H 60 είναι η λάθος και η 50 η σωστήΕυχαριστώ. 1080i_60 και 1080i_50 τι διαφορά έχουν;
Ίσως βοηθήσει και η ρύθμιση της οξύτητας. Οι δέκτες με ALi έχουν έντονη εικόνα.κάποια θέματα με την ποιότητα της εικόνας είχα κι εγώ αλλά βελτιώθηκε ραγδαία όταν μείωσαν την αντίθεση στο 47 από τις ρυθμίσεις εικόνας του δέκτη. Με μόνο αυτό και τίποτα άλλο είδα διαφορά.
Μόνο σε υπηρεσίες φιλοξενίας τους ως αρχεία. Όμως νομίζω και το instagram τις αποθηκεύει με πλήρη ποιότητα.Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να ανεβουν στην κανονικη τους ποιοτητα
Όπως όλοι, διαβάζει ntfs και υποστηρίζει 4:3. Για το 2ο, αν εννοείς να παραμορφώνει την εικόνα τραβώντας/απλώνοντάς την προς τον κάθετο άξονα για να μην υπάρχουν οι μαύρες περιοχές που αφήνει το 16:9 σήμα, δεν το κάνει.
Υπάρχει και η περίπτωση αυτό που γράφει να μην είναι το ίδιο με αυτό που βλέπεις στην οθόνη...Εχω την αναλυση του δεκτη στα 1080 αν και η τηλεοραση υποστηριζει εως 768.
Δυο εικονες απο εγγραφη που ειχα κανει πριν απο καιρο. Ισως να υπαρχει μια αλλοιωση λογω jpg αλλα ειναι ενα δειγμα
.... υπαρχει σημαντικη υποβαθμιση της ποιοτητας μετα το ανεβασμα. Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να ανεβουν στην κανονικη τους ποιοτητα
PAL έχουμε, τα 60 είναι για NTSC. Δεν είδες διαφορά στην κίνηση; Σαν να σκαλώνει η εικόνα;Γιατι λαθος; δεν παρατηρησα καμια διαφορα
Τωρα που το εγραψες σαν να υπαρχει μια μικρη διαφορα αν δεις ποδοσφαιρο. Ειδικα αυτη την στιγμη που το hd δεν δειχνει αγωνα σε υψηλη ευκρινεια και η ποιοτητα σε κουραζει ετσι και αλλιως. Ισως σε hd να μην ειναι καθολου αισθητη.PAL έχουμε, τα 60 είναι για NTSC. Δεν είδες διαφορά στην κίνηση; Σαν να σκαλώνει η εικόνα;
Στο τελευταίο update γίνεται μετακίνηση στο youtube ;
(τώρα έχω το μεγαλύτερο αδερφάκι του, τον combo 153, ο οποίος κάνει μετακίνηση στα διαδικτυακά βίντεο)
Χαμήλωσε την ένταση από την τηλεόραση και αύξησέ την από τον δέκτη. Θα βοηθήσει λίγο :smile:Έχω τον Ferguson 650i σε μια παλιά μικρή τηλεόραση. Υπάρχει διαφορά αν τον συνδέσω με scart ή το απλό καλώδιο της τηλεόρασης? Βασικά μέσω scart, κάνει ένα βουητό, για αυτό ρωτάω.
Με τον συγκεκριμένο δέκτη δεν θα δεις εικόνα αν τον συνδέσεις με το coaxial.
Χαμήλωσε την ένταση από την τηλεόραση και αύξησέ την από τον δέκτη. Θα βοηθήσει λίγο :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.