- 17 June 2006
- 1,235
Απάντηση: Re: Φοβερή εικόνα από το ZDF...
Φίλε matrix, θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ! Άλλο πράγμα το σήμα υψηλής ευκρίνειας από κάμερες υψηλής ευκρίνειας που έχει γίνει downconert σε 576 όπως το μεταδίδουν οι γερμανοί, και εντελώς άλλο πράγμα το σήμα 576 στα δισκάκια dvd. Είναι απλώς η μέρα με τη νύχτα, παρόλο που το τελικό σήμα είναι το ίδιο, δηλαδή 576.
matrix said:Και τελος, εχω την αντιρρηση μου οταν ακουω "σχεδον υψηλη ευκρινια" ή "70-80% εικονα υψηλης ευκρινιας" κλπ. Η εικονα που δινει η δορυφορικη τηλεοραση δεν ειναι υψηλης ευκρινιας ακομα και οταν μιλαμε για 720χ576 μιλαμε για 720χ576. Ακριβως ιδια αναλυση με ενα δισκακι dvd σαν να λεμε. Ειναι χαμηλη ευκρινια. Αλλα φτανουμε να λεμε "φοβερη εικονα" απλα επειδη καποιοι ασχετοι τεχνικοι και διοικουντες στα ελληνικα καναλια εκπεμπουν με "Extra low resolution".Ειδικα το χαλι της νετ στις μεταδοσεις του μουντιαλ ειναι εξω απο τα ορια!
Φίλε matrix, θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ! Άλλο πράγμα το σήμα υψηλής ευκρίνειας από κάμερες υψηλής ευκρίνειας που έχει γίνει downconert σε 576 όπως το μεταδίδουν οι γερμανοί, και εντελώς άλλο πράγμα το σήμα 576 στα δισκάκια dvd. Είναι απλώς η μέρα με τη νύχτα, παρόλο που το τελικό σήμα είναι το ίδιο, δηλαδή 576.