φορητος ενισχυτης ακουστικων

Είναι μια απλή έξοδος ακουστικών, δεν είναι ενισχυτής ακουστικών me 50mw στα 32Ω δεν οδηγείται τίποτε σωστά.

Δεν γνωρίζω την ποιότητα του ήχου, θεωρώ ότι θα είναι τυπική της κατηγορίας τιμής του.

Αφού το Denon είναι επιτραπέζιο, για ποιό λόγο θες το amp/dac της Creative?

Είναι μια απλή έξοδος ακουστικών, δεν είναι ενισχυτής ακουστικών me 50mw στα 32Ω δεν οδηγείται τίποτε σωστά.

Δεν γνωρίζω την ποιότητα του ήχου, θεωρώ ότι θα είναι τυπική της κατηγορίας τιμής του.

Αφού το Denon είναι επιτραπέζιο, για ποιό λόγο θες το amp/dac της Creative?

για πιο δυνατη εξοδο ακουστικων.

Ναι το κατάλαβα αυτό.

Το ερώτημα είναι εαν θες έναν ΦΟΡΗΤΟ ενισχυτή ή ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ κατά πρώτον.

Και κατά δεύτερον αν χρειάζεσαι ακόμα ένα DAC.

Γιαυτό ρωτάω διότι δεν κατάλαβα το σκεπτικό συνδυασμού του προϊόντος της Creative με το Denon.

Επίσης δεν κατάλαβα και τι μας λέει ο auteur για τα bluetooth ακουστικά, το πρωτόκολλο bluetooth είναι καλό μέχρι ενός σημείου από άποψη ποιότητας ήχου (όταν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις πχ γυμναστήριο λεωφορείο κλπ) τα προϊόντα που έχουν προταθεί πιο πάνω είναι πολύ καλύτερα από ήχο σε σχέση με τα ακουστικά αυτά.

Τις ψείρες μου τις έχω χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτε τα στρογγυλά καλώδια οπότε αν ένα ακουστικό είναι καλό και έχει τέτοια δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμηθούν σε σχέση με άλλα με ταλαιτέλες κλπ.

το denon ως dac,μου αρεσει πολυ.ως ενισχυτης ακουστικων μου λειπει η ενταση σε καποιες περιπτωσεις.
για το σπιτι τον θελω.απλα ειδα καλη τιμη στο Mass του e5 και βαση χαρακτηριστικων του,δυνατο ενισχυτη ακουστικων.
δεν μου εκανε κλικ για την bt συνδεση του,αλλα για απευθειας συνδεση στο jack.

Α οκ!

Αν θες έναν οικονομικό επιτραπέζιο ενισχυτή για ακουστικά με χαμηλές εμπεδήσεις νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Schiit Magni 2
http://schiit.com/products/magni-2

Αν έχεις σκοπό να μπεις πιο σοβαρά στα ακουστικά αργότερα, μπορείς να πας κατευθείαν στον Schiit Asgard 2
http://schiit.com/products/asgard-2

Πρόσφατα συμφορουμίτης πήρε τον Gustard H10 και είναι ευχαριστημένος
https://www.massdrop.com/buy/gustard-h10

Ότι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος και είμαι σίγουρος όλα είναι καλύτερα ενισχυτικά από το Creative

Ναι το κατάλαβα αυτό.

Το ερώτημα είναι εαν θες έναν ΦΟΡΗΤΟ ενισχυτή ή ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ κατά πρώτον.

Και κατά δεύτερον αν χρειάζεσαι ακόμα ένα DAC.

Γιαυτό ρωτάω διότι δεν κατάλαβα το σκεπτικό συνδυασμού του προϊόντος της Creative με το Denon.

Επίσης δεν κατάλαβα και τι μας λέει ο auteur για τα bluetooth ακουστικά, το πρωτόκολλο bluetooth είναι καλό μέχρι ενός σημείου από άποψη ποιότητας ήχου (όταν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις πχ γυμναστήριο λεωφορείο κλπ) τα προϊόντα που έχουν προταθεί πιο πάνω είναι πολύ καλύτερα από ήχο σε σχέση με τα ακουστικά αυτά.

Τις ψείρες μου τις έχω χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτε τα στρογγυλά καλώδια οπότε αν ένα ακουστικό είναι καλό και έχει τέτοια δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προτιμηθούν σε σχέση με άλλα με ταλαιτέλες κλπ.

ειχα αρκετες ψειρες (καθημερινη χρηση) και τα καλωδια τους με τις τριβες χαλουσανε/κοβονταν..δεν συνεπαγεται βεβαια οτι δεν ηταν καλα ακουστικα/ψειρες.. απλα ειχαν ενα οριο ζωης, 1-2 χρονια.. τα πλακε καλωδια, νομιζω, (δεν το εχω δει στην πραξη ακομα) οτι θα κρατησουν περισσοτερο..

