Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Για -60 απο την αγορα εδω, θα προτιμουσα να το παρω απο την αντιπροσωπεια (υπολογισες μεταφορικα και εγγυηση; )
rotsikas στο ebay

Re: Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Για -60 απο την αγορα εδω, θα προτιμουσα να το παρω απο την αντιπροσωπεια (υπολογισες μεταφορικα και εγγυηση; )
rotsikas στο ebay
Άνετα το παίρνεις 150 από Κίνα, συμπεριλαμβανομένων μεταφορικων

Το θέμα εγγύηση δυστυχώς το ρισκάρεις σε τέτοιες περιπτώσεις..
Δεν ξέρω.. Δεν περισσεύουν και λεφτά τέτοιες εποχές και 50 ευρώ είναι αρκετή διαφορά..

Θέλω να αναβαθμιστω από το sansa clip +

Λοιπον εχω παρει το Χ5 μεσω ebay κατα 129 φθηνοτερα απο εδω με τα μεταφορικα που απο Ταϊλάνδη ηταν 28 ! Σε επικοινωνια μου με την FiiO περι εγγυησης μου ειπαν οτι θα πρεπει να επικοινωνησω με τον πωλητη κι αν αυτος κανει "κολπα" μαζι τους.
Ακομη για αγορες απο εξω, προσοχη μηπως ειναι μαϊμου! Πλην της ερωτησης στον πωλητη, αν ειναι γνησιο, υπαρχει τεστ αυθεντικοτητας στη σελιδα της FiiO οπου βαζεις εναν αριθμο που εχει στην συσκευασια (προσοχη: οχι το S/N) και ελεγχεις. Οποτε αν ο πωλητης σου ειπε ψεμματα για το "γνησιο" το επιστρεφεις, παιρνεις τα λεφτα σου και τον καταγγελεις στην PayPal!

Re: Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Συνολικα ποσο σου πηγε το 5αρι;

Αξιζει να μαζεψω για να παω κατευθειαν σε αυτο;

Στα 245 ! Ειναι διαφορετικο μηχανημα, δεδομενου πως ειναι και usb dac, ριξε μια ματια σε αναφορες στο ιντερνετ αλλα κι εδω . Bεβαιως αξιζει! Ομως για απλη ακροαση το Χ3 ειναι ΟΚ (εγω ξεφυγα λιγακι!)

Δεν ξέρω αν σας το ειπα, αλλα η Fiio θα ειναι στο φεστιβαλ ακουστικων που διοργανώνουμε, οποτε θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης και σύγκρισης. Όποιος θελει μαλιστα μπορει να φερει και τα ακουστικά του για να δει πως οδηγούνται απο τα διάφορα μοντέλα.

Κατσε να ακουσεις και κατι αλλα μηχανακια που θα ειναι εκει και τοτε να δεις κλαμα (κατι ψείρες των 2000 ευρω πχ..)

Παίζεται αν αξίζει τα λεφτά του, πάντως εγώ το πούλησα περίπου ένα μήνα μετά από την αγορά του.
Έχει ένα ζεστό, δικό του χαρακτήρα που πολύ πιθανόν να σε μαγέψει αλλά για μένα ήταν απλά ένας μήνας του μέλιτος.
Μετά άρχισαν να μου αποκαλύπτονται οι αδυναμίες του.
Με τα Fidelio X1 αποκλειστικά που άκουγα, το μπάσο (midbass) ήταν όχι μόνο υπερβολικό, αλλά της μιας νότας και όχι πολύ σφιχτό.
Η λύση Bass -2 που προτείνουν αρκετοί στο net, δε βελτιώνει συνολικά το αποτέλεσμα γιατί κόβει τα μεσοχαμηλά ενώ διορθώνει μόνο την ποσότητα του μπάσου και όχι την ποιότητα.
Με άλλα ακουστικά που δοκίμασα π.χ. Sennheiser 650, τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα.

Εκεί που αξίζει πραγματικά το X3 είναι μαζί με τον Fiio E12.
Ο ήχος γίνεται κρύσταλλο και εξαφανίζονται όλα τα προβλήματα με το μπάσο που προανέφερα.
Επειδή όμως το κόστος του ζευγαριού X3+E12 ξεπερνά τα 250ευρώ, ευχαριστώ, δε θα πάρω.

Εν ολίγοις, το Fiio X3 έχεις πολλές δυνατότητες, πολύ καλό DAC, κάτω του μετρίου ενισχυτικό στάδιο.

Και τι είναι καλύτερο fiio x3+e12 ή fiio x5 που και τα 2 βγαίνουν στα ίδια λεφτα???
ποιο θα δώσει καλύτερο ήχο??? ακουστικα focal spirit pro

Έχω το fiio x5 και σε συνδυασμό με τα focal spirit classic το άκουσμα του είναι υπέροχο και πολύ καλύτερο από ότι με τα AKG K550.

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ για το Fiio Χ3 αλλά κάνοντας μια μικρή έρευνα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού διάβασα αρκετά παράπονα για διάφορα τεχνικά προβλήματα και bugs που παρουσιάζει στην λειτουργία του. Βέβαια πλέον έχει βγει η έκδοση 3.0 του firmware που υποτίθεται πως λύνει πολλά από τα προβλήματα αυτά αλλά και πάλι είμαι επιφυλακτικός. :chinscratch:
Θα με βοηθούσε πολύ να έπαιρνα μια γνώμη από κατόχους του συγκεκριμένου μηχανήματος σχετικά με την σταθερότητά του και το κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Ευχαριστώ πολύ. :operator:

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ για το Fiio Χ3 αλλά κάνοντας μια μικρή έρευνα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού διάβασα αρκετά παράπονα για διάφορα τεχνικά προβλήματα και bugs που παρουσιάζει στην λειτουργία του. Βέβαια πλέον έχει βγει η έκδοση 3.0 του firmware που υποτίθεται πως λύνει πολλά από τα προβλήματα αυτά αλλά και πάλι είμαι επιφυλακτικός. :chinscratch:
Θα με βοηθούσε πολύ να έπαιρνα μια γνώμη από κατόχους του συγκεκριμένου μηχανήματος σχετικά με την σταθερότητά του και το κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Ευχαριστώ πολύ. :operator:

πριν ενα μηνα αγορασα το συγκεκριμενο, ηρθε με την 3.20 η οποια ειναι σταθεροτατη. επισης εχουν βγει και αρκετες beta, γενικα εχει πολυ καλη υποστηριξη

να κανω μια ερωτηση, αξιζει να δωσω χρηματα για to E12, η δε θα δω καποια διαφορα?

επισης αξιζει καποιο tube amp οπως αυτο

http://www.amazon.co.uk/Little-Dot-...9126&sr=8-2&keywords=headphone+tube+amplifier

σε συνδυασμο με το X3?