technisat
AVClub Enthusiast
- 13 January 2010
- 874
...που θέλει να στήσει ένα low badget σύστημα για την παρακολούθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε HD
1,20 κατά προτίμηση αλουμινίου
δεν βαδίζουν μαζί αυτά
...που θέλει να στήσει ένα low badget σύστημα για την παρακολούθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε HD
1,20 κατά προτίμηση αλουμινίου
πολυ γερμανια βλεπω πλακωσε, με αγγλικη περιγραφη εχουμε τπτ;
υπάρχει τρόπος να βλέπει κανείς ποδόσφαιρο από κανάλι HD και να ακούει περιγραφή από τον Έλληνα εκφωνητή της ΕΡΤ και αν ναι, πως?
πως θα δουλέψω το radiodelay, τι ακριβώς έκανες?
Πολύ σωστά... είναι μια λύση αρκετά καλή...Έχω tv tuner το οποίο συντονίζω σε EΤ1,ΝΕΤ και από εκεί παίρνω τον ήχο στο radiodelay και του εφαρμόζω μια καθυστέρηση ανάλογη με την εικόνα του δορυφορικού καναλιού. Αν βάλεις το radiodelay θα δεις ότι έχει είσοδο ήχου,έξοδο ήχου και μια μπάρα για την καθυστέρηση. Είναι πολύ απλό στη χρήση.
Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Αντώνη για τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει στο να καταφέρω κάποια στιγμή να στήσω ένα σωστό δορυφορικό σύστημα προσαρμοσμένο στα στενά οικονομικά μου πλαίσια. Αν κοιτάξετε εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=59470&page=5 θα δείτε ότι κάθε άλλο παρά με αποτρέπει από το να καταφύγω σε κάτοπτρο σιδήρου, προκειμένου να μειώσω το κόστος στα δικά μου μέτρα.Κατά προτίμηση είπα........:ears:
Μαμακία; Δηλαδή τσάμπα το μιλφέιγ;
Μιας και θα μένω στο καινούριο σπίτι , με νέα εγκατάσταση πιάτου - dual lnb κλπ κλπ κλπ θα έχω HD δέκτη που θα με δίνει εικόνα και δέκτη με δυνατότητα χρόνοκαθυστέρησης ο οποίος θα δίνει ήχο στο home theater έχοντας HD εικόνα με ελληνικό ήχο .... μία από αυτές τις μέρες θα είναι έτοιμο ... δεν προλαβαίνω τον τελικό CL ...υπάρχει τρόπος να βλέπει κανείς ποδόσφαιρο από κανάλι HD και να ακούει περιγραφή από τον Έλληνα εκφωνητή της ΕΡΤ και αν ναι, πως?
ρε παιδιά για να δούμε το μουντιαλ σε HD κανάλι της ΕΡΤ απο NOVA, τις επόμενες 22 ημέρες θα πρέπει ή η NOVA να έχει λανσάρει στην αγορά καινούριους δέκτες ή να ανοίξει τις κάρτες της απο τους bandled δεκτες δηλ. να μπορείς την κάρτα που έχεις κλειδώσει και παίζει μόνο στον δικό σου δέκτη να την ανοίξει να παίζει και σε άλλους δέκτες. Δεν βλέπω ποια απο τις δυο επιλογές είναι εφικτή!!! Εναλλακτικά θα πρέπει να ανεβάσει το κανάλι απο την ψηφιακή πλατφόρμα της κάτι το οποίο δεν γνωρίζω κατα πόσο μπορεί είτε τεχνικά είτε νομικά να κάνει ώστε να δείχνει σε HD επίγεια ψηφιακά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.