supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
χώρια που οι διαστάσεις τους παραπέμπουν στα πρώτα πρώτα walkman του 80
φαντάζομαι θα είναι τίγκα στους ηλεκτρολυτικούς.....
φαντάζομαι θα είναι τίγκα στους ηλεκτρολυτικούς.....
Αλλά...
τώρα να μου θες φλακ 24/96 για το περπάτημα....είναι πολύ. Εγώ δεν τα θέλω πλέον κάν ούτε για καθιστός.
απο τα i... ψηφιακό σημα δεχεται και το Cyber Labs Algorythm Solo
βεβαια για να ακουσεις θες αυτο, το i..., και ενισχυτη οπότε το πακετάκι γινεται ολιγον γκουμουτσα...
ασε το πόσο κοστιζει..
Το Fostex αποδεικνύεται οξύ και ψυχρό όπως όλα τα προϊόντα που έχουν στουντιακές καταβολές...
Αφού δεν έχει βγάλει κανείς (μιλάμε για apple, sony, philips, sandisk, cowon, iriver κα που βγάζουν φορητά players εδώ και χρόνια)
θα έβγαζε κάποιος άλλος.
Δε νομίζω να κολλάνε στο να σχεδιάσουν ένα φορητό για αναπαραγωγή 24/96.
Εδώ παίζουν βίντεο, στον ήχο κολλάνε;
Και χαμηλής κατανάλωσης DAC υπάρχουν για τέτοια χρήση και επεξεργαστές/μικροελεγκτές κατάλληλοι.
Ίσως να μην υπάρχει αγορά που να δικαιολογεί ένα τέτοιο προϊόν μαζικής κατανάλωσης ακόμα.
Μα είπα πιο πάνω ότι με φορητότητα δεν εννοώ περπάτημα. To φορητό dap το χαίρομαι σε διάφορα σημεία του σπιτιού, στο εξοχικό κτλ, με τα HD800, όταν δεν ακούω από το Grace m903.
Τα 24/96 κάνουν διαφορά, όπως σημαντική για μένα είναι και η υποστήριξη όλων των φορμά, ειδικά flac.
ούτε εγώ εννοώ περπάτημα.
Για περπάτημα ένα Sansa ή το κινητό σκέτο με ψείρες και τέλος, εννοείται. Άλλοι, που είναι IEMάδες θέλουν το καλύτερο ακόμη και στις ψείρες, ο καθένας με τις ανάγκες του.
γιατί να βγάλουν και για ποιόν να βγάλουν?
σιγά μην ασχοληθεί η apple και η sony με σένα και μένα και σιγά μην νοιαστεί ο 18άρης στο λεωφορείο για 24/96 και flac και wav αναπαραγωγή και bus output.
Αν περιμένανε να γίνουν κολοσσοί πουλώντας σε 5-10 που μετα βίας συντηρούν ένα headfi θα τόχαν χάσει το τραίνο.
btw για ποιά 24/96 μιλάς?
αυτά που γίνανε remaster από τα τρικάναλα και τετρακάναλα της δεκαετίας του 1960?
γιατί αν μιλάς γι αυτά δεν με ενδιαφέρουν σε 24/96.
Αν μιλάς για άλλα δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενό τους.
Α
Στις μέρες μας όλα θα έπρεπε να υποστηρίζουν, ειδικά εάν ζητούν 1-2 μηνιάτικα Retail Price
Αφού δεν έχει βγάλει κανείς (μιλάμε για apple, sony, philips, sandisk, cowon, iriver κα που βγάζουν φορητά players εδώ και χρόνια)
θα έβγαζε κάποιος άλλος.
Δε νομίζω να κολλάνε στο να σχεδιάσουν ένα φορητό για αναπαραγωγή 24/96.
Εδώ παίζουν βίντεο, στον ήχο κολλάνε;
Και χαμηλής κατανάλωσης DAC υπάρχουν για τέτοια χρήση και επεξεργαστές/μικροελεγκτές κατάλληλοι.
Ίσως να μην υπάρχει αγορά που να δικαιολογεί ένα τέτοιο προϊόν μαζικής κατανάλωσης ακόμα.
supersonic είναι στημένο το παιχνίδι
περίμενα να πεις για επαγγελματικά
http://www.nagraaudio.com/pro/index.php
αυτά τα nagra καλά είναι ?
είναι φορητά (νταξ άλλη έννοια τα φοριτό για τον καθένα μας)
και μόλις σε τριπλάσια τιμή από τα φρου φρου που συζητάτε εδώ μέσα :smash:
Α και υποστηρίζει μέχρι και εγγραφή στα 24/192 … εύκολο είναι…
Φυσικά επιμένω, φορητή μπομπίνα και ξερό ψωμί :7SFGSFG:
Κινέζικο είναι και αυτό βρε
btw το g5 θεωρείται το καλύτερο εβερ ηχητικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.