Αυτό που λέμε AR coating είναι η επίστρωση με ένα λεπτό διαφανές φύλλο για να εξαλείφει τις αντανακλάσεις. Τέτοιο έχουν και τα γυαλιά, άλλα σαν φίλτρο και άλλα για τις αντανακλάσεις. ΓΙα αυτό να χρησιμοποιείτε καθαριστικά που δίνουν για τα γυαλιά. Τώρα αν έχει ο φακός σας απλό τζαμάκι δε τρέχει τπτ, αλλά αν ήταν σχετικά ακριβός (>30ευρώ ας πούμε) το πιο πιθανό είναι να έχει!
πως γινεται αγορα παραδειγμα εδω:http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=225381 και πως ξερω οτι οφακος δεν πουληθηκε ηδη?Δεν εννοούσα ότι υπάρχουν C2 τώρα. Έχεις το νου σου (και το νουνού σου, που λεει κι ένας φίλος) και μόλις πουλήσει κάποιος έναν σε καλή τιμή τον χτυπάς.
![]()
Ποστάρεις πρώτος ένα "I'll take it". Αυτό σημαίνει ότι αφού είσαι ο πρώτος που το πόσταρε ο φακός έχει πουληθεί σε σένα εφόσον ο πωλητής μπορεί να τον στείλει στην Ελλάδα ή έξω από τη χώρα του.πως γινεται αγορα παραδειγμα εδω:http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=225381 και πως ξερω οτι οφακος δεν πουληθηκε ηδη?
Λοιπον αν επιμενουμε στο θεμα θα μαλωσουμε ασχημα...γαιτι ακομα και οι ειδικοι δεν συμφωνουνμεταξυ τους....
βασικα τα παντα εχουν να κανουν με τισ επιστρωσεις.....Ενας κατασκευαστης CuStom χειροποιητων διοπτρων συνιστα ασετον αλλα ειναι ο μονος....και αυτος ξερει την δουλεια του το ιδιο και Zeiss...δεν βγαινει ακρη...
για αυτο το λογο εβαλα το ΕΓΩ με κεφαλαιο ατην απαντηση μου...
μαγκες ο δησιος ξεκινησε και nitecore με τον extreme
nitecore extreme disios
ρε παιδια ο fenix pd20 τις τελευταιες μερες το φως που βγαζει μωβιζει καπως μηπως επειδη εχει πεσει λιγο η μπαταρια.αν ειναι αυτο αντιμετωπιζεται με αλλαγη τυπου λεντ γιατι αυτο το φως ειναι χαλια
Mη το γενικεύουμε, υπάρχουν χρήσεις, μέρη ή άτομα που οι RCR δεν κάνουν ή προτείνονται.Ρωτησα και τον κατασκευαστη αν υποστηρίζει μπαταριες RCR123 και ΝΑΙ δεχεται. Διαφορετικα δεν αξίζει φακος που να μην υποστηρίζει RCR παιδια κατα την γνωμη μου μακρυα.
Παντελη, Αλλαξε την μπαταρια πρωτα αν και δεν νομιζω. ΜΕτα αφου αλλαξει την μπαταρια και συνεχιζει να μοβιζει, καθαρισε λιγο το τζαμακι μπροστα.
Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο??? Ποσο καιρο τον εχεις τον φακο?
Πάντως ο δήσιος είναι ακριβός, πήρε το στοκ της nitecore σε xr-e που πωλούταν από τους κατασκευαστές στα 26 δολλάρια shipped και χωρίς τα κουπόνια μάλλιστα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.