[Φήμες] iWatch

Status
Not open for further replies.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Οπως το κινητο που ηταν απλα για ομιλια εξελιχθηκε σε smartphone "ελβετικο σουγια", ετσι και το "χαζό" ρολοι μπορεί να εξελιχθει

Η διαφορά ειναι ότι το κινητό δεν το φορούσαμε ποτέ....

Δηλαδή ρε παιδιά, κάτι όπως αυτό εδώ θεωρείτε ότι δεν είναι ωραίο?

sony-paroysiase-exypno-roloi-smartwatch-2.jpg

Συγνώμη αλλά τρελαίνομαι γενικά για ρολόγια και αυτό θα το φορούσα με χαρά.

Κι εγώ (αν ημουν gay ή φλώρος χρηματιστής...ή και τα 2 :p :p :p)

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Μα ούτε αυτο θα εχει χρήση κινητου οπως φαινεται αλλα αλλη λειτουργια (βιομετρικοι σενσορες κλπ).
Οσο για το sony, τα είπα. Μια χαρα μου φαινεται απο τις φωτό και καθόλου φλώρικο..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Re: Απάντηση: [Φήμες] iWatch

Μα ούτε αυτο θα εχει χρήση κινητου οπως φαινεται αλλα αλλη λειτουργια (βιομετρικοι σενσορες κλπ).
Η λειτουργία δεν αλλαζει αυτο που λεω, ότι το φοράμε δλδ.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Και το κινητο (παλιο ή smartphone) το έχεις παντα μαζι σου (στην τσέπη σου η αλλου) , so what?

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Νομιζω οτι ειναι η προφανης η διαφορα ανάμεσε σε κατι που φορας και σε κάτι που απλώς κουβαλάς (στην τσεπη / τσαντα κλπ).

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Αυτό που λες θα είχε νόημα εάν αυτό που φοράς είναι έκτρωμα, κάτι που όπως βλέπεις και με το Sony, δεν ισχύει..

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Αυτό που λεω ειναι απλούστατο - νομίζω ότι το κάνουμε νιανια χωρις λόγο.

Κατι που φορας και δεν απλως κουβαλας, έχει εντελως διαφορετικά, προσωπικά, κριτηρια επιλογής (τα οποία προφανως δεν περιορίζονται στη χρηστικότητα).

Το Sony πχ εγώ δεν θα το φορουσα όσα και να με πλήρωναν (και φυσικα θα υπαρχ/ξουν και πολλα πολύ χειρότερα από δαύτο).

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,953
Clermont-Ferrand, France
Η διαφορά ειναι ότι το κινητό δεν το φορούσαμε ποτέ....

Κι εγώ (αν ημουν gay ή φλώρος χρηματιστής...ή και τα 2 :p :p :p)

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ πάντως είμαι μεταλάς πρώην πορτιέρης σε κλαμπ, έχω 2 παιδιά, γουστάρω μόνο γυναίκες, φοράω όλο μαύρα και από οικονομικά δεν τα πάω και πολύ καλά.
Κάτι μου λέει ότι άλλο ήθελες να γράψεις. Ξέρω ότι έκανες πλάκα, αλλά μάλλον σου βγήκε λάθος.

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ πάντως είμαι μεταλάς πρώην πορτιέρης σε κλαμπ, έχω 2 παιδιά, γουστάρω μόνο γυναίκες, φοράω όλο μαύρα και από οικονομικά δεν τα πάω και πολύ καλά.
Αν βγαλεις τα παιδια (εξ οσων ξερω τουλαχιστον :p) αντε και την πόρτα, δεν απέχουμε πολυ :)

Αυτό που λέω πάντως βρε συ, κάνοντας πάντα πλάκα φυσικά, ειναι ότι οι ενδυματολογικές επιλογές (γιατί περί αυτών πρόκειται όταν μιλάμε για κάτι που φοράμε) ειναι πρωτίστως θεμα γούστου / προσωπικότητας του καθενός :)

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,953
Clermont-Ferrand, France
Σπύρο, ξέρω πολύ καλά τι λες και τι ακούς. Απλά το είπες με άσχημο τρόπο. Δεν απαιτώ να έχουμε τα ίδια γούστα. Αν μη τι άλλο, εγώ θεωρώ το iphone αηδία σχεδιαστικά. Δεν θα πω όμως ότι είναι μόνο για αυτούς που είπες εσύ.

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Απάντηση: Re: [Φήμες] iWatch

Αυτό που λεω ειναι απλούστατο - νομίζω ότι το κάνουμε νιανια χωρις λόγο.

Κατι που φορας και δεν απλως κουβαλας, έχει εντελως διαφορετικά, προσωπικά, κριτηρια επιλογής (τα οποία προφανως δεν περιορίζονται στη χρηστικότητα).

