Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

Απάντηση: Fiio X3 24/192 losless format DAP

μπορει καποιος να με βοηθησει

εχουν μεινει οι τιτλοι αρχειων που εχω σβησει

παταω updatig lib αλλα δεν γινεται τιποτε
επισης στις κατηγοριες
παω genre και ειναι κενο

μηπως πρεπει να κανω φορματ

:nounder:

μια απαντηση ?

Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Τα fiio πρέπει να έχουν τρύπα με διακόπτη reset.
Εχει το δικό σου?
Το δοκίμασες?
(υπ όψη θα χάσεις διάφορα προσωπικά σεταρίσματα και θα πρέπει να ξαναφορτώσεις τα κομμάτια σου)

Απάντηση: Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP

Τα fiio πρέπει να έχουν τρύπα με διακόπτη reset.
Εχει το δικό σου?
Το δοκίμασες?
(υπ όψη θα χάσεις διάφορα προσωπικά σεταρίσματα και θα πρέπει να ξαναφορτώσεις τα κομμάτια σου)

αυτο δεν εχει τρυπα
εχει ενδειξη storage formatting

αλλα πως αδειαζουμε ( τους τιτλους που εχουν μεινει ) χωρις να κανουμε formatting
ρωτησα και τον chris αλλα δεν πηρα απαντηση

Μόλις τελείωσα το διάβασμα των 25 σελίδων και μπορώ να πω πως με πορώσατε.............. οπότε με τι ακουστικά (over-ear) πιστεύετε θα έχω ενα πολυ καλό ηχητικό αποτέλεσμα, ακούσματα κυρίως pop, rock, hard rock αν βοηθάει αυτό

το κόστος μπορεί να είναι μέχρι 150 ευρώ περίπου
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φίλε, έχει τόσα θέματα /παρουσιάσεις για ακουστικά... ψάξε την αγορά για προσφορές στα Senns hd 25 ή akg 550 σε αυτά τα χρήματα....

Ρε αντράκια... να ρωτήσω κάτι που με μπερδεύει...
Το DSD playback... είναι softwaρικό ζήτημα?
Δεν πρέπει να υποστηρίζεται από το τσιπάκιον?

Αν υποστηρίζει λοιπόν το τσιπάκιον DSD, γιατί δεν το "δίνουν" εξ' αρχής ?

Ναι πρέπει να το υποστηρίζει το chip, αλλά μην ξεχνάς είναι DAP αυτό και μάλλον υπήρχαν προβλήματα στην υλοποίηση του player να μπορεί να κάνει playback τέτοια αρχεία...

Πιθανόν και ιδιαίτερα μετά την εμπειρία τους με το Χ5 να κατέστη δυνατόν και το πρόσθεσαν και στο Χ3...

Χρήστο καλημέρα

από μπαταρία πως τα πάει το Χ3 στην πράξη όταν κληθεί να οδηγήσει λιγο πιο απαιτητικά ακουστικά? Επίσης μήπως εχουμε καμία εκτίμηση για το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας?

Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μπαταρίας... δεν γνωρίζω κόστος αντικατάστασης... πολύ πιθανόν από Κίνα στο 10ευρω, αλλά δεν το έχω ψάξει.

Τελικά το χρησιμοποίησε κανένας για συνδεση/ακρόαση στο αυτοκινητο; είναι εύκολο στο χειρισμό λόγω μικρής οθόνης;

Re: Απάντηση: Fiio X3 24/192 DSD64 DAP

Τελικά το χρησιμοποίησε κανένας για συνδεση/ακρόαση στο αυτοκινητο; είναι εύκολο στο χειρισμό λόγω μικρής οθόνης;

ευκολο απλο κανενα προβλημα

Ευχαριστώ Στέλιο, εννοώ αν είναι εύκολοδιάβαστη η οθόνη λόγω μεγέθους γραμμάτων. Στο ipod έχω θέμα (άτιμη ηλικια).
Υπάρχει κάτι για ραδιοφωνο;
Ακόμη, τι γίνεται με την εγγύηση αν αγοράσειs από έξω?

Έκανα ένα σχεδόν διπλό ποντάρισμα, λόγω αργού ίντερνετ (κατεβάζει και πράμα συγχρόνως), ας διορθωθεί από τον μόνη παρακαλώ.
Μήπως η αγορά του Χ5 (+160 ομως) είναι καλύτερη και πληρέστερη, αν και δεν με ενδιαφέρει ως usb dac?

