Re: Fiio X3 24/192 losless format DAP
Χρήστο, έχεις έναν τρόπο να υποστηρίζεις αυτά που θέλεις να γράψεις που βαθειά απογοητεύει τους συνομιλητές σου.
Μπορώ να σου αντιτάξω ότι επι μήνες μέσα από τις γραμμές αυτές μας εκθείαζες τις τροποποιήσεις που είχες εφαρμόσει,γυρίζοντας τον κόσμο ανάποδα, στο Linn Sondek μέχρι μιά ωραία πρωία που ανακάλυψες το lenco και μετά τελείωσε ο κόσμος, η ζωή, σταμάτησε να γυρίζει ο πλανήτης και το σύμπαν να διαστέλλεται.
Εχω ακούσει τόσες κακίες και ειρωνίες για τα βουβάλια που πλέον έχω πάθει ανοσία.
Όποιος δεν έχει ή δεν τα συμπαθεί πρόβλημά του. Είναι τυπική και γνωστή η τακτική μείωσης αυτού που κάποιος δεν έχει.
Για τα AKG ...τέλος πάντων ας το καταπιούμε κι αυτό. Όταν μου ζητείται γνώμη ...λυπάμαι αυτά θα προτείνω διότι αυτά ξέρω.
Φορητότητα με ακουστικά μεγάλα δεν με ενδιαφέρει και δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στο να το διατυπώνω όποτε γίνεται μια σχετική συζήτηση. Επίσης θεωρώ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ μαρκετίστικη τακτική να πωλείται ένα μηχανάκι τσέπης που υποστηρίζει 24/192 όταν κορυφαία σταθερά συστήματα αδυνατούν ακόμα να εξαντλήσουν ή να αγγίξουν έστω τις δυνατότητες της ανάλυσης αυτής.
Επιμένεις για την ανωτερώτητα του Χ3 τουλάχιστον στα χαρτιά, χωρίς να το ακούσεις (ούτε εγώ ομολογώ). Όμως μετά από τόσο καιρό που ασχολείσαι θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτό που γράφουν τα χαρτιά δεν ισχύει και δεν ακούγεται συνήθως.
Τέλος σχετικά με το "να τα συζητήσετε εκεί..."
σου υπενθυμίζω ότι εδώ δεν είσαι διαχειριστής. Εχεις προσπαθήσει επανειλημμένα να προσπαθήσεις να υποκαταστήσεις τη διαχείριση με υποδείξεις και διάθεση διατήρησης "καθαρών νημάτων" που συνήθως έχεις ξεκινήσει εσύ αλλά και επιπλήξεις προς άλλα μέλη που κατά τη γνώμη σου "παραστρατούν".
Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στο τιμόνι και στις διαχειριστικές θέσεις του χώρου αυτού, που έγινε αυτό που έγινε διατηρώντας παράλληλα με τα "καθαρά θέματα" και την ελευθερία του λόγου, της γνώμης αλλά και του εποικοδομητικού διαλόγου έχω να σου πω ότι δεν δέχομαι υποδείξεις.
Εδώ δεν είναι blog με κλειδωμένες θέσεις ή άρνηση διαλόγου.
όταν το καταλάβεις μπορούμε να συνεχίσουμε.
Αγαπητέ Δημήτρη,
δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θες να πεις με το παράδειγμα για το Sondek???? λυπάμαι που εσύ και όλο το φόρουμ δεν το άκουσε και δεν κατάλαβε τι έλεγα... άλλες αναφορές δεν έχω κάνει σε άσχετα νήματα.
Επίσης οι αναφορές στο Lenco είναι τοποθετημένες στις σωστές ενότητες και επί του θέματος, πουθενά δεν είπα ότι διαστέλλεται το σύμπαν ή οτιδήποτε τέτοιο και παρακαλώ να μην ταλαντεύεσαι στα όρια της ΕΙΡΩΝΙΑΣ (που είναι αντίθετοι με τους κανονισμούς του φόρουμ...)...και επειδή βλέπω ότι η αλήθεια και οι παράλληλες απόψεις ενοχλούν δεν αναφέρομαι ξανά στα δύο θέματα αυτά...
Πάντοτε χειρίζομαι τον λόγο σωστά, και προσεκτικά και λέω ακριβώς αυτό που εννοώ και συν τοις άλλοις συμμορφώνομαι με τους κανονισμούς του φόρουμ... οπότε αν κάποιος συνομιλητής απογοητεύεται δεν νομίζω να είναι με εμένα... που δεν με ξέρει και από χθες... μάλλον υποψιάζομαι ότι η απογοήτευση είναι με τον εαυτό του και με τις επιλογές του...
Δεν έχω αναφερθεί ΠΟΤΕ αρνητικά για τα bufalo και μάλιστα μου αρέσουν και σκέπτομαι να φτιάξω ένα... απλά εγώ και πολλοί άλλοι εδώ έχουμε κουραστεί να γίνονται αναφορές παντού και πάντα (από σένα) και σε άσχετα σημεία... εγώ αν κουράστηκα έχω το θάρρος της γνώμης μου, που υποστηρίζεται από στοιχεία... άλλοι δεν απαντάνε και δεν μιλάνε, αλλά το σχολιάζουν εκτός φόρουμ...
Για την γνώμη λοιπόν που θες να εκφράζεις εσύ ελεύθερα (και επαναλμβανόμενα)... μου έριξες στα μούτρα τις γνώμες για τα πικάπ που έχω κάνει λίγες και περιορισμένες αναφορές ... νομίζω ότι δεν είσαι σωστός... εγώ κατάλαβα που δεν πρέπει να μιλάω... εσύ? εγώ μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να ορίζω, και έχω σταματήσει... όσοι διαβάζουν και έχουν μυαλό κρίνουν...
Το πράγμα πάει να μην μιλάω καθόλου... διότι να μιλάω και να λέω πράγματα που αρέσουν αλλά δεν έχουν ουσία εγώ δεν το κάνω...
Για το Χ3 έχει βουήξει όλος ο κόσμος και εσύ διατηρείς μια στάση όχι συγκρατημένη αλλά ξεκάθαρα αρνητική... δικαίωμα σου.
Ευχαριστώ που μου υποδεικνύεις το γεγονός ότι δεν είμαι διαχειριστής ΕΔΩ... και πολύ καλά κάνεις, διότι είμαι και ήμουν αλλού, και ξέρω πολύ καλά πως να μιλάω και πως να φέρομαι... οι υποδείξεις που κάνω δεν είναι από θέση διαχειριστή αλλά βάση των κανονισμών.
Εγώ όλα τα κατάλαβα και προχωράμε... ελπίζω να κατάλαβες και εσύ...
Και Κώστα (Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!

) είδα τα σήματα προς ναυτιλομένους... παρακαλώ αν έχω παραβεί κανόνες του φόρουμ ή δεν δείχνω την κατάλληλη συμπεριφορά ενημέρωσε με με πμ παρακαλώ, αλλά και δημόσια.
Ευχαριστώ