Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Καλό είναι να τον αναβαθμίσεις. Πολύ καλοί δέκτες είναι και ο t650i και ο t65. Το dongle που αναφέρεις, είναι εκείνο που προτείνει και η ίδια η εταιρεία.
Και εγώ αναρωτιέμαι όταν μου κάνει το ίδιο το laptop και το tablet μου.Πολλες φορες ενω συνδεεται κανονικα το στικακι φαινεται σαν να ειναι νεκρο το δικτυο. Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
Αγορινες μια ερωτηση λιγο.
Οταν ειναι το wifi στικακι συνδεμενο οταν παταω να κλεισει ο αποκωδικοποιητης λεει waiting και καθυστερει λιγακι.
Χωρις το wifi κλεινει αμεσως.
Και σε σας ετσι είναι?
Πως το κανουν αυτο; Μεσω του ρουτερ εννοεις;Και εγώ αναρωτιέμαι όταν μου κάνει το ίδιο το laptop και το tablet μου.
Δοκίμασε να ορίσεις μια συγκεκριμένη ΙΡ για τον δέκτη, για να μην περιμένει τον router.
Ναι, απο το router δίνεις μόνιμη ΙΡ.Πως το κανουν αυτο; Μεσω του ρουτερ εννοεις;
Επισης βλεπω πως οταν βαζω το DHCP σε ενεργο αυτο οταν ξαναμπαινω στις ρυθμισεις ξαναγυρνα σε ανενεργο και νομιζω πως καπου εκει ειναι το θεμα. Δεν το πολυκατεχω το θεμα οποτε οποιος ξερει ας βοηθησει
Δεν θυμάμαι να συνάντησα το πρόβλημα που περιγράφεις, αν και δεν κάνω πολλές εγγραφές. Το μόνο ασυνήθιστο είναι οτι, αν βάλω ή βγάλω στικάκια μεταξύ εγγραφών, "ξεχνάει" σε ποιο πρέπει να γράψει.Καλησπέρα σε όλους,
εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το usb του t650, τώρα πια σε δύο διαφορετικούς t650i. Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερα στικ/σκληρούς μόνιμα συνδεδεμένα μέσω κάποιου usb hub; και αν ναι, ποιο hub χρησιμοποιεί;
Δεν θυμάμαι να συνάντησα το πρόβλημα που περιγράφεις, αν και δεν κάνω πολλές εγγραφές. Το μόνο ασυνήθιστο είναι οτι, αν βάλω ή βγάλω στικάκια μεταξύ εγγραφών, "ξεχνάει" σε ποιο πρέπει να γράψει.
Είχα hub με τροφοδοσία (αγορασμένο απο σούπερ-μαρκετ) και πάνω του δίσκος 2,5" για εγγραφές και στικάκια για αναπαραγωγή.
Πολλες φορες ενω συνδεεται κανονικα το στικακι φαινεται σαν να ειναι νεκρο το δικτυο. Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
Ναι, μερικές φορές με πετάει εκτός δικτύου, αν και αυτό δουλεύει κανονικά. Πρέπει να ξαναμπώ στην σελίδα που ήμουν, και μερικές φορές ακόμα χειρότερα πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το στικ.Επισης βλεπω πως οταν βαζω το DHCP σε ενεργο αυτο οταν ξαναμπαινω στις ρυθμισεις ξαναγυρνα σε ανενεργο και νομιζω πως καπου εκει ειναι το θεμα. Δεν το πολυκατεχω το θεμα οποτε οποιος ξερει ας βοηθησει
Είχα και γω θέμα με την γλώσσα στο EPG (εμφανιζόταν στα Αγγλικά) αλλά μετά την επανεκκίνηση όλα οκΑν τυχόν αντιμετωπίσετε το θέμα της γλώσσας του EPG (εγω το αντιμετώπισα) σας θυμίζω τη λύση. Πατήστε το guide και στη συνέχεια το info. Εμφανίζεται κάτω το κουμπί Γλώσσα (πράσινο κουμπι). Το πατάτε και γίνεται η μετάφραση αλλά και η ρύθμιση της γλώσσας του EPG![]()
Στον υπολογιστήΕμένα δεν μου βγάζει νέα αναβάθμιση. Ενώ πηγαίνω στην επιλογή αναβάθμιση μέσω δικτύου μου βγάζει οτι δεν έχει νεα. Και πάλι δεν έχω YouTube.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.