FIFA world cup σε HD ?

Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά για να έχουν συνέχεια το σκορ σε ματς του ολυμπιακού και όχι του μουντιάλ ή του Cl φαντάζομαι δεν υπάρχουν 2 version γραφικών για 16:9 και 4:3. Η nova όταν έδειχνε cl είχε τα γραφικά;

Τεχνικές λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, μόνο τη βασική έννοια. Μπορώ να μάθω όμως.

αυτό που βλέπουν τα μάτια μου ανεξάρτητα από τις ενδείξεις του καναλιού, είναι μέτριο για hd..
το ίδιο κανάλι έχει κάνει πολύ ανώτερες αθλητικές μεταδόσεις στο παρελθόν.

Αν και δεν εχω δει παλιοτερες αθλητικες μεταδοσεις απο το συγκεκριμενο, θα συμφωνησω για το μετριο σημερινο. Περιμενω το ZDF να δωσει καλυτερη εικονα εχοντας σαν αναφορα τον τελικο κυπελου Γερμανιας που ειδα σε αυτο.
:ernaehrung004:

Στο απογευματινο παιχνιδι παντως δεν υπηρχε διαφορα ηχου εικονας. Προφανως το παιρνουν και οι δυο απ' τον ιδιο δορυφορο.

Αν ισχυει και στα επομενα, που δεν βλεπω το λογο να μην ισχυει, θα πανηγυρισουμε τα γκολ της εθνικης μαζι με ολη την υπολοιπη Ελλαδα.

Η nova όταν έδειχνε cl είχε τα γραφικά;

Ναι, ναι, τα βάζουν και έχει τα γραφικά! ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το 4:3 / 16:9 είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα EPT (δεν γνωρίζω φυσικά το λόγο, το μόνο που μου ρχεται είναι το να το να μείνει ο τηλεθεατής στο κανάλι και να μην το αλλάξει )

Last edited:
Ναι, ναι, τα βάζουν και έχει τα γραφικά! ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το 4:3 / 16:9 είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα EPT (δεν γνωρίζω φυσικά το λόγο, το μόνο που μου ρχεται είναι το να το να μείνει ο τηλεθεατής στο κανάλι και να μην το αλλάξει )

το mega όταν δείχνει αγώνα CL έχει πουθενά σκορ?

και εγω που δοκιμασα προηγουμενως την δορυφορικη τηλεοπτικη μεταδοση παραλληλα με σχολιασμο απο την νετ δεν παρατηρησα καποια σημαντικη καθυστερηση.
κανονικα τον αγωνα παραγουαη/γαλλια δεν ηταν να το δειξει το das erste hd,γιατι βλεπω οτι το δειχνει το rtl?

Είδα το αποψινό ματς στο Ελβετικό (ας είναι καλά η καρτούλα μου) και μου φάνηκε αισθητά καλύτερη η ποιότητα της εικόνας σε σχέση με το sky.de
Ο ήχος ερχόταν από τη μετάδοση της ΝΕΤ μέσω του elgato eye tv και του macbook pro μου και time shift 3''.

Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

Επίσης έχω μείνει έκπληκτος από την ποιότητα σε σχέση με αυτό που έβλεπα τόσα χρόνια.

Συμφωνώ κι εγώ. Για μένα η εικόνα είναι απίστευτη....

Καλησπερα παιδια
εγω ειδα τα ματσακια απο το canal+la liga HD
Ειχε αισθητα καλυτερη εικονα απο τα γερμανικα!Πιο ζωντανα χρωματα!Στο πακετο εχω και το canal+3d tv δεν εχω αν τυχει και δω σε ενα φιλο που πηρε την panasonic αλλα μαλλον τον τελικο!θα πω εντυπωσεις

Αυτή η αθλιότητα που λέγεται ΕΡΤ.....
5000 υπάλληλοι, 5-10 ευρώ κάθε μήνα τη ΔΕΗ και 100 χρόνια πίσω....
φτού τους....
και απελπισμένοι οπαδοί να ψάχνουν δεξιά αριστερά για λίγο HD...

Συμβουλή: Όσοι έχουν τηλεόραση που υποστηρίζει λειτουργία PAP, μπορούν να προβάλλουν ταυτόχρονα εικόνα SAT και ΕΡΤ και να βρούν αμέσως τη διαφορά φάσης. Το απόγευμα το Erste ήταν -0,4 sec περίπου, το βράδυ το RTL ήταν πιο μπροστά από την ΕΡΤ!

Συμβουλή: Όσοι έχουν τηλεόραση που υποστηρίζει λειτουργία PAP, μπορούν να προβάλλουν ταυτόχρονα εικόνα SAT και ΕΡΤ και να βρούν αμέσως τη διαφορά φάσης. Το απόγευμα το Erste ήταν -0,4 sec περίπου, το βράδυ το RTL ήταν πιο μπροστά από την ΕΡΤ!

Μήπως εμείς έχουμε delay τελικά; :ernaehrung004:
Σε μένα το Sky Mondiale HD1 είχε μηδενικό delay (ίσως ήταν και 0,κάτι sec πιο μπροστά από ΕΡΤ!) ενώ το RTL HD (από 19,2) ήθελε 4,5sec delay. Αναφέρομαι στο βραδυνό ματς.

Παιδια ηταν σχεδον ιδιο γιατι η περιγραφη γινοταν απο το στουντιο δεν ηταν απο το γηπεδο!Οποτε και αυτοι επαιρναν ακριβως το ιδιο σημα με μας!
Μονο το βραδυ το πρωτο παιχνιδι ηταν απο κει μεσα απο το γηπεδο!Κριση πηγαν μονο 4 δημοσιογραφοι

Αυτό που γράφει το τρωκτικό είναι μεγάλη μούφα.
Η ένδειξη για τον χρόνο και το σκορ υπάρχει σε όλα τα κανάλια του κόσμου. Σε όλα όμως. Εδώ στην ΕΡΤ (και στο Μέγκα) δεν ξέρω πως το καταφέρνουν να μην έχουν.

Σας παραθέτω την (αστεία) απάντηση που μου έστειλε η ΕΡΤ στις 14 Ιουνίου 2006 στο προηγούμενο μουντιάλ της Γερμανίας:

"Απάντηση της ΕΡΤ:
Αγαπητέ κύριε,
Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη ροή
προγράμματος δεν μπορούμε να παρέμβουμε στην εικόνα που μας έρχεται από τη
Γερμανία και να προβάλλουμε συχνότερα το σκορ του αγώνα και το χρονόμετρο.
Έχουμε όμως ενημερώσει τους δημοσιογράφους που κάνουν τις μεταδόσεις να
αναφέρονται συχνότερα στο σκορ του αγώνα καθώς και στον χρόνο που
διεξάγεται. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας και είμαστε στη διάθεσή
σας για περισσότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση Κ.Ε.Ε.Π"