Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

Eχω εδω και λιγο καιρο τον nitecore extreme, και ειναι πολυ καλος
Δεν εχω δει τον surefire που λες, δεν εχω μετρο συγκρισης

Ο NEX είναι πράγματι καλός και δοκιμασμένος! Δε νομίζω όμως ότι μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των 2. Γενικά μερικά μοντέλα Surefire μπορούν να συγκριθούν μόνο με custom φάκους. Για μένα ο LX2 είναι ένα από αυτά. ;) Eίναι ακριβός, αλλά νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του. Σκέψου και τη lifetime εγγύηση, ακόμα και αν τον ανατινάξεις που λέει ο λόγος, η SF θα σε καλύψει!

Τον nitecore ποσο τον πηρες και απο που? ειναι αδιαβροχος? θελω εναν φακο τσεπης αλλα να ειναι δυνατος, οχι σαν τους; συνηθισμενους του εμποριου.

και αν τον παραγγειλω απο ebay πως θα με καλυψει η surefire?

Τον nitecore ποσο τον πηρες και απο που? ειναι αδιαβροχος? θελω εναν φακο τσεπης αλλα να ειναι δυνατος, οχι σαν τους; συνηθισμενους του εμποριου.

Απο εδω: http://www.heinnie.com/default.asp?s=y4nfpw732331&

Μου κοστισε κοντα στα 70 ευρω αν θυμαμαι καλα. (το εχω γραψει καπου παραπανω)

και αν τον παραγγειλω απο ebay πως θα με καλυψει η surefire?
Δεν έχεις πρόβλημα από όπου και να τον αγοράσεις. Σε σπάνιες περιπτώσεις ρωτάνε απλά τον σειριακό που είναι πάνω στο σώμα, έτσι κι αλλιώς.

εχει δλδ service η surefire εδω στην ελλαδα κ που?

Δεν έχει service στην Eυρώπη από όσο ξέρω. Παίρνεις τηλέφωνο στην Αμερική ή στέλνεις email και σου στέλνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι σπίτι σου δωρεάν. Δεν πρόκειται όμως να σου στείλουν κάτι που θα χρειαστεί δουλειά από εσένα για να δουλέψει. Θα σου στείλουν ένα καινούριο κεφάλι ή ένα νέο tailcap, κλπ. Απλά το βιδώνεις και δουλεύει δηλαδή. ;)

Το έχω δοκιμάσει. Παίρνω και τους λέω ότι έχω πετάξει έναν 6P από τη βεράντα και τι μπορούμε να κάνουμε τώρα και μου λένε: Δεν υπάρχει πρόβλημα, στείλτε μου τη διεύθυνσή σας και θα σας στείλουμε ένα μπέζελ και ένα tailcap δωρεάν! :S

Αν είσαι σίγουρος ότι σε καλύπτει ο LX2, εγώ θα έλεγα go for it! Βασικά ακόμα και να το μετανοιώσεις μετά, μπορείς να τον πουλήσεις με ελάχιστο χάσιμο. ;)
Kάτι ακόμα που πρέπει να ξέρεις, είναι ότι η ανοδίωση δεν έχει την ίδια απόχρωση παντού, αλλά είναι κάπως έτσι. Είναι τελείως διακοσμητικό το θέμα, άλλους τους ενοχλεί, σε άλλους αρέσει, εμένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα...

σε αυτο το μεγεθος υπαρχει κατι πιο δυνατο? ο lx2 μπροστα στον φακο εχει τζαμι η πλαστικο?

Το πλαστικό θα ψηνότανε στον LX2... :p
jl75eu.png

Στο μέγεθος και βάρος του LX2 δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει πραγματικά κάτι πιο δυνατό. Και αξιόπιστο φυσικά.
200 πραγματικά lumens μπροστά από το κρύσταλο... ;)

ok ευχαριστω για την βοηθεια, οταν τον παρω θα πω κι εγω τις εντυπωσεις :)

Βασικά καλό θα ήταν να τον αγοράσει κάποιος από ΗΠΑ (αν έχεις κάποιον εκεί) και να στον στείλει. Γενικά από ΗΠΑ θα έλεγα. Τα ευρωπαϊκά μαγαζιά είναι πανάκριβα.
Η καλύτερη λύση για μένα είναι το Marketplace του CPF: http://www.cpfmarketplace.com/mp/forumdisplay.php?f=11
Mπορείς να βρεις καινούριους ή σχεδόν καινούριους φακούς σε πολύ καλές τιμές ή ακόμα και να ανταλλάξεις δικούς σου.

τοσο καλος ειναι αυτος ο surefire δλδ?

Μολις παρηγγειλα εναν απο αμερικη :D

Δεν έχει service στην Eυρώπη από όσο ξέρω. Παίρνεις τηλέφωνο στην Αμερική ή στέλνεις email και σου στέλνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι σπίτι σου δωρεάν. Δεν πρόκειται όμως να σου στείλουν κάτι που θα χρειαστεί δουλειά από εσένα για να δουλέψει. Θα σου στείλουν ένα καινούριο κεφάλι ή ένα νέο tailcap, κλπ. Απλά το βιδώνεις και δουλεύει δηλαδή. ;)

με τον Ελληνα αντιπροσωπο (Ελληνικη Εταιρια Οπλων) τι γινεται?

τοσο καλος ειναι αυτος ο surefire δλδ?

Μολις παρηγγειλα εναν απο αμερικη :D
To "καλό" είναι σχετικό για τον καθένα. Αν είναι στην κατηγορία που θέλεις, τότε είναι από τις καλύτερες επιλογές. Καλορίζικος!

με τον Ελληνα αντιπροσωπο (Ελληνικη Εταιρια Οπλων) τι γινεται?
Δεν έχω ιδέα. Ένα μαγαζί ήξερα που είχε Surefire στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα.
Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη πάντως να τον πληρώσω 200 ευρώ αντί για 160 δολλάρια.

Να κια μια διαφορετικη προταση

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=248375

αν και δεν τον εχω ειναι απο αυτους που θα αγοραζα...
Καλή φάση, κι εγώ ψηνόμουνα επειδή δέχεται και CR123 και ΑΑ. Αλλά σε μικρό θα ήθελα κάτι πιο floody. Και έρχεται και ο LX1... :D