Τον πήρα και εγώ χτες και τον έστησα. Κατευθείαν firmware update και σύνδεση στο wiFi.
Δεν με χάλασε αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.
-Τα κανάλια αλλάζουν το ίδιο γρήγορα με τον ReDi (και ο redi είναι 2 χρονών παλιότερη τεχνολογία)
-Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την χρωματική απόδοση της εικόνας. Και το θέμα είναι ότι δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις.
-Η περιήγηση στα web κανάλια έχει πολλά κενά. Γενικά πρέπει να πατάς τα πλήκτρα σιγάαααααα, σιγάααααα, και να περιμένεις να φορτώνει πλήρως γιατί αλλιώς "τα παίζει". Άλλο νομίζεις ότι βλέπεις και άλλο σου δείχνει
-Όλα τα web-videos (Youtube, Y0uρ0rn, WebTv) δεν έχεις την δυνατότητα να μετακινήσεις το progress bar του video και να το πας είτε πχ πιο γρήγορα μπροστά ή να το πας σε συγκεκριμένο λεπτό.
-Το ότι δεν σ'αφήνει να κάνεις login σε λογαριασμούς πχ του youtube ώστε να βλέπεις μόνο τα κανάλια που έχεις κάνει subscribe, είναι τεράστιο μείον.
-Τα search που υπάρχουν στα web videos δεν σου δίνουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Λέει κάτω Greek1 αλλά είναι λατινικό. Είναι δηλαδη αδύνατον να ψάξεις ένα ελληνικό βίντεο στο Youtube.
-Οι τρύπες από τα βύσματα από την πίσω πλευρά είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Έβαλα hdmi/coaxial/usb και τα δύο ακριανά (hdmi Και usb) είναι στραβά γιατί πιέχονται από το ενδιάμεσο coaxial, του οποίου το βύσμα δεν είναι κάτι υπερβολικό. Όλα πολύ στριμωγμένα.
- Το router είναι ακριβώς από πάνω από τον αποκωδικοποιητή, στο 1,5 μέτρο απόσταση, αλλά όσο "έπαιζα" είχα τουλάχιστον 3 αποσυνδέσεις σε διάστημα 2 ωρών.
Κατά τα άλλα, από το να δώσω 30 για έναν απλό hd αποκωδικοποιητή, απλά έδωσα 10 ευρώ παραπάνω και έχω κάποιες παραπάνω επιλογές. Ίσως απλά να ήμουν υπεραισιόδοξος σε αυτά που περίμενα.
Υ.Γ. Δεν έγραψα τίποτα για τις δυνατότητές του ως media player γιατί δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως τέτοιο λόγω ύπαρξης HTPC.