Τελικά ήταν πολύ απλούστερο απ'ότι νόμιζα. Η Panasonic U10 έχει line out το οποίο πήγε στο line in του pc, ώστε με το radiodelay να γίνει η δουλειά όπως πρέπει. Στις 16.00 που είναι και ο τελικός ανδρών του RG θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές με Eurosport HD και περιγραφή ΕΡΤ.Ε τότε, σύνδεση του κανονικού ραδιοφώνου στο line in του pc και radiodelay.
Αλλά το ζητούμενο είναι να γίνει δουλειά με την τηλεοπτική μετάδοση.
Μας πόρωσες.Λοιπόν, ITV1hd Σάββατο 14:30 (ώρα Ελλάδος) ο αγώνας της Ελλάδας με την Κορέα! Ιστορικό γεγονό υποθέτω αφού για πρώτη ( ; ) φορά καλύπτεται επίσημος αγώνας της Ελλάδας σε HD (λέτε να κάνει την έκπληξη η NOVA και να δώσει διαζύγιο στις παντρεμένες μια μέρα πριν την έναρξη; )! Αντε και στα δικά μας!
Τελικά ήταν πολύ απλούστερο απ'ότι νόμιζα. Η Panasonic U10 έχει line out το οποίο πήγε στο line in του pc, ώστε με το radiodelay να γίνει η δουλειά όπως πρέπει. Στις 16.00 που είναι και ο τελικός ανδρών του RG θα γίνουν και οι απαραίτητες δοκιμές με Eurosport HD και περιγραφή ΕΡΤ.
σε ποιό δορυφόρο εκπέμπει το ITV HD? Νομίζω ότι είναι σχετικά δύσκολη η λήψη του ή κάνω λάθος?
Δεν παραμένει ελεύθερο το ITV HD από Astra 2D (28.2E) - 10832.00H; Μπορεί βέβαια να το κόψουν...
δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις κεραία στην Αθήνα να πιάνεις astra 2D εγώ και τη γυναίκα μου παρατάω για να σε παντρευτώ!
- Είχα την εντύπωση ότι με 1.20-1.40 κεντραρισμένο κατεβαίνει, αλλά μάλλον κάνω λάθος...
Λοιπόν, ITV1hd Σάββατο 14:30 (ώρα Ελλάδος) ο αγώνας της Ελλάδας με την Κορέα! Ιστορικό γεγονό υποθέτω αφού για πρώτη ( ; ) φορά καλύπτεται επίσημος αγώνας της Ελλάδας σε HD
Με 1.20 Αθήνα είμαι οκ.Τα γερμανικά τι πιάτο θέλουν για να δουλέψουν απροβλημάτιστα?
Με ένα 80άρι κάτοπτρο είσαι ok.Τα γερμανικά τι πιάτο θέλουν για να δουλέψουν απροβλημάτιστα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.