FIFA world cup σε HD ?

Εντάξει οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Αφού δεν κάνουν και ασπρόμαυρη μετάδοση πάλι καλά.
Χθες και τα 2 παιχνίδια τα είδα δορυφορικά (το ένα με ήχο ΣΚΑΙ και το άλλο χωρίς καν ελληνική περιγραφή). Όταν προσφέρουν πάλι σοβαρές υπηρεσίες μπορεί πάλι να ασχοληθώ μαζί τους.

Το βραδυ στο BBC η διαφορα εικονας ηχου ηταν περιπου 0.5 (μισο) δευτερολεπτο. Αφου βαρεθηκα να το ρυθμισω στο 1ο ημιχρονο.

Φυσικα ειχε συνεχως σκορ και ωρα και το σημα του σταθμου.

Για τα αλλα τι να πω μου ηρθε η ΔΕΗ για 40 τμ γραφειο, που σημαινει οχι κουζινα, θερμοσιφωνας, πλυντηριο, βραδινα φωτα, κλπ, 150 ευρω.

Με πετρελαιο 70 δολλαρια παρακαλω. Οταν παει 150 ποσο θα πληρωνω για ρευμα;

Πληρωνουμε τις εξυπναδες του και οχι μονο... του μεγα μανατζερ Αθανασοπουλου που ειχε σωφερ και στη γραμματεα του.

Οι τουρκοι κλειδωσαν την ωρα του βραδινου.......

Έχουμε ακόμα ελεύθερα τα 2 Γερμανικά ZDF HD, και το ARD Das Erste HD μαζοί με τα Βρεττανικά BBC HD και ITV HD... :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Εχει μετρησει κανεις διαφορα ερτ με Das erste HD απο την χθεσινη πρεμιερα (σε χρηση με το radio delay)???

Εχει μετρησει κανεις διαφορα ερτ με Das erste HD απο την χθεσινη πρεμιερα (σε χρηση με το radio delay)???

Είχα ήχο από ΝΕΤ και εικόνα από το γερμανικό. Η διάφορα θά ήταν 2-3 δευτερόλεπτα πιο αργή η εικόνα και ο ήχος από την ΝΕΤ...

Εντελως πληροφοριακα,χθες το TF1 στο Γαλλια-Ουρουγουαη,δεν ειχε χρονο,ουτε και σκορ.Απλα καθε 5 λεπτα πεταγε την καρτουλα

Δεν χρειαζόταν! Γιατί γνωρίζουν ότι η εθνική τους βάζει γκολ 1 φορά τον χρόνο μόνο και αυτή κατόπιν αίτησης!!! :Banane0::Banane0::Banane0:

Ευχαριστω Γιωργο. Ειναι δυσκολο να δοκιμασω μονος μου καθως και το pc με καρτα τηλεορασης και ο δεκτης ειναι στην ιδια τηλεοραση!!!

1-2 δέκατα του δευτερολέπτου αυτήν την στιγμή η διαφορά Net με Das Erste HD...

εγώ το βλέπω 3 δευτερόλεπτα περίπου. Έχω ήχο μέσο του AV Receiver, και εικόνα από τον γερμανικά στον Humax 2000...

εγω εχω εικονα απο Das Erste HD και ηχο απο ΕΡΑ hotbird, (twin lnb monoblock astra-hotbird,με διπλη εξοδο παιρνω ηχο απο 2ο δεκτη συνδεδεμενο στον ενισχυτη). Ειναι σχεδον απολυτα συχγρονισμενα εικονα και ηχος

η διαφορά ειναι πολύ μικρη και δεν υπάρχει λόγος για "τεχνασματα" απολυτου συγχρονισμού κατα την άποψη μου.Εγω βεβαια δοκίμασα και το PIP της τηλεόρασης μου SAMSUSNG για να εχω ηχο απο την επιγεια ΝΕΤ και εικόνα απο το Γερμανικό κανάλι HD.Πανω δεξια φενεται και η απειροελαχιστη διαφορά στην εικονα του Γερμανικου με το Ελληνικο κανάλι.

εγω εχω εικονα απο Das Erste HD και ηχο απο ΕΡΑ hotbird, (twin lnb monoblock astra-hotbird,με διπλη εξοδο παιρνω ηχο απο 2ο δεκτη συνδεδεμενο στον ενισχυτη). Ειναι σχεδον απολυτα συχγρονισμενα εικονα και ηχος

NET έχω... Άσε να βάλω ΕΡΑ... ευχαριστώ... :ernaehrung004:

επική η περιγραφή του πουρουπουπου στη νετ, ασορτί με την εμφάνιση να ναι καλά οι άνθρωποι της ερτ που μας προσφέρουν γέλιο απλόχερα και κυρίως δωρεάν:D

τι να πρωτοπούμε θα βγούμε και εκτός θέματος ρε συ ηθοποιοί έπρεπε να γίνουν οχι σπηκερ

Εγώ βλέπω απο HD Suisse και πέφτει ακριβώς με NET(μέσω noba).Καλά η εικόνα των ελβετών στο Sanyo Z3000 δεν παίζεται.....καμία σχέση με της νετ....

εγω το ειδα απο το das erste hd με περιγραφη απο την νετ.
η εικονα πολυ καλη(σε σχεση παντα με την εικονα της νετ που ειχα συνηθισει μεχρι τωρα),οσο για την περιγραφη απο την νετ θα την περιμενα καλυτερη.

Η εικονα της Νετ μικρες διαφορες εχει

Attachments

• Das Erste HD_0192 11362_H_22000_20100612_172719.jpg
    Das Erste HD_0192 11362_H_22000_20100612_172719.jpg
    93.3 KB · Views: 70
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    47.7 KB · Views: 65