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το εν λόγω DAP και κατόπιν αρκετής χρήσης, θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.
Δε θα επιμείνω σε τεχνικές λεπτομέρειες γιατί το Fiio X3 έχει το δικό του τρόπο να μαγεύει τον ακροατή που δεν στηρίζεται σε αναλύσεις με εκφράσεις τύπου hi-end.
Απλά φοράς τα ακουστικά και δε θέλεις να τα βγάλεις ποτέ! Είναι η πρώτη φορά που ακούω 4+ ώρες χωρίς να κουράζομαι καθόλου!
Ο ήχος του είναι αρκετά ζεστός, ελαφρώς laid-back με τρομερή αίσθηση του βάθους και πολύ βελούδινος, συνδυασμός που δημιουργεί αυτή τη μαγεία. Ταυτόχρονα, η λεπτομέρεια στον ήχο είναι ικανοποιητικότατη, η στερεοφωνική εικόνα πολύ καλή, οπότε τί άλλο να θέλει κανείς;
Σίγουρα αν ψάχνεις τη διαφάνεια, την υπερανάλυση, την έκταση που έχουν τα πρίμα και τον καθορισμό του μπάσου (bass definition) και βέβαια διαθέτεις τις τρομερές ηχογραφήσεις τότε μάλλον το Fiio X3 δεν είναι για σένα. Αν απλά θες να ακούς πολλές ώρες μουσική και δεν είσαι από αυτούς που ψειρίζουν τη μαϊμού, τότε το X3 είναι ιδανικό και πιθανότατα δεν αναζητήσεις ποτέ σου κάτι άλλο.

Kαήσπέρα στην παρέα έστω και καθυστερημένα..

Μετα απο μια επίσκεψη του φίου μου του Κώστα έμεινα εντυπωσιαδμένος απο τις ηχητικές επιδόσεις του x-3 είδικά με ασυμπίεστο υλικό και την ικανότητα του να οδηγήσει τα AKG 242 HD μου ικανοποιητικότατα..

Οκ το μενού του δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ούτε και η εμφάνιση, δεν είναι όμως και motorolla των early 00's ενώ παίζει όλα τα hd και redbook flac κατευθείαν χωρίς τον μπελά της μετατροπής τους (κάτι που έψαχνα γιατι έχω πολλά και βαριέμαι την διαδικασία..) σε mp3 ενώ έχει και ψηφιακή έξοδο δηλαδή μπορεί να παίξει και τον ρολλο του transport στο meridian director στο σύστημα της "Σπηλιάς" (και όχι μόνο) .. Άφησα για τελευταίο το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα την τμή του... 200 ευρώ ενώ το mp3/4 της Sony που χρησιμοποιώ τώρα το είχα πάρει 120..

Δυο ερωτήσεις έχω για να μπώ για τα καλά στην μπρίζα..

1)Όντως πλέον παίζει dsdΧ64 αρχεία; Mε ένδαφέρει πολύ γιατί έχω καμία τρακοσαριά βιύλια περασμένα σε αυτό το format..

2)Mήπως έχει και bluetooth; (To ξέρω.. ζητάω πολλά..) για να μπορεί να οδηγήσει ασύρματα το ασύρματο ηχείο της TDK που έχω;

Οκ δεν θα κλάψω αν δεν κάνει το δεύτερο γιατί το ηχείο έχει και Line In αλλα αν το κάνει θα με πιάσει πολύ άγρια φαγούρα!..

Αυτά.

Ευχαριστώ..

Last edited:
πετράν καλησπέρα

με ξέρεις δεν κατέχω και πολυ από φορμάτ ήχου κλπ, από όσα όμως ψιλοκατάλαβα όταν έψαχνα στο internet για την αγορά του Χ3 κάποου είχα διαβάσει ότι παίζει dsd 64άρια μεν, ως pcm δε (τώρα αν πέταξα κοτσάνα και αν εβγαλα το μάτι κανενός να με συμπαθάτε)

Μην βιάζεσαι, οταν επιστρέψω από διακοπές βρισκόμαστε να στο αφήσω καμια εβδομάδα να παίξεις μαζί του. Να δεις αν μπορείς να ζήσεις και με το interface του το οποίο είναι πισωγύρισμα σε συγκριση με το ipod. Βεβαια τιποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτό τον κόσμο, θα σου αφήσω και κάνα σκληρό για "backup" μιας και ο μικρός φορητός που σου είχα αφήσει έφαγε σουτ καταλάθος και πήγαν άκλαφτα και τα ελληνικά που είχε μιας και μονο tom, thom και radiohead πρόλαβα να περάσω στο Χ3