Καλημέρα, όσον αφορά στη δική μου περίπτωση (δλδ aune b1) έχω ενα καλό και ενα πολύ κακό νέο
το καλό είναι οτι η παραλαβή (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα γίνει σήμερα, δλδ κατά πολύ νωρίτερα
απο την εκτίμηση που μου λέγανε, ήτοι τέλη οκτωβρίου
το κακό είναι, οτι με σκίσανε στο τελωνείο και μάλιστα η αγορά του έγινε στο πόδι (δλδ εν θερμώ),
πράγμα το οποίο δεν είχα στο μυαλό μου,με αποτέλεσμα να ανέβει αρκετά το κόστος του (δλδ απο
196,00 σύνολο κόστος και μεταφορικά) να μπεί ενα καπέλο εκτελωνισμού και φόρων άλλα 106,00 ,
διαμορφώνοντας το κόστος στα λίγο πάνω απο 300,00 σύνολο...δεν τα λές και λίγα πλέον
Οπότε το καλό που του θέλω να αξίζει τα λεφτά του...βέβαια είναι γεγονός, απο έλεγχο που έκανα
μεταγενέστερα, οτι δεν υπήρχε άλλη άμεση λύση απο Ευρώπη μεριά, καθώς δεν υπηρχε κάποιο site
που να κάνει αποστολή στην Ελλάδα, ειδικά για το συγκεκριμένο, αλλά και γενικότερα κάποιο άλλο
αντίστοιχης κατηγορίας τιμής (εκτός απο αυτά της fiio)
Σε μια πρόχειρη ανάγνωση, το aune θεωρείτε απο αρκετούς χρήστες καλύτερο απο το e12 της fiio
και κάποια άλλα σε τιμή κόστους έως τα 200,00 , δεν ξέρω όμως τί γίνεται όσον αφορά στα 300,00
που μου βγήκε σύνολο εμένα (θα μου πείτε πλέον ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα) και σωστά θα σας πώ,
αρκεί το πήδημα να μην πονέσει...χαχαχα.
Οπότε, όταν με το καλό παραλάβω θα γράψω και κάποιες εντυπώσεις για το άν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
ή εάν ανακλύφθηκε μια νέα Αμερική (λέμε τώρα)