Anritsu
AVClub Enthusiast
Re: Φιλτρα CP,ND
Προφανώς μιλάς για το CP το ποιό και έχω στα 67 όπως και το αντίστοιχο UV . Mια χαρά είναι και δεν έχω παρατηρήσει να μου δημιουργεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα . Μάλιστα θα δεις αν ψάξεις οτί σε σχέση με τα B+W (που είναι και αρκετά πιο αλμυρά) καθαρίζει αρκετά πιο εύκολα . Αν θυμάμαι καλά 50-60 πρέπει να πήρες και έρχεται και σε σκληρή πλαστική θήκη .
EDIT : η τιμή είναι για ebay , στα 67mm οταν κοίταζα πέρυσι στα ελληνικά καταστήματα πρέπει να παίζανε +20-30
Καλημέρα.
Σήμερα παρήγγειλα από Αθήνα (μένω Θεσσαλονίκη) το Hoya HD 67mm για να το χρησιμοποιώ με τον Nikon 85mm f/1.8 G που έχω. Ασχολούμαι κυρίως με πορτραίτα σε εξωτερικούς χώρους (ιδίως παραλίες, ξενοδοχεία κλπ). Πριν λίγες μέρες είχα τη δυνατότητα να δω πόσο βοηθάει και γι' αυτό και προχώρησα στην παραγγελία. Ίσως ανεβάσω δείγματα σε λίγες μέρες.
Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο φίλτρο και θέλει να γράψει κάτι, θα ήταν πολύ πολύ χρήσιμο.
Προφανώς μιλάς για το CP το ποιό και έχω στα 67 όπως και το αντίστοιχο UV . Mια χαρά είναι και δεν έχω παρατηρήσει να μου δημιουργεί κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα . Μάλιστα θα δεις αν ψάξεις οτί σε σχέση με τα B+W (που είναι και αρκετά πιο αλμυρά) καθαρίζει αρκετά πιο εύκολα . Αν θυμάμαι καλά 50-60 πρέπει να πήρες και έρχεται και σε σκληρή πλαστική θήκη .
EDIT : η τιμή είναι για ebay , στα 67mm οταν κοίταζα πέρυσι στα ελληνικά καταστήματα πρέπει να παίζανε +20-30