε. Δοκίμασε αυτόν: http://www.sendspace.com/file/qiqzke
Edit: Καλά, μέχρι να κουνηθώ ο πεθαμένος σηκώθηκε και χόρεψε συρτάκι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.