Fiio A1

ναι ρε συ-αυτο θα ελεγα κι`εγω και μην το γελας καθολου..!!εγω τον επισκεπτομαι για καθαρισματακι καθε χρονο..!!ειμαι ειδικη περιπτωση βεβαια(μικρες τρυπες)αλλα χρειαζεται.

εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα.ελεγα οτι ακουω πολυ δυνατα αλλα εσυ εισαι για γκινες...

το ιδιο ακους και με αλλη πηγη και ακουστικα,ή δεν εχεις δοκιμασει?
γιατι εγω στο s7&tab t500,στην χειροτερη των περιπτωσεων-και μεσω spotify premium-να φτασω τον ενισχυτη στο 7...!

Οπως μου τα λέτε μαλλον θα χρειαστώ εξέταση..
Απο βδομαδα θα δοκιμασω και αλλα.ακουστικα on ear που τα εχω στη δουλειά...
Για να δούμε...αν και στη καθημερινότητα μια χαρά ακούω (ετσι μαλλον νομιζω..:-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορει το S7 να ειναι πιο δυνατό απο S6...Αμέσως να με.βγάλετε κουφαρίδα...

Οπως μου τα λέτε μαλλον θα χρειαστώ εξέταση..
Απο βδομαδα θα δοκιμασω και αλλα.ακουστικα on ear που τα εχω στη δουλειά...
Για να δούμε...αν και στη καθημερινότητα μια χαρά ακούω (ετσι μαλλον νομιζω..:-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορει το S7 να ειναι πιο δυνατό απο S6...Αμέσως να με.βγάλετε κουφαρίδα...

δοκιμασε και αλλον συνδυασμο και εαν εχουμε το ιδιο αποτελεσμα,κλεινεις ραντεβου σε ΟΡΛ στα καπακια..!!!:ears:

Παλιά ένα διάστημα άκουγα μουσική με φορητό ενισχυτή ακουστικών, όπως ο φίλος μας εδώ colombos.
Η εξήγηση θεωρώ ότι είναι πιο απλή, ούτε ΩΡΛ χρειάζεται ούτε πιο δυνατό ενισχυτή, ούτε να αλλάξει ακουστικά.
Αν βάζει στο τέρμα την ένταση της φωνής στο κινητό του που βγάζει στον ενισχυτή ακουστικών και ο ενισχυτής ακουστικών δεν παίζει αρκετά δυνατά, πάει να πει ότι το κινητό δίνει στην έξοδό του χαμηλή τάση ως line-out. Δεν τα εξηγώ απόλυτα σωστά επιστημονικά αλλά από την εμπειρία μου άλλη ένταση έδινε ο ενισχυτής ακουστικών στην ίδια στάθμη με το ίδιο ακουστικό εννοείται αν συνδεόταν στο κινητό μου τηλ., άλλη στο tablet και άλλη στο ipod. Οι διαφορές ήταν σημαντικές ειδικά σε σχέση με το ipod το οποίο υπερίσχυε.
Εγώ προσωπικά τέλος πάντων κατέληξα σε ένα φορητό dac/amp, το Fiio E18. Το χρησιμοποιώ ακόμα σχεδόν κάθε μέρα σε συνδυασμό με το κινητό μου και τα ακουστικά Sony MH1. Σου προτείνω και σένα μια τέτοια λύση φίλε colombos διότι όχι μόνο θα λύσεις το θέμα με την ένταση (ούτε καν θα πλησιάσει το τέρμα με τα MH1) αλλά θα ακούς και πιο ποιοτικό ήχο διότι προσπερνάς τον dac του κινητού σου μιας και όλα τα δεδομένα μεταφέρονται ψηφιακά μέσω usb στο fiio.

Οι φορτίσεις είναι καλό να γίνονται όσο το δυνατόν με λιγότερα Α. Από τα 500, 1800 και 2000 θα διάλεγα τα 500 και αν χρειαζόμουνα ταχύτητα θα είχα ένα μεγαλύτερο στην άκρη. Αλλά αν είχα μόνο έναν 1800 και 2000 θα χρησιμοποιούσα τον 1800.
Ετσι διαρκούν οι μπαταρίες περισσότερο.
Οι γρήγορες φορτίσεις έχουν συνέπειες.

Αλλη ζημιά δεν γίνεται.

Οι νέου τύπου μπαταρίες έχουν πολύ καλές ανοχές στα ρεύματα. Σίγουρα όπως λέει ο Δημήτρης για μέγιστη ζωή όσο λιγότερα αμπέρ τόσο καλύτερα. Πάντως και στην σελίδα της fiio έχει recomended 5V-1A συνεπώς με τα 1.8 δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι νέου τύπου μπαταρίες έχουν πολύ καλές ανοχές στα ρεύματα. Σίγουρα όπως λέει ο Δημήτρης για μέγιστη ζωή όσο λιγότερα αμπέρ τόσο καλύτερα. Πάντως και στην σελίδα της fiio έχει recomended 5V-1A συνεπώς με τα 1.8 δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

σε ευχαριστω και παλι Πετραν