Ferguson Ariva T650i

Ποια η χρησιμοτητα του να εχεις δυο σκληρους δισκους στον δεκτη; Νομιζα πως θα μπορουσα να γραφω κατι στον σκληρο και την ιδια στιγμη στο στικακι να βλεπω μια ταινια αλλά δεν γινεται

Χρήσιμο είναι για να μην βάζεις-βγάζεις τον δίσκο των εγγραφών όταν θέλεις να δεις κάτι απο το στικάκι. Δεν αρέσουν οι αλλαγές στον δέκτη και μπορεί να "ξεχάσει" που πρέπει να γράψει.

Βγήκε καινούρια 1.12B7

Από changelog τίποιτα σοβαρό,

1.12B7
+fixed problem with time jump using the Page UP/Down remote buttons
+fixed problem with Polish characters on program guide (GUIDE->Info->Yellow button)

Σε Mail μου που τους έστειλα για κάποιες προτάσεις, ούτε που μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.

Καλησπέρα σας. Έχω τον ferguson Avira. Ολα καλα μέχρι προχθες. απο τότε δεν μου βρίσκει τα video στο youtube. Ενω είναι συνδεμένο στο internet, γράφοντας στην αναζήτηση του youtube τον τίτλο ενος video κανει αναζήτηση και βγαζει ενα εικονίδιο του youtube γράφοντα www. Youtube.com/support.
Του έκανα επαναφορα. Του έκανα αναβάθμιση αλλα τίποτα. Τι να κάνω;
Ευχαριστω!

ο δικός μου συνεχίζει στον προγραμματισμό εγγραφής να μπερδεύεται και να γράφει με τις ώρες. Δεν το κάνει μόνο στα κανάλια της Νεριτ αλλά και στο star σίγουρα. Πιθανός να υπάρχει κάτι με την ώρα και το epg. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ώρας (εκτός την αυτόματη, γιατί με την ρύθμιση Ελλάδα και αυτόματη δε δίχνει σωστή ώρα), αλλά συνεχίζει το πρόβλημα (όχι πάντα).

Last edited:
Καλησπέρα σας. Έχω τον ferguson Avira. Ολα καλα μέχρι προχθες. απο τότε δεν μου βρίσκει τα video στο youtube. Ενω είναι συνδεμένο στο internet, γράφοντας στην αναζήτηση του youtube τον τίτλο ενος video κανει αναζήτηση και βγαζει ενα εικονίδιο του youtube γράφοντα www. Youtube.com/support.
Του έκανα επαναφορα. Του έκανα αναβάθμιση αλλα τίποτα. Τι να κάνω;
Ευχαριστω!

Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό αφορά όχι μόνο το δέκτη μας αλλά και μια σειρά από smartphones, smarttvs κλπ

Η Google έβγαλε για το YOUTUBE το API v3 (ένα "πακέτο" προκειμένου τρίτοι (βλ. προγραμματιστές, κατασκευαστές) να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της)
Μεχρι τώρα οι περισσότεροι είχαν μείνει στο v2 και χρησιμοποιούσαν αυτό. Ομως το YOUTUBE δεν το υποστηρίζει πια...

Ελπίζω σε μερικούς μήνες να επιστρέψει η υπηρεσία (καθώς η Ferguson εχει αρκετούς δέκτες -φθηνούς και ακριβούς- που διαθέτουν χαρακτηριστικά smart-tv).

Μέχρι τότε, υπομονή...

Δυστυχώς το πρόβλημα αυτό αφορά όχι μόνο το δέκτη μας αλλά και μια σειρά από smartphones, smarttvs κλπ

Η Google έβγαλε για το YOUTUBE το API v3 (ένα "πακέτο" προκειμένου τρίτοι (βλ. προγραμματιστές, κατασκευαστές) να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της)
Μεχρι τώρα οι περισσότεροι είχαν μείνει στο v2 και χρησιμοποιούσαν αυτό. Ομως το YOUTUBE δεν το υποστηρίζει πια...

Ελπίζω σε μερικούς μήνες να επιστρέψει η υπηρεσία (καθώς η Ferguson εχει αρκετούς δέκτες -φθηνούς και ακριβούς- που διαθέτουν χαρακτηριστικά smart-tv).

Μέχρι τότε, υπομονή...

Επιβεβαιώνω και εγώ σε smart TV του 2010 και αφού πρώτα με είχε πρήξει ζητώντας να αναβαθμίσω αποφάσισα να το κάνω και ξαφνικά το εικονίδιο του YouTube ως δια μαγείας εξαφανίστηκε !!
Και δεν ξέρω τώρα να βρίσω την Google, την Samsung, η και τις 2 "καταπληκτικές", τώρα τελευταία εταιρείες.

