Ferguson Ariva T650i

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν :)
Φαίνεται οτι το dongle της Ferguson είναι καλύτερης ποιότητας απο τα no-name του eBay. Έχω ένα τέτοιο και με το ζόρι πιάνει σήμα 50% με τον router στο διπλανό δωμάτιο.

Όταν λες "Οι μεταβασεις στα μενου αργες", ποια μενού εννοείς; Σε μένα φαίνεται σβέλτος.

Σημ" θελω να παρω ενα πολυ φθηνο dac απο Ελλαδα για να το συνδεσω στον ενισχυτη μου και να ακουω μουσικη γνωριζεται κατι?
Εδώ θα σε βοηθήσουν.

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

... και οπου μπορω θα βοηθεισω και εγω.
Οι εμπειρίες σου από την χρήση του θα είναι χρήσιμες όσο όλων, ακόμη και των «παλιότερων». Αλλά κυρίως όταν βγει η επόμενη αναβάθμιση, τότε όλοι μπορούν να βοηθήσουν να τους αναφέρουμε τυχόν νέα προβλήματα, όπως και για να δούμε τι διόρθωσαν από όσα ήδη τους αναφέραμε. :smile:

Re: Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

Συνεχιζω,εχθες εκανα δοκιμες με USB HUB ενα no name 4-5 ετων απο περιοδικο αυτοτρφοδοτουμενο,ειδε το usb stick και το wifi stick αλλα ενα -ενα εναλαξ,εβαλα και ενα με εξωτερικο τρφοδοτικο turbo-x και δεν,μεγαλη βλακεια το βαλε βγαλε. Ειναι κριμα να εχει τοσο καλο wifi και να μην ειναι μονιμο με καποιο τροπο. Εαν γνωριζεται κατι δεκτο.
Μεχρι τωρα δεν γραφω για αναπαραγωγη-εγγραφη γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομη....

Για ταυτόχρονη χρήση WiFi-stick δεν έχουμε λύση προς το παρόν. Ενώ μπορεί να δει δύο sticks ή ένα stick και ένα δίσκο, με το WiFi κάτι μπερδεύεται.

αγόρασα και εγω τον δεκτη .δοκιμασα και το application για το iPhone .(Γρηγορη ανταπόκριση ).Ηθελα να ρωτήσω αν ειναι εφικτό το forward στο YouTube

Παιδια δεν χαθηκα,απλα δεν εχω χρονο,προς το παρον ασχολουμαι με τον ηχο,τον στολισα λογω χριστουγεννων με ενα Vdac και ενα καλωδιο κεραιας απο την Βιοκαλ το dgs 2000 1,65/μ και αλλαξε δραματικα και ο ηχος και η εικονα.Ειδικα στην εικονα σας το προτεινω εαν δεν το εχεται κανει το καλωδιο μαζι με καλα βυσματα κανουν διαφορα.Θελω και εγω να καταγραψω τα + και - ,παντως μεχρι τωρα ειναι μια χαρα.
Το δραμα μου θα αρχισει οταν θελησω να κανω εγγραφη και οταν θελω να δω απο stick με γραμμενη ταινια και εξ. υποτιτλους.Παντως ο δεκτης αξιζε καλυτερης μεταχειρισης απο τον κατασκευαστη, θα μπορουσε να δεχοταν
με δυο USB και το WIFI και το stick και ας ειχε 10-20 ευρω ποιο πολυ, καθως και οπτικη εξοδο και ας ελειπε το scart

Last edited:
γεια χαρα κ καλες γιορτες πηρα αυτο το δεκτη για αλλο δωματιο μιας κ εχω vu solo 2 με stick dvb-t κ θελω να κανω μια ερωτηση στο web tv μπορω να βαλω χειροκινητα πχ καποια καναλι απο το vu solo2 να τα βλεπω στο αλλο δωματιο η rtmp:// ktl ,σαν media player μου ειναι αχρηστος ,εχω 3d home cinema κ το σολο2 κ htpc k nas hdd dlna ,αρα θα με ενδιαφερει αυτο δηλαδη κατι σαν iptv ,η b8 αναβαθμιση ειναι η τελικη γιατι στο site τους εχει b7 διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες εδω 1-43 και ζαλιστηκα....