για τα bluetooth συμφωνω, απλα θα ηθελα λιγη ενταση παραπανω, γιαυτο ανοιξα και το ποστ αυτο.

Α οκ!

Αν θες έναν οικονομικό επιτραπέζιο ενισχυτή για ακουστικά με χαμηλές εμπεδήσεις νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Schiit Magni 2

Αν έχεις σκοπό να μπεις πιο σοβαρά στα ακουστικά αργότερα, μπορείς να πας κατευθείαν στον Schiit Asgard 2

Ότι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος και είμαι σίγουρος όλα είναι καλύτερα ενισχυτικά από το Creative

ωραια-για εξηγησε μου λιγο την συνδεσμολογια.απο το denon θα φυγουν τα rca και θα πανε επανω στον ενισχυτη ακουστικων που λες παραπανω.
εαν θελω να χρησιμοποιησω το denon ομως και ως dac(πανω ατα μονιτορ ή στον ενισχυτη μου,τι κανω?βγαζω/βαζω Rca ή περνω το Out του ενισχυτη ακουστικων και το χρησιμοποιω συγρονως και σαν dac?

ειχα αρκετες ψειρες (καθημερινη χρηση) και τα καλωδια τους με τις τριβες χαλουσανε/κοβονταν..δεν συνεπαγεται βεβαια οτι δεν ηταν καλα ακουστικα/ψειρες.. απλα ειχαν ενα οριο ζωης, 1-2 χρονια.. τα πλακε καλωδια, νομιζω, (δεν το εχω δει στην πραξη ακομα) οτι θα κρατησουν περισσοτερο..

για τα bluetooth συμφωνω, απλα θα ηθελα λιγη ενταση παραπανω, γιαυτο ανοιξα και το ποστ αυτο.

αστο-απο ψειρες δυστηχως δεν καθεται καμια στο αυτι μου..

Οι ενισχυτές ακουστικών κλασσικά έχουν μόνο είσοδο.

Υπάρχουν και αυτοί που είναι ΚΑΙ προενισχυτές (πχ Asgard 2 ή Magni 2 Uber), και μπορούν να συνδεθούν οι έξοδοι τους απευθείας σε ενεργά μόνιτορ.

Η λύση είναι εάν έχει έξοδο line (όχι pre out) από τον κυρίως ενισχυτή σου συνδέεις εκεί τον ενισχυτή ακουστικών σου.

Εάν δεν έχεις έξοδο line από τον ενισχυτή σου, για να αποφύγεις να βάζεις και να βγάζεις τα rca (που έρχεται από το DAC) πότε στον ενισχυτή σου και πότε στον ενισχυτή ακουστικών, αγοράζεις ένα Y καλώδιο rca,
31SXsnQ2dmL._SX425_.jpg

(δλδ το μαύρο στο DAC και το πχ κόκκινο στον κυρίως ενισχυτή και το πχ άσπρο στον ενισχυτή ακουστικών)

και έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένους και τους δύο ενισχυτές στην έξοδο του DAC.

Α οκ!

Οι ενισχυτές ακουστικών κλασσικά έχουν μόνο είσοδο.

Υπάρχουν και αυτοί που είναι ΚΑΙ προενισχυτές (πχ Asgard 2 ή Magni 2 Uber), και μπορούν να συνδεθούν οι έξοδοι τους απευθείας σε ενεργά μόνιτορ.

Η λύση είναι εάν έχει έξοδο line (όχι pre out) από τον κυρίως ενισχυτή σου συνδέεις εκεί τον ενισχυτή ακουστικών σου.

Εάν δεν έχεις έξοδο line από τον ενισχυτή σου, για να αποφύγεις να βάζεις και να βγάζεις τα rca (που έρχεται από το DAC) πότε στον ενισχυτή σου και πότε στον ενισχυτή ακουστικών, αγοράζεις ένα Y καλώδιο rca,
31SXsnQ2dmL._SX425_.jpg

(δλδ το μαύρο στο DAC και το πχ κόκκινο στον κυρίως ενισχυτή και το πχ άσπρο στον ενισχυτή ακουστικών)

και έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένους και τους δύο ενισχυτές στην έξοδο του DAC.

οκ και σε αυτο.ειδα οτι θελει κανα 50αρικο μεταφορικα.κανα καταστημα με ενισχυτες ακουστικων εχουμε Ελλαδα?

