FIFA world cup σε HD ?

Ε τότε, σύνδεση του κανονικού ραδιοφώνου στο line in του pc και radiodelay.

Αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει δουλειά με την τηλεοπτική μετάδοση.

Στην περίπτωσή μου, παρότι μπορώ να έχω ταυτόχρονα HD δορυφορικη εικόνα, pc και δορυφορική νόβα από άλλο δέκτη, δεν έχω καθόλου επίγεια τηλεοπτική λήψη.
Οπότε θα χρησιμοποιήσω επίγειο ραδιόφωνο.

Αλλά ακόμη κι αν είχα επίγειο τηλεοπτικό σήμα και ήχο, δεν θα άντεχα να ακούω βερνίκο και θεοφιλόπουλο. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.

Οπότε επίγειο ΣΚΑΙ ή ΕΡΑ ή ΣΠΟΡ FM, σε όποιους αγώνες μεταδώσουν. Τα υπόλοιπα από τον ξένο σπορτκάστερ. Χίλιες φορές καλύτερα από τις απαράδεκτες και τραγικές μεταδώσεις των εκφωνητών της κρατικής τηλεόρασης

Λοιπόν, ITV1hd Σάββατο 14:30 (ώρα Ελλάδος) ο αγώνας της Ελλάδας με την Κορέα! Ιστορικό γεγονό υποθέτω αφού για πρώτη ( ; ) φορά καλύπτεται επίσημος αγώνας της Ελλάδας σε HD (λέτε να κάνει την έκπληξη η NOVA και να δώσει διαζύγιο στις παντρεμένες μια μέρα πριν την έναρξη; )! Αντε και στα δικά μας!

Ε τότε, σύνδεση του κανονικού ραδιοφώνου στο line in του pc και radiodelay.

Αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει δουλειά με την τηλεοπτική μετάδοση.
Τελικά ήταν πολύ απλούστερο απ'ότι νόμιζα. Η Panasonic U10 έχει line out το οποίο πήγε στο line in του pc, ώστε με το radiodelay να γίνει η δουλειά όπως πρέπει. Στις 16.00 που είναι και ο τελικός ανδρών του RG θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές με Eurosport HD και περιγραφή ΕΡΤ.

Λοιπόν, ITV1hd Σάββατο 14:30 (ώρα Ελλάδος) ο αγώνας της Ελλάδας με την Κορέα! Ιστορικό γεγονό υποθέτω αφού για πρώτη ( ; ) φορά καλύπτεται επίσημος αγώνας της Ελλάδας σε HD (λέτε να κάνει την έκπληξη η NOVA και να δώσει διαζύγιο στις παντρεμένες μια μέρα πριν την έναρξη; )! Αντε και στα δικά μας!
Μας πόρωσες.

σε ποιό δορυφόρο εκπέμπει το ITV HD? Νομίζω ότι είναι σχετικά δύσκολη η λήψη του ή κάνω λάθος?

Τελικά ήταν πολύ απλούστερο απ'ότι νόμιζα. Η Panasonic U10 έχει line out το οποίο πήγε στο line in του pc, ώστε με το radiodelay να γίνει η δουλειά όπως πρέπει. Στις 16.00 που είναι και ο τελικός ανδρών του RG θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές με Eurosport HD και περιγραφή ΕΡΤ.

αυτο το που λες με μπερδευει. αν θα αλλαζεις καναλι (απο ερτ σε eurosport hd ) δεν θα αλλαζει και ο ηχος απο το line out ?

σε ποιό δορυφόρο εκπέμπει το ITV HD? Νομίζω ότι είναι σχετικά δύσκολη η λήψη του ή κάνω λάθος?

Astra 2B (28.2E) - 11973.00 V - Txp: 14 - Δέσμη: Astra 2B South

πρέπει όμως να έχεις ιδιωκτησιακό δέκτη και νομίζω, υποχρεωτικά συνδρομή (υπάρχει και για freeview αλλα στον δύσκολο δορυφόρο του Astra τον 2D)

Δεν παραμένει ελεύθερο το ITV HD από Astra 2D (28.2E) - 10832.00H; Μπορεί βέβαια να το κόψουν...

δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις κεραία στην Αθήνα να πιάνεις astra 2D εγώ και τη γυναίκα μου παρατάω για να σε παντρευτώ!

δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις κεραία στην Αθήνα να πιάνεις astra 2D εγώ και τη γυναίκα μου παρατάω για να σε παντρευτώ!
:p - Είχα την εντύπωση ότι με 1.20-1.40 κεντραρισμένο κατεβαίνει, αλλά μάλλον κάνω λάθος...

:p - Είχα την εντύπωση ότι με 1.20-1.40 κεντραρισμένο κατεβαίνει, αλλά μάλλον κάνω λάθος...

μακάρι να έκανα εγώ και όλοι οι υπόλοιποι εδω μέσα λάθος και να βγάζαμε τον 2D έστω και με 3 μέτρα. Χρειάζεσαι πάνω απο 5μετρο πιάτο για να βγάζει τα freeview κανάλια και σε συγκεκριμένες βραδυνές ώρες.

Sorry, έγραψα ανοησία. Δεν πειράζει, Das Erste HD και ZDF HD είναι μια χαρά, έστω και με ήχο ΝΕΤ ή οτιδήποτε άλλο.

Λοιπόν, ITV1hd Σάββατο 14:30 (ώρα Ελλάδος) ο αγώνας της Ελλάδας με την Κορέα! Ιστορικό γεγονό υποθέτω αφού για πρώτη ( ; ) φορά καλύπτεται επίσημος αγώνας της Ελλάδας σε HD

Δεν είναι πρώτη φορά. Την είδαμε και στο Euro 2008 την εθνική σε HD αν και μας απογοήτευσε (η εθνική όχι το HD).

http://no.kingofsat.net/find.php?question=ITV+HD

To έχουμε επισημάνει πως οι λογικές λύσεις για να πιάσει κανείς το κανάλι είναι είτε μέσω πακέτου sky digital (11973.00 V ), είτε μέσω του eurobird (11426.00 H) ελεύθερα με πιάτο περίπου 1.20-1.40 από Αθήνα(κι αυτό αν δεν κλείσει από την συχνότητα).
Για τα υπόλοιπα θέλετε θηρία !!!

Last edited:
Τα γερμανικά τι πιάτο θέλουν για να δουλέψουν απροβλημάτιστα?
Με 1.20 Αθήνα είμαι οκ.

zdfhd.png

Last edited:
ITV HD και ITV1 HD κατεβαίνουν στην Αθήνα με 1,20
Το πρώτο οριακά, αλλά με μικρορυθμίσεις και καλό lnb είσαι ΟΚ

Last edited: