ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: FIFA world cup σε HD ?
πλακα κανεις....
Η εικονα της Νετ μικρες διαφορες εχει
πλακα κανεις....
Ε ναι
Εκτος και δουλευα στην ΕΡΤ και επασχα απο τυφλωση
εγω το ειδα απο το das erste hd με περιγραφη απο την νετ.
η εικονα πολυ καλη(σε σχεση παντα με την εικονα της νετ που ειχα συνηθισει μεχρι τωρα),οσο για την περιγραφη απο την νετ θα την περιμενα καλυτερη.
Σε αγωνες CL που ειχες επιλογη να ακους τους ηχους του γηπεδου, χωρις περιγραφη, μου αρεσε να το βαζω ετσι καποιες φορες.Τωρα με τις καραμουζες ειναι κολαση και προσπαθω να βρω καναλια που οι εκφωνητες "καπελωνουν" τους ηχους του γηπεδου.Λίγο άσχετο με την HD μετάδοση, αλλά πρέπει να το ρωτήσω.
Αυτές οι "ντουντούκες" δε σας έχουν σπάσει τα νεύρα; Όλη την ώρα μία βοή, καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Κάποιος να τους πει να βάλουν τις ντουντούκες ...
Λίγο άσχετο με την HD μετάδοση, αλλά πρέπει να το ρωτήσω.
Αυτές οι "ντουντούκες" δε σας έχουν σπάσει τα νεύρα; Όλη την ώρα μία βοή, καμία αίσθηση ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας. Κάποιος να τους πει να βάλουν τις ντουντούκες ...
το ίδιο και εγώ... :ernaehrung004:
Βρε παιδια βλεπω και γω astra το das erste hd απο εναν HD δεκτη τον venex 3602 και διαφορα με την ΝΕΤ δεν βλεπω τι σκ@τ@ HD καναλι ειναι αυτο?Μηπως κατι δεν κανω εγω καλα στην ρυθμιση του δεκτη?????
Φιλε μου στα δικα μου ματια η σχεση νετ-das erste Hd ειναι ιση με την σχεση Youtube-Dvd. Τσεκαρε τον τροπο που δινεις σημα στην τηλεοραση και τις δυνατοτητες της αναλυσης του σηματος που ενδεχομενως να εχει ο δεκτης (480i-p, 720i-p,1080i).Βρε παιδια βλεπω και γω astra το das erste hd απο εναν HD δεκτη τον venex 3602 και διαφορα με την ΝΕΤ δεν βλεπω τι σκ@τ@ HD καναλι ειναι αυτο?Μηπως κατι δεν κανω εγω καλα στην ρυθμιση του δεκτη?????
Βρε παιδια βλεπω και γω astra το das erste hd απο εναν HD δεκτη τον venex 3602 και διαφορα με την ΝΕΤ δεν βλεπω τι σκ@τ@ HD καναλι ειναι αυτο?Μηπως κατι δεν κανω εγω καλα στην ρυθμιση του δεκτη?????
ΕΛΕΟΣ!Λίγο άσχετο με την HD μετάδοση, αλλά πρέπει να το ρωτήσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.