Φίλε Δημήτρη με τα ακουστικά που έχεις πιστεύω ότι είσαι μια χαρά ,την ισχύ την δίνει γραμμικά και αυτό είναι το σωστό μιας και ο ήχος είναι καθαρός και βελούδινος,χωρίς ποτέ να σε κουράζει.
Είχα στην κατοχή μου τον ενισχυτή ακουστικών της musical fidelity v8 x can με εξωτερική τροφοδοσία και η σύγκριση έγινε βέβαια με το συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών της DENON με τα shure 840 και 1540 ,τα πρώτα τα θεωρώ πολύ αποκαλυπτικά σαν ακουστικά για όσους αρέσκονται να ακούν μόνο την αλήθεια .
Με την αγορά καινούργιας τεχνολογίας laptop με τα win 8.1 πρόσθεσε περισσότερο σώμα και δυναμική,άντε βγάλε άκρη ...Αναμένω τα win 10 να δω την συμπεριφορά του αλλά και σαν οδηγό asio.
Αν είχες τα ακουστικά του Σπύρου ...Εκεί μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις περισσοτερη ισχύ ...View attachment 116908
Δεν κατάλαβα τίποτα...
το denon για εναν νορμαλ ανθρωπο με ακουστικα οπως τα m40x που εχω εγω,ειναι μια χαρα.
το κακο ειναι οτι εχω συνηθισει και ακουω δυνατα στα ακουστικα.παλιο "κουσουρι" ως dj επι σειρα ετων(15 χρονια για την ακριβεια)
και ακριβως επειδη πρεπει να σταματησω καποια στιγμη να ακουω τοσο δυνατα γιατι θα παθω ζημια,προσπαθω να προσγειωθω σε νορμαλ εντασεις.
γι`αυτο και προσπαθω να αποφυγω την αγορα ενισχυτη...με το denon οταν απλα ακουω μουσικη ειμαι σε μια ενταση -20/-25 db.
εαν ερθω στο τσακιρ,τον φερνω οριακα,που και παλι ειναι υπερ-αρκετο για καποιον που ακουει νορμαλ.
ποιοτικα με καλυπτει πληρως.
Ναι μικρός είναι ακόμα. Του 1987 δεν είναι είπαμε?
![]()
Μάκη, το μόνο που καταλάβαμε από τα ποστ σου είναι ότι σου αρέσει ο Denon. Αυτό το ξέραμε. Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητός;
Δεν κατάλαβα τίποτα...
Μάκη, το μόνο που καταλάβαμε από τα ποστ σου είναι ότι σου αρέσει ο Denon. Αυτό το ξέραμε. Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητός;
εννοεί ότι το denon έπαιζε καλύτερα τα ακουστικά από το mf.
Μάκη εφόσον σου αρέσει υποκειμενικά και είναι προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται να μας δίνεις τεκμηριώσεις απαριθμώντας μηχανήματα, έχουμε καταγράψει την γνώμη σου, και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Εγώ όμως διαφωνώ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.