Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Νομιζω οτι μεσα σε αυτο το φορουμ , οτι προβλημα εχει καθε συσκευη το λεμε... δε κρυβομαστε.
Ειτε προκειται για προβολεις, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες , htpc κλπ.
Το ιδιο κι εδω.
Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα με τη κεραια, το αντιθετο (δες τα τεστ που εκανα και με βιντεο).
Αυτο ομως δεν αποτελει ανασταλτικο παραγοντα, γιατι πρωτον δεν ειχε κανεις μας χαμενες κλησεις και γιατι απλα λυνεται (αν θελεις ) με καποια θηκη (που ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι βαζουμε).

Επισης , στην Αμερικη τουλαχιστον, αν δε σου κανει μπορεις να το επιστρεψεις πισω ... κανεις δεν το εχει κανει ακομη!

Last edited:
ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΣΧΕΤΟ:

Λεει η κοσμοτε, εχει ενα προγραμμα, οπου εχει παγιο 60 ευρω, και δινει το 4αρι με 389 ευρω.
Αυτο φανταζομαι για νεα συνδεση.
Αν εχω 270 ευρω επιδοτηση - για iphone - σημαινει οτι δινοντας και αλλα 189 το παιρνω ?

Ειναι τοσο κοντα δλδ ???

Θεωρητικά ναι. Εγώ κάπως έτσι το πήρα το 3GS...Είχα 250+ επιδότηση, και μου κόστισε 170 ευρώ με τη μεταπήδησή μου σε υψηλότερο συμβόλαιο (την οποία θα έκανα ανεξαρτήτως iphone λόγω εκτεταμένης χρήσης)

Έδωσες δλδ 300 ευρώ πριν 3 χρόνια. Δεν είναι λίγα δλδ ; Τότε εγώ το αγόρασα καινούργιο στο κουτί του σφραγισμένο με 400 ευρώ.

Κ φυσικά το αγόρασες τόσα γνωρίζοντας τις "ελλείψεις", δεν τις διαπίστωσες αργότερα... :BDGBDGB53:

Το δε 4άρι ποιοτικά-κατασκευαστικά είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα, το σχέδιο είναι υποκειμενικό, ενώ το λειτουργικό δεν αλλάζει εύκολα από την Apple, αν είχες παρακολουθήσει την λογική της εταιρείας από το λογισμικό της για τους υπολογιστές της. Άλλωστε, κάτι που κερδίζει, γιατί να αλλάξει ; :firstprize:

Μετά από 3 χρόνια κατάφερε ο ανταγωνισμός να την φτάσει, αν το κατάφερε δλδ, οπότε κ εσύ μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο, καλύτερο πιθανότατα για εσένα.

-bye-

150 έδωσα!!!! και ναι ειπαμε παιδια της τεχνολογιας ειμαστε και παρολες τις "γνωστες" ελλειψεις που ειχε (που κατα περιεργο τροπο δεν τις εβλεπαν σαν"σοβαρες" !!! οσοι το αγοραζαν) ναι το αγορασα, μου ειχε κανει κλικ και λογικο ηταν πως να το κανουμε.
Αλλα το προβλημα δεν ειναι η συσκευη το εχω πει πολλες φορες, ειναι μαγικο αυτο που γινεται με οτι εχει πανω του το μηλο, ολοι το υπερασπιζονται και ας ειναι (λεμε τωρα) για το καλαθο!!
Και απο ποτε καποιος που γκρινιάζει για υπαρκτες μετρησιμες και αποδεδειγμες ελλειψεις ειναι ο ¨κακος" της υπόθεσης?

Κ συμπληρώνω τον Γιάννη Σπύρου παραπάνω λέγοντας ότι φανμπουσμοί θα υπήρχαν αν κανείς κάτοχος του 4αριού δεν έλεγε ότι υπάρχει θέμα με την κεραία.