Δυστυχώς, εάν υπάρχει δεν έχουν ποικιλία ... οι ενισχυτές ακουστικών με υψηλή ισχύ είναι σχετικά καινούργιο φρούτο ... για χρόνια κυριαρχούσαν πχ. οι Qed ή οι Creek που απλά παρείχαν κάποια ποιότητα, επ' ουδενί όμως υψηλή ισχύ που πλέον τα σύγχρονα hi-end ακουστικά απαιτούν ...

Δημήτρη, νομίζω ότι για τα ΑΤ σου μια χαρά είναι ο Ντένον ... αν πας σε ενισχυτή μετά (μεταξύ μας) θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για καλύτερο ακουστικό, κ.ο.κ. ...

Σε κάθε περίπτωση, οι παραπάνω προτάσεις του Χρήστου είναι οι καλύτερες αυτήν την στιγμή σε λογικά χρήματα ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης, αν έχεις και ενεργά ηχεία και ακουστικά, το βέλτιστο είναι να πάρεις ενισχυτή ακουστικών που να έχει και pre-out, παρότι μπορείς να κάνεις δουλειά με καλώδια σαν το παραπάνω...

Υπάρχει και ένας ενισχυτής της ifi που μπορείς να βρεις και να ακούσεις στην Audio Soul ...

Δυστυχώς, εάν υπάρχει δεν έχουν ποικιλία ... οι ενισχυτές ακουστικών με υψηλή ισχύ είναι σχετικά καινούργιο φρούτο ... για χρόνια κυριαρχούσαν πχ. οι Qed ή οι Creek που απλά παρείχαν κάποια ποιότητα, επ' ουδενί όμως υψηλή ισχύ που πλέον τα σύγχρονα hi-end ακουστικά απαιτούν ...

Δημήτρη, νομίζω ότι για τα ΑΤ σου μια χαρά είναι ο Ντένον ... αν πας σε ενισχυτή μετά (μεταξύ μας) θα αρχίσεις να ψάχνεσαι για καλύτερο ακουστικό, κ.ο.κ. ...

Σε κάθε περίπτωση, οι παραπάνω προτάσεις του Χρήστου είναι οι καλύτερες αυτήν την στιγμή σε λογικά χρήματα ...

Επίσης, αν έχεις και ενεργά ηχεία και ακουστικά, το βέλτιστο είναι να πάρεις ενισχυτή ακουστικών που να έχει και pre-out, παρότι μπορείς να κάνεις δουλειά με καλώδια σαν το παραπάνω...

Υπάρχει και ένας ενισχυτής της ifi που μπορείς να βρεις και να ακούσεις στην Audio Soul ...

Η schiit εχει και την εκδοση umber που θα βολεψει πολυ.παει ομως με τα μεταφορικα κανα 200αρι ευρω.
για πιο ifi λες?

Η schiit εχει και την εκδοση umber που θα βολεψει πολυ.παει ομως με τα μεταφορικα κανα 200αρι ευρω.
για πιο ifi λες?

Αν είναι να πάρεις ''σιτ'' τότε δεν αξίζει να λυπηθείς τα 70-80 ευρώ και να πάρεις τον μικρό ... πάρε τον Asgard να είσαι και future-proof ... είναι σαφώς ανώτερο μηχάνημα ...

Για το ifi εννοώ αυτόν : http://ifi-audio.com/portfolio-view/micro-ican/

Πάντως, για να μην λες, εγώ ξαναπροτείνω να καθήσεις στα αυγά σου, με την έξοδο του Ντένον και αν κάποια στιγμή είσαι άνετος και πάρεις ένα ακουστικό της μεγάλης κατηγορίας τότε ψάχνεσαι ... αν που και που, σε κάποιες χαμηλές εγγραφές σου φαίνεται ότι ελλείπει η ένταση ψάξου για boost της ενίσχυσης μέσω του software player ...δεν χάθηκε και ο κόσμος ...αλήθεια, το ρυθμιστικό έντασης των Win ελπίζω να το έχεις τερματισμένο, όπως είναι και το σωστό, ε ;

Απεταξάμην!

Έλα βρε, αφού το ξέρεις : όλοι μας απλά περιμένουμε κάποιον να μας παρασύρει στην αμαρτία και στων 'συναναστροφών την καθημερινή ανοησία '' ...

...αλήθεια, το ρυθμιστικό έντασης των Win ελπίζω να το έχεις τερματισμένο, όπως είναι και το σωστό, ε ;

των windows το ρυθμιστικο εντασης,ειτε ειναι 0 ειτε ειναι στο 100,δεν χαμηλωνει,ουτε δυναμωνει.με λιγα λογια δεν δουλευει...
η πρασινη ενδεικτικη μπαρα παιζει κανονικα,αλλα ρυθμιση δεν παιρνει.νομιζω κατι παιζει με τον kernel στα win 8.1.
οσο αναφορα την ποιοτητα που περνω στον ζευγαρι denon/audiotechnica,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.μονη ενσταση,η ενταση..για πες κανα καλο πλαιερ με boost να το δοκιμασουμε...:guitarist:

Απεταξάμην!

