FIFA world cup σε HD ?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει HD κανάλι το οποίο στις μεταδόσεις της εθνικής μας θα έχει σαν 2η γλώσσα τα ελληνικά, μπας και γλυτώσουμε όλη αυτή την ιστορία?

Ίσως αν δίναμε τα λεφτά για την ΕΡΤ (αυτά που δίνουμε μέσω ΔΕΗ ) στους Γερμανούς να γινόταν και αυτό. ZDF με ελληνική περιγραφή !!!!!!

το sky italia και sky de που έχουν επιλογή ήχου θα έχουν μάλλον ελληνική μετάδοση:award:
Noway φιλε μου καθως ως δευτερο ηχο θα εχει τον ηχο του supersport za που καλυπτει το τουρνουα!Στο CL εχει τον ελληνικο στις ελληνικες ομαδες καθως ειναι ελληνικη παραγωγη η καλυψη με την συνεργασια της TEAM

Παίδες ταλαιπωρήστε ενώ υπάρχει "απλή" λύση.

Βάζεις έναν δεύτερο δορυφορικό δέκτη (της Nova ή κάποιον του εμπορίου, ανάλογα τι κάρτα έχεις) που παίρνει σήμα από το Lnb Out του HD δέκτη.

Συντονίζεις τον δέκτη που έχει την κάρτα Nova στο Ελληνικό κανάλι και έχεις ήχο που είναι πάντα συγχρονισμένος με το ξένο κανάλι αφού και τα δυο είναι δορυφορικά. Το που θα στείλεις τον ήχο από τον αποκωδικοποιητή με την Ελληνική μετάδοση είναι στην διακριτική σας ευχέρεια. Στην τηλεόραση, στον ενισχυτή, όπου θέλετε.

Εγώ μέχρι σήμερα έτσι το κάνω. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αύριο θα ξανακάνω την εγκατάσταση.

ναι αλλα πρεπει να ειναι στον ιδιο transporder το καναλι.αλλιως δεν θα παιξει και επισης δεν εχουν ολοι καρτα νοβα.

καλημερα σε ολους
συμφωνα με το live on sat το απογευματινο ματς σημερα το εχει και η RAI HD (13o 11179H 27500 3/4) και μαλιστα χωρις κωδικοποιηση και ως..ιταλοφωνος χαρηκα!
χτες βραδυ ομως που σκαλισα λιγο δειχνει κλειδωμενο σε NAGRA..
ξερει κανεις κατι παραπανω?

Υπάρχει και απλούστερη λύση παιδιά, χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή και προγράμματα. Εικόνα από τον δορυφορικό δέκτη και ήχο μέσω DVD Recorder, που να έχει σκληρό δίσκο. Κάνετε LIVE PAUSE όσα δευτερόλεπτα θέλετε στο DVD recorder, φαίρνετε τον ήχο εκεί που θέλετε και όλα μια χαρά :2thumb22sup:
Το εφαρμόζω 3 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!

MUNDIAL 3D ΑΠΟ ΤΟ CANAL+ 3D ΣΤΟΝ ASTRA 19.2.Σημερα live το εναρκτηριο παιχνιδι στις 5 μ.μ.Θα μεταδωσει μεχρι 25 ιουνιου 4 παιχνιδια σε 3D,μετα δεν ξερω το προγραμμα.
Υ.Γ Πoio καλο παιδι που εχει 3dtv και βλεπει το ισπανικο πακετο θα μας μεταφερει εντυπωσεις ;

Παιδια εχετε δει καθολου εικονα απο rai HD σημερα .Στο liveonsat λεει πως θα εχει το Ουρουγουαη - Γαλλια

Πολύ μέτρια εικόνα από Das Erste πάντως...:frown:
Καμία σχέση με το τελευταίο Εuro που έσκιζε η μετάδοση..

Καμιά εναλλακτική σε οποιονδήποτε δορυφόρο (τόξο Hispasat - Turksat) για 4-2-0 πάντα?????

βλεπω τωρα τους χωρους των Ν.αφρικανων στο das erste hd στα 720p περιπου 12000bitrate..
παρα πολυ καλη εικονα!!

ριχνοντας μια ματια και συγκρινωντας το με το hdsuisse πιστευω οτι οι ελβετοι εχουν πιο ζωντανα χρωματα.

Oλοι πανω-κατω την ιδια εικονα εχουν (bitrate 12000-15000).Πανε οι καλες εποχες των σκαδιναβων με +25αρια bitrate.Περισσοτερα HD καναλια ΑΛΛΛΑ χαμηλοτερης ποιοτητας.

Σε μένα πάντως τα στοιχεία μετάδοσης του γερμανικού HD1 αυτή τη στιγμή λένε:

Η.264
1280x720p
Aspect ratio 16:9
Frame rate 50
Bit rate 30.000

Η εικόνα θεωρώ ότι είναι πολύ καλή για HD μετάδοση.

ριχνοντας μια ματια και συγκρινωντας το με το hdsuisse πιστευω οτι οι ελβετοι εχουν πιο ζωντανα χρωματα.

εχεις δικιο!
αρκετα καλυτερα χρωματα-ευκρινεια...γινεται αντιληπτο παρατηρωντας κ τους θεατες...

@dpani
μιλας για τον 19.2 στην 11915?

Εγω παρατηρώ άλλο: Το σκορ του αγώνα που άλλα κανάλια το έχουν πάνω αριστερα η δεξιά της οθόνης η ΝΕΤ γιατί δεν το εμφανίζει; Το ίδιο κάνει και στους αγώνες του Champions League.

Εγω παρατηρώ άλλο: Το σκορ του αγώνα που άλλα κανάλια το έχουν πάνω αριστερα η δεξιά της οθόνης η ΝΕΤ γιατί δεν το εμφανίζει; Το ίδιο κάνει και στους αγώνες του Champions League.
Πρoστατευει τις πλασμα τηλεορασεις,απο IR :flipout::flipout::flipout: