613 The Evil
New member
- 22 December 2014
- 33
Μπορεί να ελέγξει κάποιος αν παίζει στην 1.003 κάποιο από αυτά τα μικρά βιντεάκια;
http://demo.archermind.com/Test Sample/Video/MPEG 4/Divx5/
Αναρωτιέμαι αν με αυτήν την έκδοση έκοψε το καρέδιασμα στις ταινίες?
Εγώ δεν έκανα τίποτα! :smile:Talos είσαι θεός!
δε βλέπω διαφορά στο καρεδιασμα.
Α !!! βγάλανε την αργή κίνηση στην αλλαγή καναλιών ,τωρα διαρκει το μαυρο πιο πολυ.
Εγώ δεν έκανα τίποτα! :smile:
Δοκίμασε και την 1.003.
Παιδιά το feedback σας είναι πολύτιμο. Θα θέλαμε όλοι να ξέρουμε πως συγκρίνεται με τους δέκτες με το προηγούμενο τσιπ της Mstar, το 7818. Αν θέλετε δοκιμάστε μερικά από τα προβλήματα που είχαν βρεθεί σ'αυτό, είναι στο αρχείο της υπογραφής μου. Μη σας τρομάξει πόσο πολλά είναι, ελέγξτε τα λίγα-λίγα, τα βασικά :smile:
1. Επιλέξτε ένα κανάλι και πατήστε το πλήκτρο rec ●. Η εγγραφή του καναλιού αρχίζει.
2. Αν πατήσετε το πλήκτρο REC ξανά, μια λίστα από επιλογές θα εμφανιστεί, που μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια εγγραφής. (Η προεπιλεγμένη διάρκεια είναι 2 ώρες)
Στο manual του Τ70, διαβάζω (σελ. 27):
1. Επιλέξτε ένα κανάλι και πατήστε το πλήκτρο rec β. Η εγγραφή του καναλιού αρχίζει.
2. Αν πατήσετε το πλήκτρο REC ξανά, μια λίστα από επιλογές θα εμφανιστεί, που μπορείτε να ρυθμίσετε την διάρκεια εγγραφής. (Η προεπιλεγμένη διάρκεια είναι 2 ώρες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.