Αγαπητοί επαίοντες, επανέρχομαι με τον αποκωδικοποιητή πια στα χέρια μου, που φαντάζει ως μερσεντέ (όπως λένε οι ταξιτζήδες), σε σύγκριση με τον doop που είχα. Ξέροντας πως έχετε την υπομονή του Γκάντι και την σοφία του Κουμφούκιου σας έχω μερικές ερωτήσεις, που ίσως σας φανούν και απλοικές: 1) Όταν στην τηλεόραση επιλέγω να πάρω σήμα από την κεραία και ο αποκωδικοποιητής είναι κλειστός, δεν έχω σήμα στο πακέτο καναλιών DTHD, Voyli κλπ. Μόλις ανοίξω τον αποκωδικοποιητή όλα πάνε μια χαρά. Είναι φυσιολογικό και πως εξηγείται? 2) Που είναι το ρημάδι κουμπί στο τηλεχειριστήριο που οδηγεί κατευθείαν στους μελλοντικούς προγραμματισμούς εγγραφών που έχεις ήδη βάλει, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις μέσα από το μενού? 3) Έχω πατήσει ήδη 3 φορές το κουμπί info και βρίσκομαι στο αναλυτικό κάθετο πρόγραμμα ενός καναλιού. Υπάρχει τρόπος να πάω στο αναλυτικό πρόγραμμα ενός άλλου καναλιού χωρίς να χρειαστεί να βγώ και να ξανακάνω όλη τη διαδικασία? 4) Στο μενου προγραμματισμού εγγραφής υπάρχει η επιλογή offset. Τι ακριβώς κάνει?. Κλείνοντας, αφού σας ευχαριστήσω πρώτα, να πω πως είναι κρίμα να υπάρχει τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο για τις 3-4 επόμενες μέρες μόνο. Υποθέτω πως αυτό δεν αλλάζει.