ωρες ωρες,πραγματικα λες "τι ηθελα και ρωτησα..."...
δεν περνεις χαμπαρι ποτε πουλας την συσκευη που εχεις και περνεις καπακι αλλη..!:Banane0:

Ανακεφαλαίωση...

1. Ο Denon δεν έχει ενισχυτή ακουστικών, έχει ΕΞΟΔΟ ακουστικών
2. Δεν μπορεί να οδηγήσει σχεδόν τίποτα, εκτός από ψείρες πολύ μεγάλης ευαισθησίας
3. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο "δυνατά" παίζει ένας ενισχυτής, μας ενδιαφέρει το πόσο headroom έχει, δηλαδή την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε έντονα περάσματα της μουσικής στιγμιαία και πολύ πάνω από την μέση στάθμη ακρόασης.
4. Αν έχεις πρόβλημα "έντασης" τότε (βλέπε 1,2 και 3) πρέπει να πάρεις ενισχυτή ακουστικών.
5. Τα προϊόντα που σου πρότεινα είναι πολύ ψαγμένα και δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα από αυτά (προσωπικά θα έπαιρνα τον Asgard 2)

αυτά τα ολίγα...

Το δίκαιο το έχει ο Χρήστος ...

Εγώ απλά είπα να προφυλάξω τον φίλο καθώς πρόσφατα τον έβαλα σε έξοδα ...

Δημήτρη, τώρα παίζω με ράσμπερι + archphile (mpd), αλλά θυμάμαι ότι ο φούμπαρ είχε στο μενού των επιλογών και ρύθμιση για προενισχυτική ενδυνάμωση (file->preferences->playback->preamp, αν θυμάμαι καλά) ...

Ανακεφαλαίωση...

1. Ο Denon δεν έχει ενισχυτή ακουστικών, έχει ΕΞΟΔΟ ακουστικών
2. Δεν μπορεί να οδηγήσει σχεδόν τίποτα, εκτός από ψείρες πολύ μεγάλης ευαισθησίας
3. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο "δυνατά" παίζει ένας ενισχυτής, μας ενδιαφέρει το πόσο headroom έχει, δηλαδή την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε έντονα περάσματα της μουσικής στιγμιαία και πολύ πάνω από την μέση στάθμη ακρόασης.
4. Αν έχεις πρόβλημα "έντασης" τότε (βλέπε 1,2 και 3) πρέπει να πάρεις ενισχυτή ακουστικών.
5. Τα προϊόντα που σου πρότεινα είναι πολύ ψαγμένα και δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα από αυτά (προσωπικά θα έπαιρνα τον Asgard 2)

αυτά τα ολίγα...

οκ Χρηστο.το βλεπω για αργοτερα γιατι τωρα δεν..
ευχαριστω πολυ παντως.

Το δίκαιο το έχει ο Χρήστος ...

Εγώ απλά είπα να προφυλάξω τον φίλο καθώς πρόσφατα τον έβαλα σε έξοδα ...

Δημήτρη, τώρα παίζω με ράσμπερι + archphile (mpd), αλλά θυμάμαι ότι ο φούμπαρ είχε στο μενού των επιλογών και ρύθμιση για προενισχυτική ενδυνάμωση (file->preferences->playback->preamp, αν θυμάμαι καλά) ...

θα το δω Σπυρο.Thx...:2thumb22sup:

Φίλε Δημήτρη με τα ακουστικά που έχεις πιστεύω ότι είσαι μια χαρά ,την ισχύ την δίνει γραμμικά και αυτό είναι το σωστό μιας και ο ήχος είναι καθαρός και βελούδινος,χωρίς ποτέ να σε κουράζει.
Είχα στην κατοχή μου τον ενισχυτή ακουστικών της musical fidelity v8 x can με εξωτερική τροφοδοσία και η σύγκριση έγινε βέβαια με το συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών της DENON με τα shure 840 και 1540 ,τα πρώτα τα θεωρώ πολύ αποκαλυπτικά σαν ακουστικά για όσους αρέσκονται να ακούν μόνο την αλήθεια .
Με την αγορά καινούργιας τεχνολογίας laptop με τα win 8.1 πρόσθεσε περισσότερο σώμα και δυναμική,άντε βγάλε άκρη ...Αναμένω τα win 10 να δω την συμπεριφορά του αλλά και σαν οδηγό asio.
Αν είχες τα ακουστικά του Σπύρου ...Εκεί μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις περισσοτερη ισχύ ...X-CanV8PNudie1.jpg