Flat/Slim TVs στο τοίχο: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Re: Flat/Slim TVs: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

αυτός που θα έχει το καλύτερο σαλόνι, θα μας καλέσει σπίτι του για πίτσες!!!!

κύριοι, τα off topic στο σχετικό thread........

μπορεί για κάποιους να έχει ενδιαφέρον αυτό το θέμα, αλλά διαβάζοντας 5 σελίδες μηνυμάτων με 40 off topic να κουράζονται...................

Απάντηση: Flat/Slim TVs: "αναγκαιότητα" ή μάρκετινκ??

Η δικια μου τοποθετηθηκε στον τοιχο, οχι μονο για θεμα αισθητικης,αλλα και επειδη θα πεφτει το πανι του βιντεοπροβολεα μπροστα της.Οταν ο χωρος ειναι περιορισμενος εστω και καποιοι ποντοι κερδος ειναι σημαντικοι.Με την παλια μου crt η τοποθετηση του πανιου θα ηταν απαγορευτικη.

+1

κύριοι, τα off topic στο σχετικό thread........

μπορεί για κάποιους να έχει ενδιαφέρον αυτό το θέμα, αλλά διαβάζοντας 5 σελίδες μηνυμάτων με 40 off topic να κουράζονται...................

Μπορεις να μας υποδειξεις το σχετικο thread για τα off topics ?

Χαλαρωσε λιγο

Αλλος κανένας κάτοχος slim TV να μας πει πώς την έχει εγκαταστήσει στο χώρο του δεν υπάρχει στο φόρουμ ρε παιδιά????

Παραμένω με CRT, αλλά η εγκατάσταση στο νέο σπίτι προέβλεπε την τηλεόραση στον τοίχο και έχει περαστεί το αντίστοιχο κανάλι για τα καλώδια.

Άλλαξα γνώμη όμως και για να μειώσω λιγάκι την απόσταση θέασης, μάλλον θα προτιμήσω την τοποθέτηση σε κάποιο έπιπλο.

Όσον αφορά τον τίτλο του μηνύματος η "ανάγκη" για flat panel υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν και θέματα αισθητικής και έλλειψης εναλλακτικών επιλογών.

Αυτή την στιγμή η τηλεόραση μου βρίσκεται στον τοίχο, είναι μεν 32αρα ... τώρα που θα πάω για αλλαγή σε 42 όμως θα την βάλω σε έπιπλο. Να τονίσω ότι και η 32αρα θα μπορούσε να είναι σε έπιπλο, αλλα ήταν λίγο χαμηλά..και εκτός αυτού είναι τελείος διαφορετική η αίσθητική του χώρου με την τηλεόραση στον τοίχο...

και η 42άρα γιατί θα μπει σε έπιπλο??? Λόγω έλλειψης χώρου στον τοίχο???

Έχω 40'' και είναι σε έπιπλο. Θα μου άρεσε να την έχω στον τοίχο αλλά πρέπει να σκάψω τοίχο, να περάσω καλώδια κλπ, δηλαδή η γυναίκα μου θα μου έκανε έξωση απ' το σπίτι! Θα το κάνω, όμως, όταν αγοράσουμε δικό μας διαμέρισμα.

καλή η φάση το να σκάβει κανείς τοίχους κτλ αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να έκανες μια ψευδοτοιχία και απο εκεί να περάσεις τα καλώδια/??

ετσι σου δίνεται και η δυνατότητα αλλαγής διακόσμησης στο μέλλον...

καλή η φάση το να σκάβει κανείς τοίχους κτλ αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να έκανες μια ψευδοτοιχία και απο εκεί να περάσεις τα καλώδια/??

ετσι σου δίνεται και η δυνατότητα αλλαγής διακόσμησης στο μέλλον...

Σωστός ο Psixakias....
Με τις γυψοσανίδες μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις "παπάδες" μέσα στο σπίτι....

Μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής:

czoun.......................έπιπλο (ιδιοκατασκευή)
DIAMANTIS SVIGOS....έπιπλο (μικρότερο σε βάθος από αυτό που χρησιμοποιούσε για την CRT)
VEN REN...................έπιπλο (επίκειται η αγορά της τηλεόρασης)
Ntinos......................χτιστό πεζούλι
Psixakias..................έπιπλο (λόγω σεισμοφοβίας!!!!!!)
g10rg0s...................έπιπλο (υπάρχει έτοιμη υποδοχή στον τοίχο για μελλοντική δυνατότητα τοποθέτησης)
nikosmelt..................έπιπλο

gzoun......................τοίχος
Ιωάννης Καράβας.......τοίχος (η επόμενη, 42" TV, θα μπει σε έπιπλο)

czoun, σου θυμίζει κάτι ο πίνακας....???????????

Last edited:

Αλλος κανένας κάτοχος slim TV να μας πει πώς την έχει εγκαταστήσει στο χώρο του δεν υπάρχει στο φόρουμ ρε παιδιά????
1. Τοίχο - 42" (3η LCD) - από κάτω υπάρχει μια κονσόλα
Οκτώβριο - Νοέμβριο θα έχω άλλες 2 LCD 40"-42" (λογικά 40" Sony). Περιμένω έπιπλα τέλη Οκτωβρίου για αυτό θα γίνει η αγορά τότε.
2. τοίχο (2η LCD) - από κάτω θα υπάρχει μια κονσόλα
3. έπιπλο με στήριξη της LCD σε ειδικό "μαραφέτι" για να είναι ανυψωμένη (1η LCD)

Επίσης ξέρω άλλα 4 άτομα που έχουν την LCD πάνω σε έπιπλο. Νομίζω όλες είναι 32" (οι 2 είναι σίγουρα 32"), εκτός από 1 που είναι 27"(?).

Σε ότι αφορά την αναγκαιότητα των flat TV, ένα πράγμα θα σου πω. Στην θέση της 42" που έχω τώρα, πιο πριν υπήρχε μια 21" CRT. Αυτό νομίζω πως τα λέει όλα. ;)

Άρα 2 σε τοίχο και 5 σε έπιπλο.

Last edited:

czoun.......................έπιπλο (ιδιοκατασκευή)
DIAMANTIS SVIGOS....έπιπλο (μικρότερο σε βάθος από αυτό που χρησιμοποιούσε για την CRT)
VEN REN...................έπιπλο (επίκειται η αγορά της τηλεόρασης)
Ntinos......................χτιστό πεζούλι
Psixakias..................έπιπλο (λόγω σεισμοφοβίας!!!!!!)
g10rg0s...................έπιπλο (υπάρχει έτοιμη υποδοχή στον τοίχο για μελλοντική δυνατότητα τοποθέτησης)
nikosmelt..................έπιπλο
MANOS.....................έπιπλα (5 τηλεοράσεις)

gzoun......................τοίχος
Ιωάννης Καράβας.......τοίχος (η επόμενη, 42" TV, θα μπει σε έπιπλο)
MANOS....................τοίχος (2 τηλεοράσεις)

Ανεβάστε και φωτογραφίες, κάποιο από εμάς μπορεί να πάρουμε ιδέες για το δικό μας χώρο!!!!!!

Φίλε gatsouni καλό χειμώνα!

Κι εγώ έπιπλο κσθώς είμαι σε νοικιασμένο σπίτι. Σαφώς και μου αρέσει όμως το οπτικό αποτέλεσμα των κρεμασμένων σε τοίχο!