Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

yuk χρωστας φωτο και εντυπωσεις οταν τον παρεις, ετσι?

yuk χρωστας φωτο και εντυπωσεις οταν τον παρεις, ετσι?
Έγραψα εντυπώσεις εδώ! Υπάρχουν πολλά που δεν αναφέρω, αλλά... όπως είπα ρωτήστε με. ;)

Tώρα για φωτογραφίες... υπάρχουν άφθονες στο CPF. Έτσι είναι και ο δικός μου. Βασικά όλοι οι με σειριακό Α0* είναι όπως στη φώτο (γκρι με σκούρο πράσινο σώμα), μόνο οι Χ* έχουν καλύτερο χρωματισμό.

λοιπον μου φαινεται οτι ειναισειρα μου να τα ακουμπησω χονδρα...(ασ πουμε λογω χριστουγεννων)

σκεφτομαι για

Surefire A2 Aviator με λευκα LED
Liteflux AA η 123
Ψιλοψηνομε για Jetbeam

και οτιδηποτε αλλο εχει πολυ τεχνολογια...

Πιστονοειδεις τους αποκλειω...τι λετε?

Kώστα, να σου πω την αλήθεια προσωπικά δεν βρίσκω κάτι που να με συναρπάζει γενικά.
Έχω παραγγείλει ένα Prion kit σε μαύρο για να αντικαταστήσω τον LD01, για τις περιπτώσεις που θέλω κάτι πολύ μικρό (κουστούμια, φόρμες, κλπ). Η δυνατότητες που έχει να γίνεται 2xAAA, clickie ή twisty είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Ο μόνος που ψιλοκοιτάζω από κει και πέρα είναι ο ElektroLumens EDC-MCE.
Βέβαια και οι R2 Quark έχουν πάρα πολύ καλή τιμή πλέον, 42 δολλάρια για τον 123 (29 ευρώ), αλλά δεν θα πάρω.

δεν κρατηθηκα κ πηρα κ εγω surefire lx2, ελπιζω να ερθει συντομα. εχω και κατι υποβρυχιους φακους που δεν χρησιμοποιω πλεον επειδη δεν ειναι led και δεν μου αρεσει το φως αν ενδιαφερεται κανεις να μου πει. UK mini Q40(σε μπλε) kai sl6(πρασσινο).

Ω, ω... Φέρνω τη καταστροφή μου φαίνεται... :D Με το καλό παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει. :-)

Cree XR-E μα φακο TIR, αλλα δεν ξερω το Βin...η ετιαρια δεν το ανακοινωνει...αλλαστις μετρησεις χτυπα απο τα καλυτερα Lumenοποτε εισαι καλλυμενος..

Προσωπικα και εμμενα δεν μου ενθουσιαζει τιποτα απο τοτε που τους συναρμολογω μονος μου...

KOsh...δεν εχω χρονο τωρα αλλα ξεκινα απο το Lumensfactory.com....η σειρα seraph ειναι συμβατη με Surefire και εχει απεριοσριση σειρα λαμπων και Modularity...

H Καλυτερη συνταγη ειναι 2χ18500 μπαταριες και μια HΟ-9 ή EΟ-9 λαμπα σε D36....

Ναι, XR-E R2 απ' ότι λένε στο CPF.

Κώστα είδες το "συγκριτικό" μου LX2 - M60; Επειδή με ρώτησες... :p

Last edited:

Καλημερα, εχω αυτον τον φακο και θελω να τον κανω πιο δυνατο και σκεφτηκα την αλλαγη led σε ssc p7. Γινεται στον συγκεκριμενο? Να πω οτι παιρνει 3 x size C μπαταριες.

Attachments

• 22112009129.jpg
    22112009129.jpg
    59.3 KB · Views: 11
  • 22112009130.jpg
    22112009130.jpg
    44.8 KB · Views: 16
  • 22112009132.jpg
    22112009132.jpg
    63.1 KB · Views: 13

Καλημερα, εχω αυτον τον φακο και θελω να τον κανω πιο δυνατο και σκεφτηκα την αλλαγη led σε ssc p7. Γινεται στον συγκεκριμενο? Να πω οτι παιρνει 3 x size C μπαταριες.

Κοιτα η περιπτωση σου ειναι η ιδια με αυτη του nick2001 νωριτερα...μπορεις ευκολα να αλαλξεις το αστρο με ενα SSC P4 U-bin, αλλα ισως εχεις προβλημα εστιασης...

