Ferguson Ariva T650i

Εγώ μόνο 3 τεμάχια έχω για τη λίστα:
- Αποσυγχρονισμός υποτίτλων με REW στο τελευταίο λογισμικό.
- Την γνωστή παραμόρφωση των SD videos (ή μάλλον όσως video δεν είναι ακριβώς 16:9 )
- Την μη διατήρηση της ρύθμισης διαφάνειας του μαύρου φόνου υποτίτλων.

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τι γίνεται με τις μεταμεσονύκτιες εγγραφές. Έπρεπε να τον φέρω μαζί μου, να τον δει και εσύ :)

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

Έπρεπε να τον φέρω μαζί μου, να τον δει και εσύ :)
Σ' ευχαριστώ πολύ :smile:
Ίσως καλύτερα όμως, επειδή ίσως να μου άρεσε και δεν είναι καιρός για έξοδα!

Εγώ ξεκίνησα μια λίστα, λίγο μεγαλύτερη, αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω αρκετό χρόνο και οι λίστες είναι πολύ χρονοβόρες. Ελπίζω σύντομα να βρω λίγο και να την ολοκληρώσω.

Last edited:
καλησπέρα
η έξοδος spdif = coax ?
παίρνει usb hub ?
καλή κατασκευή σε σχέση με crystal audio premium hd ?
24p παίζει σίγουρα σαν media player ?

- Ναι

-Παίρνει hub και μπορεί να έχει συνδεδεμένους δύο δίσκους ταυτόχρονα. Δεν μπορείς να έχεις πάνω του όμως WiFi και δίσκο.

- Μια χαρά ποιότητα κατασκευής με πολύ καλύτερο τηλεκοντρόλ.

- Έχει την επιλογή 24p στο μενού αλλα, επειδή δεν έχει αυτόματη εναλλαγή, δεν το έχω ψάξει πολύ.

ευχαριστώ πολύ το παρήγγειλα κιόλας...

Last edited by a moderator:

Παιδιά, γειά σας!
Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει με το wi-fi να μου πει αν φορτώνει βίντεο από youtube σε λογικό χρόνο; Επίσης με το web tv έστω και αυτά που ανοίγουν έχουν κολλήματα ή μπορείς να δεις. Μπορείς να βάλεις δική σου λίστα ως .txt;
Ευχαριστώ!

Μόλις τον παρέλαβα και τον τοποθέτησα πάνω σε μια SAMSUNG A656 τηλεόραση πενταετίας, για δοκιμή αν και εδώ που βρίσκομαι πιάνω μόνο από Πάρνηθα τα ψηφιακά. Δηλαδή βλέπει μόνο σε MPEG4 Δημόσια Τηλεόραση, (1,2,2) Βουλή, ΡΙΚ. DW, BBC.
Το τηλεκοντρόλ απείρως καλύτερο από αυτό του Crystal Audio. Παρατηρώ όμως ότι ο Crystal Audio έπιανε κάτι άσχετα κανάλια χαρτομαντείας και Μουσικής τα οποία δεν πιάνει ο Avira. Δεν τα πιάνει ούτε έπιανε ο Avermedia υβριδικός δέκτης κάρτα του υπολογιστή μου. Δεν με απασχολεί βέβαια γιατί δεν τα παρακαλουθώ αλλά για ποιό λόγο δεν γίνεται η λήψη; Το EPG είναι στην Αγγλική γλώσσα στα κανάλια της ΔΤ ενώ το Μενού είναι στα Ελληνικά.
Ένα μειονέκτημα το καλώδιο τροφοδοσίας είναι αρκετά κοντό σε σχέση με αυτό του Crystal οποίος έχει και περισσότερες δυνατότητες συνδεσμολογίας.
Το Firmware που φοράει είναι το 63004-01047. Δεν δοκίμασα το Wifi ούτε την αναπαραγωγή άλλων αρχείων από USB που δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν. Θα δοκιμαστεί όμως εντός των ημερών.

Ερώτηση. Για update πάμε στο τελευταίο firmware κατευθείαν ή κάνουμε update ένα ένα μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο;

:worshippy:

Δεν το δοκίμασα αλλα το εικονικό πληκτρολόγιο αρχίζει με αγγλικά και έχει πλήκτρο αλλαγής μόνο για πολωνικά.

Ποιός έχει δοκιμάσει το DTS passthrough να με κατευθύνει;
Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη επιλογή στο μενού;
Από τις επιλογές ήχου δοκίμασα και τις δύο και άφησα την BS (δεν τις εξηγεί στο manual)

Το έχω συνδέσει με ένα decoder και στη συνέχεια με ενεργά ηχεία.
Σε βιντεάκια με 5.1 AAC (AC3) παίζει μια χαρά.
Δοκίμασα όμως κάποια Demo βιντεάκια με τα σήματα της Dolby και της DTS και είτε βγάζει ήχο σαν παράσιτα (το πρώτο), είτε βγάζει μήνυμα στην οθόνη ότι δεν υποστηρίζει τον ήχο (το δεύτερο).
Δεν πρέπει να είναι θέμα του decoder, γιατί το σύνδεσα στην coax του υπολογιστή και παίζει κανονικά τα ίδια βιντεάκια.

Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως είναι θέμα codec των συγκεκριμένων βίντεο. Σήμερα θα το δοκιμάσω με ταινίες .mkv που έχουν DTS ήχο, που είναι και τα αρχεία που με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Θα με διευκόλυνε όμως αν έχετε link με κάποιο μικρό τέτοιο βιντεάκι DTS που έχετε δοκιμάσει και παίζει στον συγκεκριμένο δέκτη με passthrough.

Last edited:
Για DTS πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει BS Out (Bitstream out) έτσι ώστε να στέλνει ακατέργαστο ψηφιακό σήμα.
Οι πληροφορίες του Mediainfo θα μας δείξουν αν είναι πρόβλημα codec.

Τα ηχεία ποια είναι;

Εμενα ο crypto redi 211d που εχει επισης ALI 3801 δεν βγαζει DTS passthrough,μονο dolby,και νομιζα πως ειναι περιορισμος του τσιπ..