Αντίθετα, όλοι έχουμε γράψει ότι έχει θέμα, τέτοιο όμως που δεν επηρεάζει τις κλήσεις, εκτός πιθανότατα αν είμαστε σε σημείο με ασθενέστατο σήμα κ το κρατάμε με τέτοιο τρόπο για να κλείνουμε ένα σημείο.

Δεν νομιζω κανεις να εχει παθος με την apple και αυτα νομιζω οτι ειναι υπερβολες.
Απλα το iphone στα ματια πολλων απο εμας ειναι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο και αυτο απλα διαλεγεις να παρεις.
Αμα εβλεπα ενα αλλο καλυτερο σαν πακετο , προσωπικα ουτε που θα κοιταγα το iphone.

Νομιζω οτι μεσα σε αυτο το φορουμ , οτι προβλημα εχει καθε συσκευη το λεμε... δε κρυβομαστε.
Ειτε προκειται για προβολεις, βιντεοκαμερες, φωτογραφικες , htpc κλπ.
Το ιδιο κι εδω.
Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα με τη κεραια, το αντιθετο (δες τα τεστ που εκανα και με βιντεο).
Αυτο ομως δεν αποτελει ανασταλτικο παραγοντα, γιατι πρωτον δεν ειχε κανεις μας χαμενες κλησεις και γιατι απλα λυνεται (αν θελεις ) με καποια θηκη (που ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι βαζουμε).

Το ίδιο λέμε... πες μου όμως το εξής:

Αν αγόραζες αύριο μια BMW 335, δίνοντας 80-100 χιλιάρικα... και σου έλεγαν ότι ο κινητήρας έχει ένα κατασκευαστικό λάθος, και όταν επιταχύνεις με σανίδα το γκάζι κάτι γίνεται και σβήνει.

Το να επιταχύνεις με σανίδα το γκάζι είναι κάτι που σε έναν νορμάλ οδηγό στην πόλη συμβαίνει 1-2 φορές το χρόνο. Άρα δε μπορεί να θεωρηθεί και τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Θα αγόραζες την ΒΜW ή θα σε ενοχλούσε το ότι σου ζητάν ενα τεράστιο συγκριτικά ποσό για ένα προϊόν με κατασκευαστικό λάθος;

Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου, δεν είπα ποτέ ότι με το 4 δε θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Είπα ότι είναι απαράδεκτο σαν πολιτική το να σου δίνουν απλά μια θήκη. Θα έπρεπε είτε να σε αποζημιώνουν με γενναία έκπτωση, είτε να το διορθώσουν.

Last edited:
150 έδωσα!!!! και ναι ειπαμε παιδια της τεχνολογιας ειμαστε και παρολες τις "γνωστες" ελλειψεις που ειχε (που κατα περιεργο τροπο δεν τις εβλεπαν σαν"σοβαρες" !!! οσοι το αγοραζαν) ναι το αγορασα, μου ειχε κανει κλικ και λογικο ηταν πως να το κανουμε.
Αλλα το προβλημα δεν ειναι η συσκευη το εχω πει πολλες φορες, ειναι μαγικο αυτο που γινεται με οτι εχει πανω του το μηλο, ολοι το υπερασπιζονται και ας ειναι (λεμε τωρα) για το καλαθο!!
Και απο ποτε καποιος που γκρινιάζει για υπαρκτες μετρησιμες και αποδεδειγμες ελλειψεις ειναι ο ¨κακος" της υπόθεσης?

Κάνοντας "τράμπες" κινητά, πήρες μια συσκευή με 150, μια χαρά δλδ. Πιθανότατα όλοι μας κάτι τέτοιο κάναμε τότε. :a0210:

Δλδ, στο 2g που δεν είχε mms, ήταν τόσο σοβαρή έλλειψη ; Τόσο συχνά στέλνεις mms ; Το ευρωπαϊκό επίσημο μοντέλο βέβαια που ήρθε τα υποστήριζε, οπότε όλοι εμείς που αγοράσαμε το 2g, γνωρίζαμε ότι δεν τα υποστηρίζει.

