φορητος ενισχυτης ακουστικων

Φίλε Δημήτρη με τα ακουστικά που έχεις πιστεύω ότι είσαι μια χαρά ,την ισχύ την δίνει γραμμικά και αυτό είναι το σωστό μιας και ο ήχος είναι καθαρός και βελούδινος,χωρίς ποτέ να σε κουράζει.
Είχα στην κατοχή μου τον ενισχυτή ακουστικών της musical fidelity v8 x can με εξωτερική τροφοδοσία και η σύγκριση έγινε βέβαια με το συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών της DENON με τα shure 840 και 1540 ,τα πρώτα τα θεωρώ πολύ αποκαλυπτικά σαν ακουστικά για όσους αρέσκονται να ακούν μόνο την αλήθεια .
Με την αγορά καινούργιας τεχνολογίας laptop με τα win 8.1 πρόσθεσε περισσότερο σώμα και δυναμική,άντε βγάλε άκρη ...Αναμένω τα win 10 να δω την συμπεριφορά του αλλά και σαν οδηγό asio.
Αν είχες τα ακουστικά του Σπύρου ...Εκεί μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις περισσοτερη ισχύ ...View attachment 116908

το denon για εναν νορμαλ ανθρωπο με ακουστικα οπως τα m40x που εχω εγω,ειναι μια χαρα.
το κακο ειναι οτι εχω συνηθισει και ακουω δυνατα στα ακουστικα.παλιο "κουσουρι" ως dj επι σειρα ετων(15 χρονια για την ακριβεια)
και ακριβως επειδη πρεπει να σταματησω καποια στιγμη να ακουω τοσο δυνατα γιατι θα παθω ζημια,προσπαθω να προσγειωθω σε νορμαλ εντασεις.
γι`αυτο και προσπαθω να αποφυγω την αγορα ενισχυτη...με το denon οταν απλα ακουω μουσικη ειμαι σε μια ενταση -20/-25 db.
εαν ερθω στο τσακιρ,τον φερνω οριακα,που και παλι ειναι υπερ-αρκετο για καποιον που ακουει νορμαλ.
ποιοτικα με καλυπτει πληρως.

το denon για εναν νορμαλ ανθρωπο με ακουστικα οπως τα m40x που εχω εγω,ειναι μια χαρα.
το κακο ειναι οτι εχω συνηθισει και ακουω δυνατα στα ακουστικα.παλιο "κουσουρι" ως dj επι σειρα ετων(15 χρονια για την ακριβεια)
και ακριβως επειδη πρεπει να σταματησω καποια στιγμη να ακουω τοσο δυνατα γιατι θα παθω ζημια,προσπαθω να προσγειωθω σε νορμαλ εντασεις.
γι`αυτο και προσπαθω να αποφυγω την αγορα ενισχυτη...με το denon οταν απλα ακουω μουσικη ειμαι σε μια ενταση -20/-25 db.
εαν ερθω στο τσακιρ,τον φερνω οριακα,που και παλι ειναι υπερ-αρκετο για καποιον που ακουει νορμαλ.
ποιοτικα με καλυπτει πληρως.

Ναι καταλαβαίνω...Θα πρέπει όμως να ξέρεις κάτι...Όταν είχα στην κατοχή μου τον συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών της musical fidelity v8 x can και η σύγκριση έγινε αναποφευκτα με το denon σαν ήχος κέρδισε το denon ,προσωπικά μου άρεσε να ακούω από εκεί με τα ακουστικά μου ,όταν άκουγα μέσα απο το musical fidelity v8 x can την ισχύ την έδινε μπαμ και κάτω προφανώς για να εντυπωσιάσει και έχανε καθαρά σαν ήχο αφού δεν είχε αυτό τον βελούδινο ήχο κύριο χαρακτηριστικο του denon.
Όπως και να εχει, περί ορέξεως όμως...Θέλει ψάξιμο χωρίς να αλλοιώσεις αυτό το χαρακτηριστικο που σου αρέσει ,μόνο με δοκιμη !
Όσον αφορά με τις ψείρες προσωπικά και έμενα δεν με ικανοποιούν αν και έχω ακούσει πολλά από αυτά ακόμη και τα πανάκριβα shure ...Κερδίζουν καθαρά όμως σε φορητότητα.

Μάκη, το μόνο που καταλάβαμε από τα ποστ σου είναι ότι σου αρέσει ο Denon. Αυτό το ξέραμε. Μπορείς να γίνεις πιο κατανοητός;

Την προσωπική μου αποψη καταθέτω όπως την καταθέτουν όλοι...Σε ποιο πράγμα γίνω πιο κατανοητός Κώστα?

A ok τώρα κατάλαβα, του αρέσει καλύτερα η ψόφια έξοδος του Denon παρά από τον MF V8xcan...

Αναμενόμενο διότι ότι έχει όνομα Denon αρέσει στον Μάκη.

Από την άλλη έχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τον V8...

Είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής ακουστικών και δεν μπορώ να συμμεριστώ τα αποτελέσματα των συγκρίσεων του Μάκη, εκτός βέβαια όπως λέει ο ίδιος ότι καταθέτει προσωπική άποψη,... η οποία όμως δυστυχώς στο γενικότερο γίγνεσται περί haedfi, τόσο εδώ όσο και στα παγκόσμια φόρα,... δυστυχώς δεν έχει ισχύ.

Μpορεί επίσης να έχει κάποιο πρόβλημα τόσο από τις λυχνίες του ή κάτι άλλο όπως την είχε πατήσει και ο Γιάννης mstr εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/101023-Musical-Fidelity-x-can-V8-Headphone-Amplifier

Παρακαλώ όχι προσωπικές αναφορές, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο. Σεβαστές όσο δεν προσπαθούμε να τις επιβάλλουμε σε άλλους. Η συζήτηση κυλάει πολύ όμορφα, ας συνεχίσουμε έτσι.

Προσωπικές αναφορές επιτρέπονται Κώστα μου, εάν είναι ευγενικές και στα πλαίσια του κανονισμού

Να ξεκαθαρίσω κάτι με την musical fidelity είμαι γνώριμος από την δεκαετια του 90 και την σέβομαι σαν εταιρία μιας και ημουν κάτοχος πολλά από τα προοιοντα της...
Β1,Α1,a1 10th anniversary,Α100,V8XCAN,m1 dac,X10-v3 με το τροφοδοτικό του όπου το τελευταίο με τις vista λάμπες δεν το αλλάζω με τίποτα.
Προσωπικά θα μπορούσα να ακούω τα ακουστικά μου εκτός από το musical fidelity ...Μέσα από τον ολοκληρωμένο μου το denon 2010 AE η ακόμη μέσα από το μαγνητόφωνο μου το ΑΚΑΙ GX 4000D ,εκεί να δεις ισχύ,μιλάω όμως καθαρά σαν ήχο όπου υπερτερεί να ακούς μέσα από το dac του denon ,άλλωστε κατέθεσα προσωπική αποψη ,όπως και προσωπική κατά την αποψη μου είναι τα διάφορα review.

Μάκη εφόσον σου αρέσει υποκειμενικά και είναι προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται να μας δίνεις τεκμηριώσεις απαριθμώντας μηχανήματα, έχουμε καταγράψει την γνώμη σου, και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Εγώ όμως διαφωνώ -bye-

Μάκη εφόσον σου αρέσει υποκειμενικά και είναι προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται να μας δίνεις τεκμηριώσεις απαριθμώντας μηχανήματα, έχουμε καταγράψει την γνώμη σου, και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Εγώ όμως διαφωνώ -bye-

Κανένα πρόβλημα Χρήστο.

Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα...βρισκομαι σε φαση αναζητησης φορητου ενισχυτη ακουστικων...καθως οι πλειοψηφια των ακροασεων γινεται πλεον με ακουστικα και μεσω του κινητου samsung s5 η του sansa clip...
εχετε καποια αποψη για τον aune b1?

Για την χρηση που το θελω να προτιμησω μονο ενισχυτη ακουστικων η και dac μαζι

Διαβαζοντας καποια πραγματα κατανοω οτι τα fiio ενω ειναι εξαιρετικα vfm υπαρχουν και καλυτερες λυσεις απο αποψη αποδοσης...
Οποτε ψαχνοντας βρηκα την περιπτωση του aune, καθως επισης και ενος cayin c5, sony pha-1, portaphile 627p κλπ
Τα ακουστικα που θελω να βοηθησω ειναι τα akg 701 και philips fidelio x2 με την προοπτικη ισως και καποιου αλλου στο μελλον

Κατοπιν σκεψεως θεωρω οτι η φορητοτητα ειναι αυτο που θελω, καθως θελω να αποφυγω με καθε τροπο να ανοιγω το ηχοσυστημα και θα με εξυπηρετουσε η δυνατοτητα να το εχω μαζι μου σε ταξιδια

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Χρήματα;
Θες να είναι απλά φορητός δλδ να χωράει σε back pack ή σε τσάντα υπολογιστή ή και μικρού μεγέθους ώστε το όλο σεταπ να μπορεί να μπει κ σε κάποια τσέπη πχ.;;;

Δεν ειναι το μεγεθος το προβλημα...βασικο κριτηριο ειναι η καλη οδηγηση, καθως μπορει τα υπαρχοντα ακουστικα να μην ειναι και απο τα πιο απαιτητικα, αλλα μπορει στο μελλον να γινουν προσθηκες και επειτα θα προτιμουσα μια λυση φορητοτητας χωρις να απαιτειται πριζα η ρευμα...οχι οτι θα ακουσω εξω απο το σπιτι, αλλα το θεωρω σαν μια ευκολια
Υπαρχει επιτραπεζιος ενισχυτης ακουστικων και dac με εξοδο ακουστικων...αλλα δεν εχω πολλες φορες την ορεξη και κουραγιο για να ανοιγω ολο το συστημα...οποτε και βολευομαι ειτε με το κινητο ειτε με το sansa
Budget οχι πανω απο 300 για κατι πολυ καλο
Ευχαριστω