Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Εγώ το βλέπω απλά σαν ένα ακόμα δείγμα υπέρμετρης αλαζονείας από την πλευρά της Apple.

Ουσιαστικά λένε "παρατηρούμε ότι γκρινιάζετε λιγότερο από όσο είχαμε υπολογίσει, οπότε κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και σταματάμε το πρόγραμμα".

Εγώ το βλέπω απλά σαν ένα ακόμα δείγμα υπέρμετρης αλαζονείας από την πλευρά της Apple.

Ουσιαστικά λένε "παρατηρούμε ότι γκρινιάζετε λιγότερο από όσο είχαμε υπολογίσει, οπότε κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και σταματάμε το πρόγραμμα".

Και εγω ετσι το ελαβα.

Όντως, αυτό λένε....
Αφού δεν έχετε πρόβλημα το σταματάμε. Όσοι έχετε, πάρτε τηλέφωνο να σας δώσουμε θήκη δωρεάν.
Μάλιστα.

Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

.

Ακριβώς. κι επειδή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την έχει αποδείξει την αλαζονεία της, προσωπικά την έχω ικανή για revision. Και αυτό διότι επίσης ξέρει πολυ καλά ότι τα πρόβατα μουτζαχεντίν θα τα "σκοτώσουν" και θα τρέξουν να το ξαναπάρουν, αντί να την βρίσουν.

Πρωτη "επαφη", και εκαναν την εξης προσφορα:

2 παγια δωρο (60 ευρω)
20% εκπτωση στα παγια
Συνολο 216 ευρω
(96 απο τα 2 παγια (120ευρω -20%), και 120 απο τα υπολοιπα παγια (10 χ 12ευρω)
Αρα 389 που κανει - 216 = 173 ευρω.

Οχι και ασχημα νομιζω
(με 1500' δωρεαν σε κοσμοτε + σταθερα, 270 σε αλλα κινητα, απεριοριστα SMS, 1,5gb internet)

Έεετσι:2thumb22sup:

Τί έκανες? Θα έχουμε και 2η επαφή? Αν ναι
να τους το παίξεις ξυνισμένος και δύσκολος
για να δώσουν κάτι ακόμα:a0210:

Δεδομενου οτι δεν θελει να αλλαξει σε voda, νομιζω οτι θα προχωρησει με το παραπανω ;-)

Re: Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ακριβώς. κι επειδή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο την έχει αποδείξει την αλαζονεία της, προσωπικά την έχω ικανή για revision. Και αυτό διότι επίσης ξέρει πολυ καλά ότι τα πρόβατα μουτζαχεντίν θα τα "σκοτώσουν" και θα τρέξουν να το ξαναπάρουν, αντί να την βρίσουν.

αμα βγει καινουριο και αρχισουν να πουλανε ... ελπιζω να πουλανε αρκετα πιο κατω ...

450-500 το 16gb