ο δικός μου συνεχίζει στον προγραμματισμό εγγραφής να μπερδεύεται και να γράφει με τις ώρες. Δεν το κάνει μόνο στα κανάλια της Νεριτ αλλά και στο star σίγουρα. Πιθανός να υπάρχει κάτι με την ώρα και το epg. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ώρας (εκτός την αυτόματη, γιατί με την ρύθμιση Ελλάδα και αυτόματη δε δίχνει σωστή ώρα), αλλά συνεχίζει το πρόβλημα (όχι πάντα).
Και εγώ έκανα προχθές την πρώτη μου προγραμματισμένη εγγραφή με το τελευταίο λογισμικό, αλλά απέτυχε. Και την δεύτερη φορά που έκανα αμέσως μετά, για δοκιμή αυτή την φορά, πάλι απέτυχε. Ο δέκτης άνοιγε κανονικά (άρα δεν είναι θέμα EPG), έβλεπα ότι αναγνώριζε και το στικ, αλλά εγγραφή δεν έκανε. Άρχισα τις δοκιμές και τελικά τον έπεισα να αρχίσει να κάνει εγγραφές. Νομίζω ότι αυτό που τον έπεισε να κάνει εγγραφή ήταν να κάνω πρώτα μία άμεση εγγραφή. Το στικ που χρησιμοποίησα ήταν από άλλον δέκτη, και ίσως κάτι μέσα στο στικ χάλαγε τον δέκτη. Με μία άμεση εγγραφή μπήκαν φαίνεται όλα τα αρχεία συστήματος που έπρεπε για να αναγνωρίζει σωστά το στικ. Τις επόμενες 3 προγραμματισμένες εγγραφές που δοκίμασα τις έκανε κανονικά. Αλλά θέλω να το δοκιμάσω μερικές φορές ακόμα, σε τυχαίες χρονικές στιγμές.
Όντως You Tube δεν παίζει. Επίσης εδώ και μέρες δεν παίζουν και τα links που μας είχε δώσει ο φίλος για το My IPTV.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον ενλόγω δέκτη ,τον οποίο πήρα στα 26ε από το stockhouse του eshop ,πρώτον έχω μια κλασσική crt τηλεόραση Grundig από τις τελευταίες που τις έφτιαχνε η τουρκική Beko σε τι ανάλυση να βάλω τον δέκτη ?Και δεύτερον το οποίο είναι το πιο σημαντικό μόλις συνδέσω τον δέκτη μέσω scart στην ενλόγω τηλεόραση ακούγεται ένας πολύ εκνευριστικός θόρυβος σαν βόμβος μέλισσας ακόμα και αν το κάνω mute από το χειριστήριο του δέκτη.

Καμιά βοήθεια?

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον ενλόγω δέκτη ,τον οποίο πήρα στα 26ε από το stockhouse του eshop ,πρώτον έχω μια κλασσική crt τηλεόραση Grundig από τις τελευταίες που τις έφτιαχνε η τουρκική Beko σε τι ανάλυση να βάλω τον δέκτη ?Και δεύτερον το οποίο είναι το πιο σημαντικό μόλις συνδέσω τον δέκτη μέσω scart στην ενλόγω τηλεόραση ακούγεται ένας πολύ εκνευριστικός θόρυβος σαν βόμβος μέλισσας ακόμα και αν το κάνω mute από το χειριστήριο του δέκτη.

Καμιά βοήθεια?

Για το θέμα της ανάλυσης, απλά δοκίμασε και δες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα (πιθανότατα το 576i). Εκτός από την ανάλυση, δες μήπως δεις βελτιωμένη εικόνα αν διαλέξεις RGB αντί για YUV.
Για το θέμα του βόμβου, δεδομένου ότι όπως λές ακούγεται ακόμη κι όταν πατάς το mute του δέκτη, πιστεύω ότι φταίει το καλώδιο scart. Δοκίμασε κάποιο άλλο.

Ο βόμβος είναι από τα φθηνά scart που κατακλύουν την αγορά. Ο βόμβος πρέπει να γίνεται πιο έντονος μάλιστα στις πιο φωτεινές εικόνες/σκηνές. 'Η δοκιμάζεις να αλλάξεις καλώδιο ή μειώνεις την ένταση ήχου από την τηλεόραση και την αυξάνεις από τον αποκωδικοποιητή.