Το Sony πχ εγώ δεν θα το φορουσα όσα και να με πλήρωναν (και φυσικα θα υπαρχ/ξουν και πολλα πολύ χειρότερα από δαύτο).

Νιανιά, μονος σου τα κανεις :p
Σε επιπεδο αισθητικής, οτι κουβαλας πάνω σου ειτε στον καρπο σου ειτε στο αυτι σου, είτε στο χερι σου, έχει σημασία. Πχ. δεν θα γουσταρα επουδενι ενα πανασχημο παντοφλε κινητό να εχω μαζι μου, ακομα και αν το κρυβω στο παλτο μου. Αντιθετα, το οτι το iphone 5 ειναι πολυ κομψό, ικανοποιεί τα αισθητικα μου κριτήρια.
Το ιδιο θα εκανε και ενα κομψο iwatch και γιατι οχι και το sony το οποιο, για την δικη μου αισθητική ειναι μια χαρα.
Αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό.. Άλλος γουστάρει να φοραει κοντομάνικα πουκαμισακια του παππου και αλλος τα απεχθάνεται, τι να κανουμε τώρα! :p

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Βαιε (κατά το Σπύρος) :p, ένας τρόπος να πω ότι δεν ειναι του γούστου μου ειναι (ασε που οι gay και οι φλωροι χρηματιστες δεν ειναι κακά παιδιά :p)

Anyway, σορρυ αν το πήρες προσωπικά

(αν θες μίλα με τον Τακη, να σε ενημερώσει για το πως έχει αναπτύξει αντοχές στο κράξιμο :p)

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] iWatch

Σε επιπεδο αισθητικής, οτι κουβαλας πάνω σου ειτε στον καρπο σου ειτε στο αυτι σου, είτε στο χερι σου, έχει σημασία.
Αλλο κουβαλάω (ανεξαρτήτως αν ειναι ορατό ή όχι) και αλλο φοράω (εκτός βέβαια αν δεν απέχεις πολυ απο το να κολλήσεις το iPhone με logo την παλάμη σου :p)

Αλλά τωρα, αν δεν συνεννοούμαστε στη διαφορά μεταξύ του ''φοράω ένα ρολοι/i-ταδε'' και ''κρατάω ένα κινητο, εχω στο αυτι μου ενα BT'' κλπ θα παίζουμε με τις λέξεις 2 ώρες επειδή είπα ότι το Sony ειναι αηδία και εσένα σου αρέσει.

(μαυρα σκαρπίνια ftw - ελα γιατί δεν θα αντεξω λέμε :p)

Εμενα δεν μου εχεις πει ποτε sorry δημοσίως, θα παρεξηγηθώ! :p

looooool

με κατι τετοια με σκοτωνεις :p

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,160
Αθήνα
Απάντηση: Re: [Φήμες] iWatch

Σπύρο, ξέρω πολύ καλά τι λες και τι ακούς. Απλά το είπες με άσχημο τρόπο.

Δεν μπορεί... Πάντα μελιστάλακτος είναι... Θα του ξέφυγε... :ROFLMAO:

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,062
Παλλήνη
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] iWatch

Αλλο κουβαλάω (ανεξαρτήτως αν ειναι ορατό ή όχι) και αλλο φοράω (εκτός βέβαια αν δεν απέχεις πολυ απο το να κολλήσεις το iPhone με logo την παλάμη σου :p)

Αλλά τωρα, αν δεν συνεννοούμαστε στη διαφορά μεταξύ του ''φοράω ένα ρολοι/i-ταδε'' και ''κρατάω ένα κινητο, εχω στο αυτι μου ενα BT'' κλπ θα παίζουμε με τις λέξεις 2 ώρες επειδή είπα ότι το Sony ειναι αηδία και εσένα σου αρέσει.

(μαυρα σκαρπίνια ftw - ελα γιατί δεν θα αντεξω λέμε :p)

looooool

με κατι τετοια με σκοτωνεις :p

Ειναι οντως δυσκολο να συνεννοηθει καποιος μαζι σου, κάτι που κανει τοσο συναρπαστικό ταξιδι την οποια προσπάθεια! :p

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,189
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] iWatch

Δεν μπορεί... Πάντα μελιστάλακτος είναι... Θα του ξέφυγε... :ROFLMAO:
Εσυ, ποσο χρονων εισαι, ειπαμε;

Ειναι οντως δυσκολο να συνεννοηθει καποιος μαζι σου, κάτι που κανει τοσο συναρπαστικό ταξιδι την οποια προσπάθεια! :p
Κι εγω σ αγαπαω.

:p

PS Η Apple μας φερνει πιο κοντα TM :p

Status
Not open for further replies.