jpil
Supreme Member
Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρσι..)
Την φετινή επιστροφή φόρου την πήρα τον Απρίλιο!
Την φετινή επιστροφή φόρου την πήρα τον Απρίλιο!
Ωι,ωι,ωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μάναμ ....
Πέρσι πείρα επιστροφή φόρου 1400 ευρώ.
Πριν τα βάλω στην τσέπη μου πήραν 850
Άρα 1400-850=550
Φέτος θα μου ΚΛΕΨΟΥΝ 1800……….. έτσι μου είπε ο φοροτεχνικός μου.
Ευχαριστώ πολύ το Ελληνικό κράτος την Ελληνική Κυβέρνηση και φυσικά την ακατανόμαστη Γερμανίδα………… αν και αυτή τι φταίει????
Άλλοι μας ξεπούλησαν.
Περαστικά μας…………….
Η προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια γινεται σε καμια αλλη χωρα ή ειναι δικη μας πρωτοτυπια ?
Σήμερα μου ήρθε το Εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορεία.
Παραθέτω και το πόστ για σύγκριση με πέρυσι.
ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…. 1.804,62 :smash:
……………………
Ωι,ωι,ωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μάναμ ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.