Ευχαριστώ!!θα κοιτάξω προς google κάτι θα βρω...Κοίτα προς τα «στίκι» θέματα![]()
http://avclub.gr/forum/showthread.php/92779-Μετατροπή-ήχου-AC3-(Dolby-Digital)-DTS-κ-τ-λ-με-το-meGUIΚαι με ποιο πρόγραμμα γίνετε αυτό για να κατεβάσω?
Καλησπέρα σας. Έχω τον ferguson Avira. Ολα καλα μέχρι προχθες. απο τότε δεν μου βρίσκει τα video στο youtube. Ενω είναι συνδεμένο στο internet, γράφοντας στην αναζήτηση του youtube τον τίτλο ενος video κανει αναζήτηση και βγαζει ενα εικονίδιο του youtube γράφοντα www. Youtube.com/support.
Του έκανα επαναφορα. Του έκανα αναβάθμιση αλλα τίποτα. Τι να κάνω;
Ευχαριστω!
Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό αφορά όχι μόνο το δέκτη μας αλλά και μια σειρά από smartphones, smarttvs κλπ
Η Google έβγαλε για το YOUTUBE το API v3 (ένα "πακέτο" προκειμένου τρίτοι (βλ. προγραμματιστές, κατασκευαστές) να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της)
Μεχρι τώρα οι περισσότεροι είχαν μείνει στο v2 και χρησιμοποιούσαν αυτό. Ομως το YOUTUBE δεν το υποστηρίζει πια...
Ελπίζω σε μερικούς μήνες να επιστρέψει η υπηρεσία (καθώς η Ferguson εχει αρκετούς δέκτες -φθηνούς και ακριβούς- που διαθέτουν χαρακτηριστικά smart-tv).
Μέχρι τότε, υπομονή...
Και εγώ έκανα προχθές την πρώτη μου προγραμματισμένη εγγραφή με το τελευταίο λογισμικό, αλλά απέτυχε. Και την δεύτερη φορά που έκανα αμέσως μετά, για δοκιμή αυτή την φορά, πάλι απέτυχε. Ο δέκτης άνοιγε κανονικά (άρα δεν είναι θέμα EPG), έβλεπα ότι αναγνώριζε και το στικ, αλλά εγγραφή δεν έκανε. Άρχισα τις δοκιμές και τελικά τον έπεισα να αρχίσει να κάνει εγγραφές. Νομίζω ότι αυτό που τον έπεισε να κάνει εγγραφή ήταν να κάνω πρώτα μία άμεση εγγραφή. Το στικ που χρησιμοποίησα ήταν από άλλον δέκτη, και ίσως κάτι μέσα στο στικ χάλαγε τον δέκτη. Με μία άμεση εγγραφή μπήκαν φαίνεται όλα τα αρχεία συστήματος που έπρεπε για να αναγνωρίζει σωστά το στικ. Τις επόμενες 3 προγραμματισμένες εγγραφές που δοκίμασα τις έκανε κανονικά. Αλλά θέλω να το δοκιμάσω μερικές φορές ακόμα, σε τυχαίες χρονικές στιγμές.ο δικός μου συνεχίζει στον προγραμματισμό εγγραφής να μπερδεύεται και να γράφει με τις ώρες. Δεν το κάνει μόνο στα κανάλια της Νεριτ αλλά και στο star σίγουρα. Πιθανός να υπάρχει κάτι με την ώρα και το epg. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ώρας (εκτός την αυτόματη, γιατί με την ρύθμιση Ελλάδα και αυτόματη δε δίχνει σωστή ώρα), αλλά συνεχίζει το πρόβλημα (όχι πάντα).
Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον ενλόγω δέκτη ,τον οποίο πήρα στα 26ε από το stockhouse του eshop ,πρώτον έχω μια κλασσική crt τηλεόραση Grundig από τις τελευταίες που τις έφτιαχνε η τουρκική Beko σε τι ανάλυση να βάλω τον δέκτη ?Και δεύτερον το οποίο είναι το πιο σημαντικό μόλις συνδέσω τον δέκτη μέσω scart στην ενλόγω τηλεόραση ακούγεται ένας πολύ εκνευριστικός θόρυβος σαν βόμβος μέλισσας ακόμα και αν το κάνω mute από το χειριστήριο του δέκτη.
Καμιά βοήθεια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.