για p7 Οχι, καλυτερα το MC-E....,ε 3 επαναφορτιζομενες C εισαι ενταξει....αν η πλακετα ειναι 17 ή 20mm υπαρχουν επιλογες...αν τωρα η πλακετα ειναι παραλληλογραμμη (ισως λογω το διακοπτη) ισως να ειναι πιο ευκολα ή πιο δύσκολα...μπορεις με ΑΣΦΑΛΕΙΑ να τον αποσυναρμολογησεις περισσοτερο?
τωρα πως θα σου κατσει το κατοπτρο παιζεται..αλλα ετσι και αλλιως θα εχεις "παχια" δεσμη....

YUk
Οχι δεν την ειδα...εχω 2 μερες να μπω...δωσε Λινκ γιατι το ποστ θα εχει θαφτει μεχρι τωρα

Kosh

για περισσότερο διάβασμα:
http://candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=161536
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=244696
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=233868

αρε κια με τρομαξες..περιμενα κανονικο ρεβιου με φωτο στο CPF!

kospap ευχαριστω, θα προσπαθησω αυριο η μεθαυριο να τον λυσω περισσοτερο κ θα ανεβασω photos. Ρε παιδια εχω αγχωθει με αυτα που διαβαζω στο cpf μια για τους surefire μια για τις lithium 123 batteries, οχι τπτ αλλο αλλα εχω παραγγειλει τον LX2 που εχει lithium 123 batteries. Δεν πιστευω να μου σκασει κ εμενα καμια ωρα......:P

οχι αν παιρνεις τα μετρα σου....

οχι νερο
οχι διαφορετικες μπαταριες μεταξυ τους (φορτισης η μαρκας)
οχι αδειασμα μεχρι το τελος...

και δεν σημαινει οτι θα γινει 100%
καποοτε ξεχασαμε ενα ξενον φακο μεσα σε χαρτινη συσκευασια ανοιχτο...δεν συναιβει τιποτα , ουτε φωτια ουτε καταστροφη των μπαταριων....

δηαλαδη αν ηταν τοσο επικινδυνα ποσες συσκευες που χρησιμοποιουν Ενερτζαιζερ λιθιου ΑΑ απο τα συπερ μαρκετ πηραν φωτια?

α! ξεχασα να σου πω....το LuxIII που εχεις δουλευει στα 3,6βολτ και 0,7Α

το Ρ7 στα 3,6βολτ και 2,7Α

τι εννοεις οχι νερο??? αδιαβροχος δεν ειναι?? για τα volt ok με τα A τι γινεται? δλδ εσυ τι προτεινεις να βαλω κ με τι μπαταριες?

αρε κια με τρομαξες..περιμενα κανονικο ρεβιου με φωτο στο CPF!
Ήμαρτον... πόσα reviews θέλεις πια; Mόνο το "Surefire LX2" thread έχει 1000+ ποστς! Σπίτι θα σου είχα πουλήσει, όχι φακό! :flipout:

τι εννοεις οχι νερο??? αδιαβροχος δεν ειναι?? για τα volt ok με τα A τι γινεται? δλδ εσυ τι προτεινεις να βαλω κ με τι μπαταριες?

εννοω οτι κοιτας να μην παρουν νερο οι εφεδρικες..αυτες δεν ειναι αδιαβοχες φυσικα...για τα Αμπερ νομιζω 1-1,5 φορα την χωρητικοτητα τους ειναι ΟΚ..παρπαανω δεν μπορεις γιατι γονατιοζουν απο μονες τους....

στον LX2 οι μονες επαναφορτιζομενες που μπορεις να βαλεις ειναι ΜΙΑ 14670 (14μμχ678μμ), οι 17670 δεν χωρανε πια ετσι Yuk!? 14670 exei mono o ΑW....αλλα αν δεν ειναι για καθημερινη χρηση με τις μπαταριες απο Batteryjunctiuon και Lighthound στο 1 δολλαριο+ εισαι ΟΚ

ξεχασα να πω οτι οσα προβληματα προεκυψαν με τισ μη επαναφορτιζομενες ειναι:
ή με τις ψευτικες Πανασονικ (τις κινεζικες με την ασπρη ταμπελα)
ή με καλυτερης ποιοτητας που ειχαν διαφορετικη φορτιση ή αφεθηκαν να εκφορτιστουν πολύ...αλλα και η ηλικια ποαιζει ρολο

η θεωρια και στις τρεις περιπτωσεις ειναι οτι οι δυο μπαταριες παρουσιαζουν διαφορετικη εσωτερικη αντισταση αναλογα της καταστασης τους και αυτη με την μικροτερη ζοριζει την αλλη

για να μην μπερδευτεις ειτε τις βαφεις με μαρκαδορο, ειτε τις κολας ανα δυπ με λεπτη ταινια, ειτε χρησιμοποιεις δυαδες απο διαφορετικη μαρκα