Ferguson Ariva T70

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T70

χθες το βράδυ στις 11 τα παρήγγειλα τα 2 μηχανάκια, και σήμερα πρωί ήρθαν!
με την 1.002, οι ελληνικοί υπότιτλοι ANSI παίζουν μια χαρά, ενώ και όσα βίντεο δοκίμασα, επίσης έπαιξαν. Talos είσαι θεός!
Οι εξωτ.υπότιτλοι (το μεγάλο μέγεθος) είναι στην πραγματικότητα μετρίου μεγέθους (τουλάχιστον για παππουδογιαγιαδες που εξυπηρετούν στην περιπτωση μου), ενώ οι ενσωματωμένοι, είναι άλλη υπόθεση (σε 2-3 περιπτώσεις, απλά τεράστιοι).

Δίνει 3-4 επιλογές για φόντο υποτίτλων, και 4-5 για χρώμα υποτίτλων!

Λοιπές πληροφορίες, όσο τα ψάχνω (ή τα χαλάνε οι παππουδες)!!!

Αναρωτιέμαι αν με αυτήν την έκδοση έκοψε το καρέδιασμα στις ταινίες?

Μπορεί να ελέγξει κάποιος αν παίζει στην 1.003 κάποιο από αυτά τα μικρά βιντεάκια;
http://demo.archermind.com/Test Sample/Video/MPEG 4/Divx5/

παίζουν όλα .

κατα τ'αλλα δεν βλεπω τίποτα διαφορετικό ,ισως οι υποτιτλοι στο μεγαλο είναι λίγο μεγαλύτεροι απότη 1.002 ,θα ξαναβαλώ την 1.002 να δω αν υπαρχει διαφορα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αναρωτιέμαι αν με αυτήν την έκδοση έκοψε το καρέδιασμα στις ταινίες?

δε βλέπω διαφορά στο καρεδιασμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T70

Talos είσαι θεός!
Εγώ δεν έκανα τίποτα! :smile:
Δοκίμασε και την 1.003.

Παιδιά το feedback σας είναι πολύτιμο. Θα θέλαμε όλοι να ξέρουμε πως συγκρίνεται με τους δέκτες με το προηγούμενο τσιπ της Mstar, το 7818. Αν θέλετε δοκιμάστε μερικά από τα προβλήματα που είχαν βρεθεί σ'αυτό, είναι στο αρχείο της υπογραφής μου. Μη σας τρομάξει πόσο πολλά είναι, ελέγξτε τα λίγα-λίγα, τα βασικά :smile:

Α !!! βγάλανε την αργή κίνηση στην αλλαγή καναλιών ,τωρα διαρκει το μαυρο πιο πολυ.

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T70

Α !!! βγάλανε την αργή κίνηση στην αλλαγή καναλιών ,τωρα διαρκει το μαυρο πιο πολυ.

Μιας και τον πηρα και ειχα υποσχεθει feedback.
Το μαυρο σε μενα (με την μαμα εκδοση) το πολυ να διαρκει μισο δευτερολεπτο. Η αργη κινηση διαρκει 1 δευτερολεπτο. Δεν προλαβα να περασω αλλες εκδοσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T70

Εγώ δεν έκανα τίποτα! :smile:
Δοκίμασε και την 1.003.

Παιδιά το feedback σας είναι πολύτιμο. Θα θέλαμε όλοι να ξέρουμε πως συγκρίνεται με τους δέκτες με το προηγούμενο τσιπ της Mstar, το 7818. Αν θέλετε δοκιμάστε μερικά από τα προβλήματα που είχαν βρεθεί σ'αυτό, είναι στο αρχείο της υπογραφής μου. Μη σας τρομάξει πόσο πολλά είναι, ελέγξτε τα λίγα-λίγα, τα βασικά :smile:

feedback t70

https://www.dropbox.com/s/swebhqsb1qdq6r6/Bugs & ελλείψεις Μstar MSD7818 (25-9-14).pdf?dl=0

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην υπάρχει στο λογισμικό 1.003 το Β5. Θυμάμαι ότι ο Legent HD2 μπορεί να ξεκινήσει άμεση εγγραφή και να ρυθμίσεις με δεύτερο πάτημα του record την διάρκειά της. Περίεργο να μην το έχει ήδη ο Τ70.

Στο manual του Τ70, διαβάζω (σελ. 27):

1. Επιλέξτε ένα κανάλι και πατήστε το πλήκτρο rec ●. Η εγγραφή του καναλιού αρχίζει.

2. Αν πατήσετε το πλήκτρο REC ξανά, μια λίστα από επιλογές θα εμφανιστεί, που μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια εγγραφής. (Η προεπιλεγμένη διάρκεια είναι 2 ώρες)

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T70

αυτό το κανει μονο στη προογραμματισμενη εγγραφη

Φιλος μου πηρε τον Τ70. Του βαλαμε την 1.002 εχει τα ελληνικα αυτη αλλα στην αλλαγη του καναλιου για λιγο εχει στην αρχη την αργη κινηση.Με την 1.003 διορθωνεται και αυτο.Υπαρχει καπου στο μενου να αλλαξουμε τα χρωματα αυτο το ροζακι καπως χτυπαει στο ματι και υπαρχει καποια ρυθμιση για να ρυθμισουμε την εικονα που βγαζει ο δεκτης στις ταινιες γιατι βαλαμε να παιξει απο στικακι τις παιζει σκοτεινες ενω αν βαλουμε την ταινια να παιξει στην τηλεοραση κατευεθειαν εχει πολυ καλυτερηε εικονα.

Το ροζάκι είναι παραδοσιακό χρώμα Ferguson εδώ και χρόνια, δεν αλλάζει ;)

Για το δεύτερο, δε νομίζω ο δέκτης να δίνει επιλογή για εύρος χρώματος. Μακάρι να το έκανε αλλα δε νομίζω.

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T70

Στο manual του Τ70, διαβάζω (σελ. 27):

1. Επιλέξτε ένα κανάλι και πατήστε το πλήκτρο rec ●. Η εγγραφή του καναλιού αρχίζει.

2. Αν πατήσετε το πλήκτρο REC ξανά, μια λίστα από επιλογές θα εμφανιστεί, που μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια εγγραφής. (Η προεπιλεγμένη διάρκεια είναι 2 ώρες)

τελικά όντως γίνεται ,απλά πρέπει πρώτα από το "κεντρικό μενού" στη θέση "USB" να ορίσουμε "Ρυθμιζόμενη Αμεση Εγγραφή " 1 εως 12 ωρες (νομίζω 4-5 ωρες είναι λογικό) .Ετσί πατώντας εγγραφή ,ξεκινά η άμεση εγγραφή και με 2ο πάτημα του πλήκτρου REC (σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή της εγγραφής ) εμφανίζει ροζ πλαισιο με επιλογή χρόνου τερματισμού εγγραφής.

Υ.Γ. αυτή η επιλογή ειναι στην 1.003 δεν ξέρω για τις προηγούμενες