Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

πριν ενα μηνα αγορασα το συγκεκριμενο, ηρθε με την 3.20 η οποια ειναι σταθεροτατη. επισης εχουν βγει και αρκετες beta, γενικα εχει πολυ καλη υποστηριξη

να κανω μια ερωτηση, αξιζει να δωσω χρηματα για to E12, η δε θα δω καποια διαφορα?

επισης αξιζει καποιο tube amp οπως αυτο

http://www.amazon.co.uk/Little-Dot-...9126&sr=8-2&keywords=headphone+tube+amplifier

σε συνδυασμο με το X3?
Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε asahi. :ernaehrung004:

Update.

Το Χ3 τώρα με firmware 3.3 και το νέο κοινό driver (μαζί με το X5) δεν παύει να με ταξιδεύει.

Επίσης και με καινούργια μπαταρία (που μου έστειλε ο Βαγγέλης ο αντιπρόσωπος -bye- και τον ευχαριστώ θερμά για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση) είναι έτοιμο να με συνοδέψει για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο ήχος του είναι ο ιδανικός για μακρόχρονη ακρόαση και ταξίδια δεν κουράζει ποτέ και το τελευταίο firmware πολύ καλό και έχει γίνει και προσθήκη Equalizer.

Σε σχέση με το Χ5 (που έχει καλύτερη έκταση ψηλά, καλύτερη ανάλυση και πιο "φλατ" ήχο) θεωρώ ότι εξακολουθώ να το προτιμώ για την χρήση που το θέλω και εξηγώ:

σε ταξίδια με αεροπλάνο ιδίως λόγω θορύβου υπάρχει η τάση να ανεβάζεις ένταση, το Χ5 που έχει πιο πολύ έκταση ψηλά γίνετε κουραστικό, επίσης για νανουρίσματα που σε παίρνει ο ύπνος το ίδιο πράγμα, οπότε όχι μόνο δεν έχω μετανοιώσει αλλά το χρησιμοποιώ το ίδιο συχνά όπως και όταν το πρωτοπήρα.