φορητος ενισχυτης ακουστικων

Απο μια πρωτη αναγνωση φαινεται πολυ καλη περιπτωση...θα εξεταστει διεξοδικα...απλα εχω μια μικρη επιφυλαξη στις παραγγελιες - παραδοσεις με την εν λογω εταιρεια

Επισης λογικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι το geek out v2+ για να μπορω να το συνδεσω με το κινητο σωστα?

Οσον αφορα στις υπολοιπες περιπτωσεις ειδικα του aune b1 ξερεις καποιος κατι?

Δυστυχώς δε ν εχω ακούσει αυτο που λες. Ομως τα 701 ειναι απαιτητικα. Πχ με ενα fiio δεν θα ειχες το παραμικρό θεμα. Πριν καταληξεις πρέπει να δοκιμάσεις

@supersonic
Fiio ποιο απο ολα...?
θα μπορουσε και το e18? η το e12 μονο...?
για το fiio αρκετοι λενε οτι το e12 ειναι καλυτερο απο το e18...υπαρχει καποιος που να τα εχει ακουσει και τα δυο για να μας πει?

Εχω το ε18 καπου δυο χρόνια. Νομιζω το πρώτο που ηρθε. Ειχα κανει και παρουσίαση. Επίσης σε άλλο νήμα κανω μια σύγκριση με το μικρό βουβαλακι το zuperdac

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το e18 εχει πολυ μεγαλες δυνατότητες οδηγησης για φορητο πάντα. Βέβαια η απόλυτη φορητοτητα είναι κατι που κοστίζει. Κοινως there is no substitute to cubic centimeters που λεγαν οι αγγλοι με ο.τι σημαίνει αυτό

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις...η περιεργεια και η ορεξη για ξυσιμο (ως φυσικη συνεπεια της φαγουρας) με οδηγησαν στην παραγγελια του aune b1...οποτε αναμονη για την παραλαβη

Οταν με το καλο παραλαβω θα μεταφερ αναλυτικες εντυπωσεις

Και παλι ευχαριστω

Εχω το ε18 καπου δυο χρόνια. Νομιζω το πρώτο που ηρθε. Ειχα κανει και παρουσίαση. Επίσης σε άλλο νήμα κανω μια σύγκριση με το μικρό βουβαλακι το zuperdac

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το e18 εχει πολυ μεγαλες δυνατότητες οδηγησης για φορητο πάντα. Βέβαια η απόλυτη φορητοτητα είναι κατι που κοστίζει. Κοινως there is no substitute to cubic centimeters που λεγαν οι αγγλοι με ο.τι σημαίνει αυτό

Πού έγραψες για το zuperdac και δε το βλέπω???

Κι εγώ ψάχνω για φορητό dac/amp για τα AUDEZE LCD-2 και τα HIFIMAN HE-500. Είχα το MERIDIAN EXPLORER 1 και το έδωσα γιατί δεν τράβαγε με τα ακουστικά που ανέφερα. Έχω το iDSD Micro παρέα με το iUSB με τα οποία είμαι, ακόμα, πολύ ευχαριστημένος αλλά οι ώρες για ακρόαση έχουν μειωθεί δραματικά και το ανωτέρω σύνολο είναι λίγο μπελαλίδικο στο στήσε μάζεψε για ακρόαση μιας ώρας... Tι θα συνιστούσατε που να μη ξεπερνάει κατά πολύ τα 300 ευρώ ?

Και δυναμη και ποιοτητα και φορητο σε αυτα τα χρηματα, πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχει προταση...

Μόνο το Geek Out V2, αλλά τρώει πολλή μπαταρία. Το V2+ θα είναι πιο ακριβό και δεν έχει βγει ακόμη, αλλά θα έχει ενσωματωμένη μπαταρία, οπότε λύνεται αυτό το πρόβλημα.

