Τον nitecore ποσο τον πηρες και απο που? ειναι αδιαβροχος? θελω εναν φακο τσεπης αλλα να ειναι δυνατος, οχι σαν τους; συνηθισμενους του εμποριου.
Δεν έχεις πρόβλημα από όπου και να τον αγοράσεις. Σε σπάνιες περιπτώσεις ρωτάνε απλά τον σειριακό που είναι πάνω στο σώμα, έτσι κι αλλιώς.και αν τον παραγγειλω απο ebay πως θα με καλυψει η surefire?
Δεν έχει service στην Eυρώπη από όσο ξέρω. Παίρνεις τηλέφωνο στην Αμερική ή στέλνεις email και σου στέλνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι σπίτι σου δωρεάν. Δεν πρόκειται όμως να σου στείλουν κάτι που θα χρειαστεί δουλειά από εσένα για να δουλέψει. Θα σου στείλουν ένα καινούριο κεφάλι ή ένα νέο tailcap, κλπ. Απλά το βιδώνεις και δουλεύει δηλαδή.![]()
To "καλό" είναι σχετικό για τον καθένα. Αν είναι στην κατηγορία που θέλεις, τότε είναι από τις καλύτερες επιλογές. Καλορίζικος!τοσο καλος ειναι αυτος ο surefire δλδ?
Μολις παρηγγειλα εναν απο αμερικη![]()
Δεν έχω ιδέα. Ένα μαγαζί ήξερα που είχε Surefire στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα.με τον Ελληνα αντιπροσωπο (Ελληνικη Εταιρια Οπλων) τι γινεται?
Καλή φάση, κι εγώ ψηνόμουνα επειδή δέχεται και CR123 και ΑΑ. Αλλά σε μικρό θα ήθελα κάτι πιο floody. Και έρχεται και ο LX1...Να κια μια διαφορετικη προταση
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=248375
αν και δεν τον εχω ειναι απο αυτους που θα αγοραζα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.