Το ότι δεν έχει αναφορά παράδοσης μηνύματος δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρή έλλειψη. Ζεις άνετα κ χωρίς αυτήν.

Είναι όμως τότε πράγματα που ο τότε ανταγωνισμός δεν τα είχε καν φανταστεί...κ αυτά είναι πολλά κ φυσικά γνωστά για να τα ξαναγράψω...-bye-

Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Το ίδιο λέμε... πες μου όμως το εξής:

Αν αγόραζες αύριο μια BMW 335, δίνοντας 80-100 χιλιάρικα... και σου έλεγαν ότι ο κινητήρας έχει ένα κατασκευαστικό λάθος, και όταν επιταχύνεις με σανίδα το γκάζι κάτι γίνεται και σβήνει.

Το να επιταχύνεις με σανίδα το γκάζι είναι κάτι που σε έναν νορμάλ οδηγό στην πόλη συμβαίνει 1-2 φορές το χρόνο. Άρα δε μπορεί να θεωρηθεί και τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Θα αγόραζες την ΒΜW ή θα σε ενοχλούσε το ότι σου ζητάν ενα τεράστιο συγκριτικά ποσό για ένα προϊόν με κατασκευαστικό λάθος;

Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου, δεν είπα ποτέ ότι με το 4 δε θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Είπα ότι είναι απαράδεκτο σαν πολιτική το να σου δίνουν απλά μια θήκη. Θα έπρεπε είτε να σε αποζημιώνουν με γενναία έκπτωση, είτε να το διορθώσουν.

Η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις είναι ατυχέστατη.

Άλλο θέμα ασφάλειας σε αμάξι κ άλλο ένα κινητό...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ρε συ δεν είναι θέμα βουρλισμού όσο φανμποϋσμού :D:D:D

Όταν έχεις πάθος με μια εταιρεία, είσαι διατεθειμένος να συγχωρήσεις τα πάντα. Όταν το βλέπει αυτό κάποιος που δε μοιράζεται το ίδιο πάθος, αλλά είναι αντικειμενικός και θέλει να πάρει με τα δεδομένα χρήματα ό,τι καλύτερο, απλά τρελαίνεται... λογικό είναι!

Διαφωνείς ότι αν δεν το αγόραζε κανείς:

1/Η Apple θα το απέσυρε και θα έβγαζε αναβαθμισμένο μοντέλο χωρίς προβλήματα

2/Θα χαμήλωνε αισθητά η τιμή του

3/Θα κόβονταν τα ηλίθια μαρκετινίστικα παιχνίδια με μη διαθεσιμότητες κλπ

???

Speak for your self.
Εγω προσωπικα, οσο και να γουσταρω μια εταιρια, δεν προκειται να αγορασω κατι που να ειναι προβληματικο στην πραξη. Αν ομως, καποιοι εχουν κανει την "Τριχα-Τριχια" με σημαια ενα ελλατωμα του (death grip) το οποιο στην πραξη αποδεικνυεται επουσιωδες και το εχουν και αλλα τηλεφωνα, ε για εμενα αυτο δεν ειναι λογος απορριψης..
Και φυσικα, δεν εχω τιποτα μετοχες της apple, απλα απο τοτε που μπηκα στην φιλοσοφια της, η κομπιουτερικη/γκατζετικη μου ζωη εχει βελτιωθει μακραν....
Εχω ομως υπαρξει και θα υπαρξω αγοραστης ανταγωνιστικων εταιριων/τεχνολογιων, διοτι το κριτηριο μου ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και οχι η ΜΑΡΚΑ. Το οτι η Apple ειναι πρωτοπορος εξηγει την (προς το παρον) προτιμηση μου σε αυτη..
Αυτα (που δεν ισχυουν μονο για μενα εδω μεσα) για να μην κολλαμε ευκολα ταμπελες περι "φανμποισμου".....

