Βρε Σταύρε δεν είπα να βάλω πιό χοντρό καλώδιο.
Ίδιο είπα να βάλω. Κάθε φορά που το βάζω στο ΟΝ καίγεται και από λίγο.
Ούτε να μετρήσω δεν προλαβαίνω.
Και υποψιάζομαι ότι κάτι σιγά σιγά χειροτέρεψε, διότι στους 5-6 μήνες που τον έχω δεν μπορεί να καίγονταν με το ρυθμό αυτό το καλώδιο. Θα είχε εξαφανιστεί μέχρι τώρα. Και αυτό με προβληματίζει περισσότερο.
Στο σημείο αυτό να σας ευχαριστήσω όλους όσους σπεύσατε και θα σπεύσετε να με βοηθήσετε, αλλά να ξεκαθαρίσω - υπενθυμίσω τα εξής:
Μιλάμε για ένα μηχάνημα που
δεν το συναρμολόγησα εγώ, το συναρμολόγησε άλλος (με imho αρκετά προβλήματα υλοποίησης, όπως φαίνεται, αν και με την από μακρυά καθοδήγηση του Σάκη) και μάλιστα
με σημαντικές και άγνωστες αποκλίσεις από την αρχική σχεδίαση.
Δεν έχει ακολουθηθεί το αρχικό σχέδιο, έχουν γίνει τροποποιήσεις, αφαιρέθηκαν θερμίστορ (και σχετικά εξαρτήματα), μπήκαν από όσο καταλαβαίνω άλλα τρανζίστορ και συνοδευτικά, μπήκε ένα φίλτρο στο ρεύμα για να αντιμετωπιστούν, από όσο έμαθα προβλήματα ρεύματος δικτύου, μπήκαν αρκετές ομορφιές (άχρηστες κατά τη γνώμη μου), ενώ από όσα έμαθα από τον Ζ ζορίστηκε αρκετά στη μεταφορά.
Το θέμα είναι ότι εγώ σήμερα θέλοντας να τον συμμαζέψω ή να διορθώσω αυτά που παρατηρώ, ΔΕΝ έχω πρόσβαση σε κανένα βοήθημα σχετικά με το ποιό σχέδιο υλοποιήθηκε ή τι μπορεί να μετρηθεί και πού. Τόσο μάλιστα που έχω αρχίσει να σκέφτομαι αν πρέπει να το ξαναστήσω εξ αρχής καθώς δεν είμαι καλός στις μαντεψιές.
Αυτά τα ολίγα και πάω να μελετήσω τις προτάσεις σας, μέχρι να αρχίσω να συμμαζεύομαι για την εβδομάδα που ξημερώνει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
οι μτς έχουν 17.4 ο αριστερός και 16.9 ο δεξιός.
τί βραχυκύκλωμα ?
πριν απ αυτούς μετρημένα πράγματα είναι. (βέβαια υπάρχει ένα κουφό φίλτρο)...
μήπως τα έπαιξε η μια γέφυρα?
Δημήτρη, άσε τι είναι δεδομένο - μετρημένο.
κατάλαβα την παρεξήγηση περι μετρημένου.
Εγώ εννοώ ότι πριν (τοπολογικά) από τους μτσ... Δηλαδή λίγα πράγματα. Πως λέμε μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πριν τους μτς είναι μόνο ο διακόπτης ασφάλεια και το TDK ! φίλτρο.
Αυτό εννοώ μετρημένα. (όχι ότι κάποιος μέτρησε κάτι)