Φόρος εισοδήματος.....

Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρσι..)

Την φετινή επιστροφή φόρου την πήρα τον Απρίλιο!

Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρ

Ωι,ωι,ωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μάναμ ....

Re: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρσι..)

procto-synalar-n_cream-p1

να κάνουμε μαζικά μια παραγγελιά ...

Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο πέρ

Παντως λενε οτι απο τρεις δοσεις, θα γινουν 9 ,μεχρι ιουνιο του 2013 η πληρωμη ,ωστε απο ιουλιο να αρχισουν οι επομενες,για το 2011 :flipout:

Πέρσι πείρα επιστροφή φόρου 1400 ευρώ.
Πριν τα βάλω στην τσέπη μου πήραν 850
Άρα 1400-850=550
Φέτος θα μου ΚΛΕΨΟΥΝ 1800……….. έτσι μου είπε ο φοροτεχνικός μου.
Ευχαριστώ πολύ το Ελληνικό κράτος την Ελληνική Κυβέρνηση και φυσικά την ακατανόμαστη Γερμανίδα………… αν και αυτή τι φταίει????
Άλλοι μας ξεπούλησαν.
Περαστικά μας…………….

Re: Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο

Ωι,ωι,ωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μάναμ ....

χαχαχαχχχχχχ, +1000 ...

Re: Απάντηση: Φόρος εισοδήματος 2012 (ή αλλιώς ποσο μεγαλύτερη ήταν η "κουτουλιά" απο

Πέρυσι στην εκκαθάριση φόρου πλήρωσα 1734 ευρώ. Φέτος με λιγότερα έσοδα (περίπου 12%) θα πληρώσω 8772 (!!!) αφού το σύστημα με χρέωσε και προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος περισσότερο από 2000 (!!!) ευρώ.

Είναι λογικό;

Βλάση, φέτος οι πολύτεκνοι όπως εσύ (όπως και οι τρίτεκνοι όπως εγώ) φέρουν την μεγαλύτερη επιβάρυνση λόγω της συντριβής των αφορολογήτων τους ...
Προκαταβολή φόρου θα υποστείς εφόσον έχεις εισοδήματα από εκμίσθωση ακινήτων .... σε ποσοστό 55% των αντιστοίχων εισοδημάτων που δηλώνεις για το 2011 ...

Το ποσο να μη το πω, τελικα 35% πανω απο περυσι (περυσι ειχα πολλες Ιατρικες αποδειξεις)... Σοκ και δεος...Και εγω μεγαλη προκαταβολη. Αυτο με την προκαταβολη ωραιο...Θα πεθανουμε και θα εχουμε δωσει προκαταβολη στην εφορια για την επομενη χρονια... :p

Η συζυγος μου και εγω, περσυ δεν πληρωσαμε φορο. Φετος θα πληρωσουμε συνολικα 1.000 λογω τεκμηριων και οχι λογω εισοδηματων.

Πέρσι πείρα επιστροφή φόρου 1400 ευρώ.
Πριν τα βάλω στην τσέπη μου πήραν 850
Άρα 1400-850=550
Φέτος θα μου ΚΛΕΨΟΥΝ 1800……….. έτσι μου είπε ο φοροτεχνικός μου.
Ευχαριστώ πολύ το Ελληνικό κράτος την Ελληνική Κυβέρνηση και φυσικά την ακατανόμαστη Γερμανίδα………… αν και αυτή τι φταίει????
Άλλοι μας ξεπούλησαν.
Περαστικά μας…………….

Σήμερα μου ήρθε το Εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορεία.
Παραθέτω και το πόστ για σύγκριση με πέρυσι.

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…. 1.804,62 :smash:

Μαζί έχει και 3 δώσεις για να πληρώσω στην τράπεζα.

Η πρώτη είναι αν τα δώσω μετρητά θα καταβάλω…. 1.777,55 έκπτωση 27,07 :grinning-smiley-043

Εάν όχι οι τρις δώσεις προς την τράπεζα είναι από 601,54 ευρώ. :music-smiley-005:

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί το ban που θα φάω θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ………………………

Ας θυμομαστε απλα για το καθε ευρω που πληρωνουμε ,ποιος φταει.Και επισης ολα αυτα τα ψεμματα που μας εχουν πει

Κι "εμείς" ακόμα τα τρώμε... never underestimate the power of denial... Σαν τη μάνα που πιάνει το γιό της με τη σύριγγα στο χέρι και θεωρεί πως τα μάτια είναι από το ξενύχτι και το παιδί κάνει ενδοφλέβια... depon...

είμαστε πολύ reggae τύποι τελικά. three little birds, inside my doorstep singing sweet songs κλπ κλπ κλπ

Η προκαταβολη φορου για την επομενη χρονια γινεται σε καμια αλλη χωρα ή ειναι δικη μας πρωτοτυπια ?

εν τω μεταξύ έσκασε και κάτι άλλο. όσοι δηλώνουν εισόδημα από κατάστημα ή και επαγγελματική στέγη εκτός από την δήλωση του ενοικίου στον αντίστοιχο κωδικό πρέπει να το δηλώσουν λέει και καλά και στους κωδικούς 175 - 176 αν δεν κάνω λάθος (υπόχρεου - συζύγου) γιατί αλλιώς λέει δεν την δέχεται το σύστημα. ο λόγος ότι αυτό ειδικά το εισόδημα έχει φόρο 3%. !!!!!!

όσο για την προκαταβολή φόρου μου είπε κάποιος λογιστής ότι με δεδομένη την μείωση των εισοδημάτων φέτος - του χρόνου στο υπουργείο οικονομικών θα την πατήσουν όπως με τις αποδείξεις πέρσι. αυτή η υπέρογκη προκαταβολή θα αφαιρείται του χρόνου και η επόμενη θα είναι μικρότερη. θα πρέπει του χρόνου να αυξήσουν το ποσοστό της επόμενης πάλι για να συνεχίσουν να μας τα παίρνουν κανονικά.

Last edited:

Σήμερα μου ήρθε το Εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορεία.
Παραθέτω και το πόστ για σύγκριση με πέρυσι.

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…. 1.804,62 :smash:

……………………

Πόσος είναι δηλαδή ο συνολικός φόρος που πρέπει να πληρώσεις για το 2011; Εκεί κάνε την σύγκριση με πέρυσι......

:speechless-smiley-0
Αουτς, αουτς, αααααοοουυυυτς αααααααααααααααοοουυυυοοουυυυτς
Ο
Υ
Τ
Σ

Αουτς