κανα 1/5 μηνα τον εχω και την μπαταρια την εχω δουλεψει κατα το ημισυ σε χρονο περιπου.οταν λες να καθαρισω το τζαμακι εννοεις απλα η με καποιο υγρο για αλλο λογο
Λοιπον με ενα υγρο για γυαλια ορασεως οπως μας ειπε ενας φιλος, και εγω δεν το ηξερα. Μετα αλλαξε μπαταρια για καλο και για κακο. δεν νομιζω να χαλασε η διοδος τοσο γρηγορα.:HTEHETH63: παντως εγω με fenix δεν εχω και την καλυτερη σχεση.
Βαλε μπαταρια 123 κανονικη οχι RCR.
και τα μεταλλα αλλα και το κρυσταλο αντεχουν στις πτωσεις και σ'αυτο παιζει ρολο το καλο δεσιμο και η ποιοτητα κοπης αλλα στις πτωσεις ειναι και θεμα τυχης αφου μπορει να σου πεσει απο 10cm και να παθει κατι αλλα γενικα θα λεγαμε οτι αντεχουνΑπό τη Δευτέρα είμαι κάτοχος του Fenix PD30 R4.
Δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία με φακούς led τέτοιου τύπου και θα ήθελα να σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις.
Ο φακός είναι εξαιρετικός σε ποιότητα κατασκευής, πολύ καλός στο πιάσιμο και ελαφρύς.
Η φωτεινότητά του είναι εξαιρετική αν και δεν τον έχω δοκιμάσει σε δύσκολες συνθήκες.
Ο νέος R4 έχει και κλιπσάκι με έλασμα για να μπορείς να τον περάσεις στη ζώνη στην τσέπη σου κλπ. Αρκετά πρακτικό.
Αυτό που δεν είναι καθόλου πρακτικό είναι το ότι αν τον έχεις στο mode που μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 φωτεινότητες και όχι στο Turbo mode, κάθε φορά που τον ανοίγεις πάει και στην επόμενη φωτεινότητα, είχα την ελπίδα ότι έχει κάποιου είδους μνήμη... Είναι λίγο ταλαιπωρία αυτό.
Μια ερώτηση: Πόσο ευαίσθητοι είναι οι led φακοί σε πτώσεις;
Αυτό δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Λογικά έχει μνήμη για λίγα δευτερόλεπτα αφού τον κλείσεις και γι' αυτό πηγαίνει στο επόμενο mode. Θα έπρεπε όμως αφού είναι σβηστός 4-5'' να γυρίζει στο πρώτο mode (του φακού).Αυτό που δεν είναι καθόλου πρακτικό είναι το ότι αν τον έχεις στο mode που μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 φωτεινότητες και όχι στο Turbo mode, κάθε φορά που τον ανοίγεις πάει και στην επόμενη φωτεινότητα, είχα την ελπίδα ότι έχει κάποιου είδους μνήμη... Είναι λίγο ταλαιπωρία αυτό.
παιδια, θα ηθελα να μαθω τι ειναι Milky Mod Flashlights ? και που το αγοραζει κανείς ?
καλη δουλια, θελω και εγω να καθαρισω το δικο μου. τι ηταν αυτο στη σιρηγγα?Εχω κανει attach και το παρακατω (ειναι το ιδιο αλλα ελπιζω να βοηθησει) για να δειτε και να κατεβασετε τις φωτο καλυτερα. Οτι χρειαστειτε πειτε μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.