Καλημέρα, όσον αφορά στη δική μου περίπτωση (δλδ aune b1) έχω ενα καλό και ενα πολύ κακό νέο
το καλό είναι οτι η παραλαβή (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα γίνει σήμερα, δλδ κατά πολύ νωρίτερα
απο την εκτίμηση που μου λέγανε, ήτοι τέλη οκτωβρίου
το κακό είναι, οτι με σκίσανε στο τελωνείο και μάλιστα η αγορά του έγινε στο πόδι (δλδ εν θερμώ),
πράγμα το οποίο δεν είχα στο μυαλό μου,με αποτέλεσμα να ανέβει αρκετά το κόστος του (δλδ απο
196,00 σύνολο κόστος και μεταφορικά) να μπεί ενα καπέλο εκτελωνισμού και φόρων άλλα 106,00 ,
διαμορφώνοντας το κόστος στα λίγο πάνω απο 300,00 σύνολο...δεν τα λές και λίγα πλέον

Οπότε το καλό που του θέλω να αξίζει τα λεφτά του...βέβαια είναι γεγονός, απο έλεγχο που έκανα
μεταγενέστερα, οτι δεν υπήρχε άλλη άμεση λύση απο Ευρώπη μεριά, καθώς δεν υπηρχε κάποιο site
που να κάνει αποστολή στην Ελλάδα, ειδικά για το συγκεκριμένο, αλλά και γενικότερα κάποιο άλλο
αντίστοιχης κατηγορίας τιμής (εκτός απο αυτά της fiio)

Σε μια πρόχειρη ανάγνωση, το aune θεωρείτε απο αρκετούς χρήστες καλύτερο απο το e12 της fiio
και κάποια άλλα σε τιμή κόστους έως τα 200,00 , δεν ξέρω όμως τί γίνεται όσον αφορά στα 300,00
που μου βγήκε σύνολο εμένα (θα μου πείτε πλέον ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα) και σωστά θα σας πώ,
αρκεί το πήδημα να μην πονέσει...χαχαχα.

Οπότε, όταν με το καλό παραλάβω θα γράψω και κάποιες εντυπώσεις για το άν η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
ή εάν ανακλύφθηκε μια νέα Αμερική (λέμε τώρα)

κακώς δεν μίλησες με τον Ελληνα αντιπρόσωπο.
Μπορεί να σου έβγαινε και φτηνότερο και να τον στήριζες στην προσπάθεια που κάνει.

@supersonic
Λένε συνήθως..."στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα" και στην προκείμενη περίπτωση φαίνεται να ισχύει

O αντιπρόσωπος είναι συζητήσιμος, τον γνώρισα χθες στην έκθεση και διεπίστωσα ότι από τις αναφερόμενες στην ιστοσελίδα του τιμές (για fiio & aune) κάνει και αρκετά γερές εκπτώσεις ... καλό είναι, μελλοντικά, να τον έχετε υπόψη σας πριν παραγγείλετε ... για τον φίλο που ήδη αγόρασε εύχομαι : καλοάκουστο !

@Δημοκηδή
Ευχαριστώ.....προς το παρόν, φορτίζει στο γραφείο μου, μέχρι να τελειώσω απο τη δουλειά και να αρχίσουν
να ενισχύουν τα 701 (akg) και x2 (fidelio) στο σπίτι...πάντως είναι ωραίο το συναίσθημα της προσμονής μέχρι
τη στιγμή της αλήθειας

εύχομαι να το ευχαριστηθείς, να γλυκαθείς λιγάκι για τα κερατιάτικα...

@supersonic
Ευχαριστω
Λοιπον μια πολυ προχειρη πρωτη εκτιμηση ειναι οτι θα τα βγαλει τα λεφτα του και με το παααααραπανω (και τα κερατιατικα...χαχαχα)
Με τα akg ειναι σκετη απολαυση....τα fidelio δεν φαινεται να ευνοουνται και τοσο ισως επειδη ειναι και απο μονα τους ευαισθητα
Πηγες δοκιμαστηκαν τοσο το sansa clip+ οσο και το κινητο samsung s5
Περισσοτερα εν καιρω
Τωρα μουσικουλα...