Ωραία... όπου "σβήνει" βάλε "δεν αποκρίνεται όπως πρέπει". Ξεπεράσαμε το θέμα ασφαλείας λοιπόν και παραμένουμε στα ίδια:
  • Ένα προίόν που είναι πάρα πολύ ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό του
  • Παρουσιάζει ένα πρόβλημα που πολλοί ίσως να μην αντιληφθούν καν, αλλά είναι υπαρκτό, και θα απασχολήσει κάποιους, έστω και λίγες φορές

1)Δεν ειναι ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ουτε σε σχεση με αυτα που προσφερει.
2) Δεν υπαρχει τελειο τηλεφωνο. Εχει ενα προβλημα υπο συγκεκριμενες συνθηκες, το οποιο ομως δεν θα προβληματισει τους περισσοτερους χρηστες. Ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα και επιλεγεις. Απλα πραγματα...

Ωραία... όπου "σβήνει" βάλε "δεν αποκρίνεται όπως πρέπει". Ξεπεράσαμε το θέμα ασφαλείας λοιπόν και παραμένουμε στα ίδια:
  • Ένα προίόν που είναι πάρα πολύ ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό του

Λάθος ! Αντίστοιχες τιμές με τον ανταγωνισμό.

• Παρουσιάζει ένα πρόβλημα που πολλοί ίσως να μην αντιληφθούν καν, αλλά είναι υπαρκτό, και θα απασχολήσει κάποιους, έστω και λίγες φορές

Σωστό ! Μπορεί να απασχολήσει κάποιους, υπό προυποθέσεις, να το κρατάς έτσι, να έχεις σήμα ελάχιστο κ μπορεί ξαναλέω να χάνει κλήσεις.

Παρόλα αυτά, οι ταμπέλες κ οι 'ετικέτες' περί φανμπόυς είναι άστοχες...αυτές θα ίσχυαν αν δεν γράφαμε τα παραπάνω κ ότι όλα είναι σούπερ, τέλεια, καλά κτλ κτλ κτλ...

Ειχα πιασει του Τακη στα χερια μου και με αφησε να του το παιξω λιγο.

Το επιασα απο εδω, το επιασα απο εκει, και κουνησα, το αγγαλιασα με τις παλαμες μου, δεν μου εδειξε οτι ειχε προβλημα.

Ο Τακης, καθολη την διαρκεια αυτου του εσταντενε, δεν εδειξε να ενοχλειται, μαλιστα καποια στιγμη, τον συνελαβα να χαμογελα με ικανοποιηση.

Καταλαβατε γιατι πραγμα σας λεω ε?

Το επιασα απο εδω, το επιασα απο εκει, και κουνησα, το αγγαλιασα με τις παλαμες μου, δεν μου εδειξε οτι ειχε προβλημα.

Ο Τακης, καθολη την διαρκεια αυτου του εσταντενε, δεν εδειξε να ενοχλειται, μαλιστα καποια στιγμη, τον συνελαβα να χαμογελα με ικανοποιηση.

Η μεγαλη του μπαρα επεσε καθολου? :flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ειχε κοσμο,
Μεγαλη μεγαλη δεν ειδα, μπορει να μην θυμαμαι κιολας καλα, ειχα κυριολεκτικα χαζεψει στην θεα του :D

ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΣΧΕΤΟ:

Λεει η κοσμοτε, εχει ενα προγραμμα, οπου εχει παγιο 60 ευρω, και δινει το 4αρι με 389 ευρω.
Αυτο φανταζομαι για νεα συνδεση.
Αν εχω 270 ευρω επιδοτηση - για iphone - σημαινει οτι δινοντας και αλλα 189 το παιρνω ?

Ειναι τοσο κοντα δλδ ???
Όχι.
Το ποσό της επιδότησης αφαιρείται απο την τιμή του κινητού που είναι στους καταλόγους.
Δεν συμψηφίζεται.

Το χειροτερο δεν σας το ειπα.....

Η γυναικα μου, που ηταν παρουσα στο παραπανω, μολις μειναμε μονοι, μου ειπε οτι θελει και εκεινη ενα.

Καταλαβαινετε σιγουρα τι σας λεω ε?