Εγω παρατηρώ άλλο: Το σκορ του αγώνα που άλλα κανάλια το έχουν πάνω αριστερα η δεξιά της οθόνης η ΝΕΤ γιατί δεν το εμφανίζει; Το ίδιο κάνει και στους αγώνες του Champions League.
Γιατί δεν χωράει στην 4:3 εικόνα.
Εγω παρατηρώ άλλο: Το σκορ του αγώνα που άλλα κανάλια το έχουν πάνω αριστερα η δεξιά της οθόνης η ΝΕΤ γιατί δεν το εμφανίζει; Το ίδιο κάνει και στους αγώνες του Champions League.
εχεις δικιο!
αρκετα καλυτερα χρωματα-ευκρινεια...γινεται αντιληπτο παρατηρωντας κ τους θεατες...
@dpani
μιλας για τον 19.2 στην 11915?
Παιδια εχετε δει καθολου εικονα απο rai HD σημερα .Στο liveonsat λεει πως θα εχει το Ουρουγουαη - Γαλλια
Όχι μιλάω για την 11362Η (19.2Ε) για το γερμανικό Das Erste HD.
Εσύ ποιο εννοείς;
Σε μένα πάντως τα στοιχεία μετάδοσης του γερμανικού HD1 αυτή τη στιγμή λένε:
Bit rate 30.000
εγω παντως ειμαι ενθουσιασμενος!(πρωτη μου ποδοσφαιρικη διοργανωση σε hd)
ΥΓ φανταζομαι πως θα ηταν τις προηγουμενες φορες οπως λετε...
Όλα τα κανάλια παίρνουν την εικόνα χωρίς γραφικά. Τα γραφικά τα στέλνει η αρμόδια εταιρία της FIFA για να τα χρησιμοποιήσουν οι broadcasters κατα το δοκούν. Βέβαια μπορεί να μη τα βάλουν και καθόλου ή ελάχιστα (όπως συνηθίζει να κάνει η αργά-τα-ζώα-μου ΕΡΤ). Το 4:3 είναι άσχετο.
Όλα τα κανάλια παίρνουν την εικόνα χωρίς γραφικά. Τα γραφικά τα στέλνει η αρμόδια εταιρία της FIFA για να τα χρησιμοποιήσουν οι broadcasters κατα το δοκούν. Βέβαια μπορεί να μη τα βάλουν και καθόλου ή ελάχιστα (όπως συνηθίζει να κάνει η αργά-τα-ζώα-μου ΕΡΤ). Το 4:3 είναι άσχετο.
το ARD Das Erste HD θα τα δειξει ολα free ?
καλημερα σε ολους
συμφωνα με το live on sat το απογευματινο ματς σημερα το εχει και η RAI HD (13o 11179H 27500 3/4) και μαλιστα χωρις κωδικοποιηση και ως..ιταλοφωνος χαρηκα!
χτες βραδυ ομως που σκαλισα λιγο δειχνει κλειδωμενο σε NAGRA..
ξερει κανεις κατι παραπανω?
Κλείδωσε και αυτό...
Το TRT γιατί δεν το βρίσκω;;; :ears:
Φαντάζομαι θα έχει προβλεφθεί μηχανισμός για την προσαρμογή των γραφικών στο aspect ratio. Όσον αφορά το γιατί δεν τα βάζουν: Μάλλον βαριούνται ή δεν τα καταλαβαίνουν (τόσα στατιστικά πια για το ποδόσφαιρο...). Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τα θεωρούν πολύ βαριά για το ΙQ μας.
προτιμαμε 720p ή 1080i?
ή ειναι θεμα tv κ πως κανει το deinterlace?
@georgede
στις 42 στην 12688V ειναι..
ΥΓ σβηστε το απο κατω please..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.