Πως βαζω μεσω usb στο my iptv καναλια τη μορφη εχουν κτλ εβαλα χειροκινιτα καναλια απο vu solo 2 κ παιζει οκ αλλα πως τα κανω buckup και να τα περναω παλι γιατι με αναβαθμιση χανονται

Last edited by a moderator:
ευχαριστω φιλε μου ,καλες γιορτες σε ολους

Επεξεργασία:
μετα απο 2 μερες χρησης εχω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος 41 ευρω δε παιρνεις κατι καλυτερο ,να ειχε και 2 usb η να ειχαν καποιο hub για αγορα ,και καποιες παρατιρισεις
1.το youtube θα ηθελα να ειχε επιλογη να βαζω το καναλι μου οπως στο home cinema k vu solo2 εχω φτιαξει λιστες με ταινιες ντοκιμαντερ μουσικη ,
2.το my iptv εχει μεχρι 50 καναλια αν γινοταν μεχρι 100 θα ηταν τελεια,αν επαιζε κ rtmp mms καλυτερα
3.το app ariva remote ειναι που σωζει τη κατασταση γιατι με αυτο πχ γραφω στο youtube αναζητηση γρηγορα και βρισκω αυτο που θελω.
4.παιζει τα καναλια απο dm800 k vu μεσω my iptv πολυ καλα ετσι δεν χρειαζομαι πια το video seder ,αλλα και μερικα καναλια online τουρκικα που εχω βαλει ntv spor trt haber trt spor που εχουν ποδοσφαιρο.

Για εικονα τον πηρα μουσικη ακουω, USB stick με flac, V-dac, προ-τελικος και μελωδια. Παιδια αξιζει και σαν music player, 40+158+29 τα ποσα αφορουν δεκτη+v-dac+εξ.τροφοδοτικο=230ευρω.

Καλημέρα στη κοινότητα σας, βασιζόμενος στα άρθρα σας αγόρασα και εγώ έναν T65i κυρίως για να μπορώ να έχω DTS στο Home Theater. Απευθείας έκανα αναβάθμιση την Β8 και το μηχάνημα ανταποκρίνεται μία χαρά και οι βελτιώσεις που ζητήσατε (όσες εγώ καταλαβαίνω) παρέχονται, μόνο το DTS passthrough με προβληματίζει, δεν λειτουργεί.
Αυτό οφείλεται στην αναβάθμιση?
'Eχετε κάποια λύση?
Ευχαριστώ

Κανένα πρόβλημα με το DTS σε σύνδεση coaxial. Πέρασε 2, 4 και 5+1 κανάλια.

Για εικονα τον πηρα μουσικη ακουω, USB stick με flac, V-dac, προ-τελικος και μελωδια. Παιδια αξιζει και σαν music player, 40+158+29 τα ποσα αφορουν δεκτη+v-dac+εξ.τροφοδοτικο=230ευρω.
Ωχ! Μη σε ακούσουν οι HiEnd-άδες! ;)

Κανένα πρόβλημα με το DTS σε σύνδεση coaxial. Πέρασε 2, 4 και 5+1 κανάλια.

Ωχ! Μη σε ακούσουν οι HiEnd-άδες! ;)

Θα τα ντυσω ολα με παχυ αλουμινιο,και θα αλλαξη μορφη το συστημα.

Ερχεται και η εικονα σιγα σιγα,σημερα πηρα εναν <<σκληρο>> 3.5 USB 3 too USB2 τον INTENSO ALU 2TB (hi end!!! χα..χα) και αρχισαν τα κυριλικια η απο τον δεκτη η απο τον σκληρο,συγκεκριμενα.
HUB & USB STICK 2 & 16 gb ολα καλα,το ιδιο και με το WIFI STICK.
Προεκταση USB αρσενικο-θηλυκο επισεις.
Σκληρος δισκος ειτε με HUB ειτε με προεκταση ΤΙΠΟΤΑ δεν τον <<βλεπει>> ο δεκτης παρα μονο με το μαμα USB (του σκληρου).
Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βαζω βγαζω το USB απο τον δεκτη για να βαζω βγαζω το WIFI γιατι ειναι ολα στριγμωμενα και ετσι οπως τα εχω τακτοποιησει τα καλωδια αστα να πανε.
Με ποιο τροπο μπορω να εχω προσβαση (προεκταση η HUB) για να μην γινεται αυτη η φασαρια....
Επισεις λογω Mac που εχει μονο FAT32 πως μπορω να φορμαρω σε NTFS.

Last edited:
Μάλλον ο δίσκος παίρνει οριακό ρεύμα απο τον δέκτη. 2ΤΒ είναι πολλά και τρώνε πολύ. Ίσως πρέπει να πάρεις hub με δική του τροφοδοσία και να τον συνδέσεις εκεί.

Για το format, μενου Εγγραφή>Πληροφορίες Σκληρού Δίσκου. Εκεί, πατώντας το κίτρινο πλήκτρο, έχεις επιλογή για format σε FAT ή NTFS.

Ο δισκος εχει δικι του τροφοδοσια (3.5),εαν φορμαρω απο τον δεκτη σε NTFS μετα δεν τον βλεπει ο Mac.