FIFA world cup σε HD ?

Ε ναι
Εκτος και δουλευα στην ΕΡΤ και επασχα απο τυφλωση

Ε ναι, αν έχεις CRT 21" τι διαφορές έχει η εικόνα? Μας σκεφτεται η ΕΡΤ για να μην αγοράζουμε και ξοδευόμαστε. Ενώ οι βρωμογερμαναράδες στα τέτοια τους, ούτε τους νοιάζει που πρέπει να πας να αγοράζεις προτζέκτορα, πανιά, δορυφορικό HD δέκτη, 50άρες plasma, μπύρες και πίτσες για όλη την γειτονιά που θα σου κουβαληθεί εν μέσω κρίσης....

εγω το ειδα απο το das erste hd με περιγραφη απο την νετ.
η εικονα πολυ καλη(σε σχεση παντα με την εικονα της νετ που ειχα συνηθισει μεχρι τωρα),οσο για την περιγραφη απο την νετ θα την περιμενα καλυτερη.

το ίδιο και εγώ... :ernaehrung004:

Λίγο άσχετο με την HD μετάδοση, αλλά πρέπει να το ρωτήσω.

Αυτές οι "ντουντούκες" δε σας έχουν σπάσει τα νεύρα; Όλη την ώρα μία βοή, καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Κάποιος να τους πει να βάλουν τις ντουντούκες ...

Αυτές οι "ντουντούκες" δε σας έχουν σπάσει τα νεύρα; Όλη την ώρα μία βοή, καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Κάποιος να τους πει να βάλουν τις ντουντούκες ...
Σε αγωνες CL που ειχες επιλογη να ακους τους ηχους του γηπεδου, χωρις περιγραφη, μου αρεσε να το βαζω ετσι καποιες φορες.Τωρα με τις καραμουζες ειναι κολαση και προσπαθω να βρω καναλια που οι εκφωνητες "καπελωνουν" τους ηχους του γηπεδου.

Last edited:

Βουβουζέλες λέγονται οι καραμούζες!
Πραγματικά εκνευριστικές, αλλά απ όσο ειδα τις χρησιμοποιούν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων (υποθέτω θα πωλούνται έξω απο τα γήπεδα) και φαντάζομαι πως θα αποτελέσουν την νέα μόδα την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν!

Originally Posted by manolara
εγω το ειδα απο το das erste hd με περιγραφη απο την νετ.
η εικονα πολυ καλη(σε σχεση παντα με την εικονα της νετ που ειχα συνηθισει μεχρι τωρα),οσο για την περιγραφη απο την νετ θα την περιμενα καλυτερη
το ίδιο και εγώ... :ernaehrung004:

καπως ετσι και εγώ:ADFADF1:

Καλησπέρα σας,

Εγώ το είδα στο HD Suisse με Ιταλικό ήχο και όταν τόλμησα να κάνω zapping στη ΝΕΤ έπαθα ένα ψιλοσοκ...

νομίζω οτι οι ελβετοί πρέπει να έχουν την καλύτερη εικόνα απ όλους...

Βρε παιδια βλεπω και γω astra το das erste hd απο εναν HD δεκτη τον venex 3602 και διαφορα με την ΝΕΤ δεν βλεπω τι σκ@τ@ HD καναλι ειναι αυτο?Μηπως κατι δεν κανω εγω καλα στην ρυθμιση του δεκτη?????

Βρε παιδια βλεπω και γω astra το das erste hd απο εναν HD δεκτη τον venex 3602 και διαφορα με την ΝΕΤ δεν βλεπω τι σκ@τ@ HD καναλι ειναι αυτο?Μηπως κατι δεν κανω εγω καλα στην ρυθμιση του δεκτη?????

Διαφορα δεν νομιζω να μην βλεπεις εκτος και αν το βλεπεις σε τν 10' ή δεν εχεις συνδεσει το HDMI.

Last edited:
Παντως στους χειμερινους ολυμπιακους αγωνες του βανκουβερ η ποιοτητα της εικονας του ARD HD ηταν πολυ καλυτερη απο οτι τωρα.

Τελικα η διαφορα της επιγειας νετ με τους γερμανους ειναι 0.3 στο radio delay. Απιστευτο μου φαινεται!!!!!!

Οσο για
Φιλε μου στα δικα μου ματια η σχεση νετ-das erste Hd ειναι ιση με την σχεση Youtube-Dvd. Τσεκαρε τον τροπο που δινεις σημα στην τηλεοραση και τις δυνατοτητες της αναλυσης του σηματος που ενδεχομενως να εχει ο δεκτης (480i-p, 720i-p,1080i).

Βλέπω τα ματσάκια στο HD4 του Digitalb με ραδιοφωνικό ήχο από ΣΚΑΙ ή ΕΡΑσπορ και radiodelay. Περίπου 6'' από ΣΚΑΙ και 3,5'' από ΕΡΑσπορ.

Παρότι μου είναι πιο εύκολο να ακούω δορυφορικό ήχο από ΝΕΤ μέσω Νόβα, οι πουρουπουπούδες, οι θεοφυλλόπουλοι και οι βερνίκοι μου προκαλούν αηδία και δεν υπάρχει πιθανότητα.
Άσε που το Αλβανικό έχει σε όλα τα ματς Αγγλική μετάδοση, οπότε αν δεν είναι η Ελλάδα, δεν βρίσκω καν τον λόγο να ακούω από αλλού.

Η εικόνα του Digitalb είναι καταπληκτική.
Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης με ΝΕΤ. Η εικόνα της είναι τραγική.

Παιδια η διαφορα ήχου ΝΕΤ με das erste hd είναι σε εμένα ακριβως 1,2 δευτερόλεπτα. Τo συντόνισα με τον ήχο της μπάλας σε σουτ :)

O Δέκτης είναι η κάρτα Skystar HD2 και πρόγραμμα το dvbviewer.

Καλά για την εικόνα σοκ και δεος σε συγκριση με ΝΕΤ...

Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

Η εικονα της Νετ μικρες διαφορες εχει

Μια φορα γινονται οι πλακες

Attachments

• Das Erste HD_0192 11362_H_22000_20100612_172719.jpg
    Das Erste HD_0192 11362_H_22000_20100612_172719.jpg
    47.1 KB · Views: 278
Last edited:
Απο ΝΕΤ και HD suisse προβολή σε προτζέκτορα σανιο Ζ3000,η εικόνες δεν έχουν καμία σχέση.....Η νετ είναι αίσχος μπροστά στους ελβετούς...Η διαφορά της εικόνας σε μικρές τηλεοράσεις δν είναι τόσο εμφανής....

Απάντηση: Re: FIFA world cup σε HD ?

ΕΛΕΟΣ!
Εχω ξεχάσει την εικόνα. Εχω επιλέξει μονοφωνικό ήχο. Από αυτό το μελίσσι που βουίζει από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα δεν γλυτώνω.
Δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε ύμνοι των φιλάθλων, ούτε διαμαρτυρίες, ούτε σφυρίγματα. Ατμόσφαιρα γηπέδου ΜΗΔΕΝ. Το απόλυτο βασανιστήριο.