Φόρουμ για φακούς!!

Re: Φορουμ για φακους!!

ναι ειναι λιγο περιεργη η σχεση OTF lumens με at the emmiter. Καλυτερα να κοιταζουμε τα OTF lumens. Οσες εταιριες δεν αναγραφουν τα OTF καλυτερα να ρωταμε την ιδια την εταιρια να μας εξηγει. Επισης παιζουν παρα πολλα. Για παραδειγμα ο reflector που εχει. Αν ειναι βαθυς αν ειναι λειος αν ...αν ....αν. Ολα παιζουν μεγαλο ρολο.

Καλημέρα σας,

Παρακάτω σας παρουσιαζω μια σειρά που έχω:twoguns:.

Παρακαλω οτι χρειαστείτε για οποιανδηποτε διευκρινηση πειτε μου.

Attachments

• all_flashlights2.jpg
    all_flashlights2.jpg
    83.8 KB · Views: 51
  • 2ndview.jpg
    2ndview.jpg
    72.4 KB · Views: 47
Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

υπαρχει διαφορα στην μεγιστη παραγωγη (πρακτικα) μεταξυ rrt-0 και c2h me cr123? και στην ποιοτητα κατασ... ποιος κερδιζει? πολυ καλη συλλογη, συγχαρητηρια

Last edited:

Ναι για μενα υπαρχει. Ο καλυτερος μεχρι στιγμης φακος ECD ειναι ο RRT-0. Για πολλους λογους. Πολυ ακριβος μεν αλλα πολυ καλος δε. Εχει καλυτερη κατασκευη, καλυτερο χειρισμο και καλυτερη αποδοση-μεγιστη-μπαταριας.

Τον c2h τον εχω για να τον χρησημοποιω μαζι με ενα difuser. Ειναι παρα πολυ καλος και αυτος. Αλλα πρεπει να αναλογιστεις και την διαφορα κοστους που εχουν.

Ο RRT-0 εχει γυρω στα 100 ευρω και ο c2h εχει γυρω στα 40. Ειναι μεγαλη διαφορα. Αλλα o c2h για μενα ειναι επισης ενα πολυ καλος φακος για κοντινες αποστασεις.

Ο RRT-0 ειναι για μακρυνες αποστασεις με καλη εστιαση.

Ειναι αυτο που ελεγα οτι απο φακο σε φακο δεν παιζει ρολο μονο το LED αλλα και ο reflector και πολλα αλλα.

Για παραδειγμα με τον αγαπημενο μου nitecore EX10 εχω προβλημα γιατι τρωει μπαταρια πλυ γρηγορα.

Γενικως τους φακους τους χρησημοποιω παντα στο μεγιστο και για αρκετη ωρα λογω του οτι παω για τρεξιμο και για περπατημα καθε μερα στο βουνο.

Και ετσι εχω μαζι μου παντα εναν EDC φακο και εναν SST-50/ 500 lumens.

Μαζι παντα εφεδρικες μπαταριες.

Υ.Γ.
Σημερα αν εχω χρονο θα ανεβασω beamshots για τον RRT-0 και τον c2h κοντινες αποστασεις σε τοιχο για να εχεις μια αποψη....

Last edited:
Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

η φτωχη μου συλλογη ultrafire rl-168, rrt-0, surfire E2DL, Lumapower Signature VX SST-50 LED, 500 Lumens, Dereelight Javelin :
i3xkcp.jpg
10rn8fc.jpg

Last edited:

Λοιπον εδω έχω αναρτησει 3 φωτογραφιες. Οι 2 πρωτες ειναι για τον dereelight c2h & Jetbeam RRT-0 αντιστοιχα.

Η τριτη φωτο ειναι μαζι για να κανετε τις δικες σας εκτιμησεις:ADFADF1:.

Attachments

• Dereelight.jpg
    Dereelight.jpg
    15.9 KB · Views: 10
  • Jetbeam_RRT-0.jpg
    Jetbeam_RRT-0.jpg
    16.1 KB · Views: 10
  • Both_on_high.jpg
    Both_on_high.jpg
    26.8 KB · Views: 13

Πολυ καλη συλλογη.

Τελικα απο οτι βλεπω ενας καλος γνωστης έχει στην συλλογη του τον RRT-0. Πραγματικα ειναι ενας απο τους καλυτερους φακους.

Ζηλευω που εχεις τον Javelin γιατι θα μπορουσα να χρησημοποιησω την κεφαλη στον C2H. ειναι ενας λογος που θελω να τον αγορασω συντομα.

Ναι ο RRT-0 ειναι με smo. O Dereelight Texture. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω για τον dereelight smo αλλα δεν εχει νομιζω.

Και οι δυο ειναι τεσταρισμενοι με την καταπληκτικη AW RCR123. Πολυ καλη μπαταρια.

Ωραία συλλογή! Ο SC30 πως σου φαίνεται; Σκέφτομαι να πάρω έναν.

yuk!

να σου πω την αληθεια μου ειναι ενας παρα πολυ εντυπωσιακος φακος. Παντα μιλαμε για κοντικες αποστασεις. Εχει 193 lumens αλλα ειναι εντυπωσιακος. Για την δικη μου παντα προσωπικη αποψη, ειναι οτι πρεπει για την δουλεια μου. Ειμαι ηλεκτονικος μηχ. και μηχ δικτυων.

ετσι μπλεκω πολυ συχνα με καλωδια και σε χορους που πρεπει να εχω παντα μαζι μου ενα μικρο και πολυ δυνατο φακο. Πραγματικα ειναι πολυ βολικος και συναμα πολυ πρακτικος και δυνατος.

εχει 3x2 levels. Καθε level εχει το χαμηλο του και το δυνατο του. Εγω θα σου τον προτινα να τον παρεις, για να σου παω την αληθεια μου, εχω διπλους στην συλλογη μου τους παρακατω γιατι μου αρεσουν παρα πολυ.

RRT-0 τον εχω 2 φορες. (περιμενω και ενα texture reflector)
SC30 2 φορες ( γιατι ειναι εντυπωσιακα μικρος και δυνατος πολυ καλη δουλια η zebralight εδω)
Lumapower Signature VX SST-50 τον εχω και αυτον 2 φορες.
και εχω παραγειλει τωρα τον NiteCore Infilux IFE1 αν ειναι καλος και μου αρεσει μαλλον βλεπω να τον αγοραζω διπλο.

Θα μου πειτε γιατι τους εχω διπλους....δεν ξερω αλλα κατι μεσα μου με εχει κανει να τους αγορασω 2 φορες.

βεβαια τους διπλους τους εχω τεσταρει μια φορα να δω αν δουλευουν και μετα τους εχω κλεισει στο κουτακι τους και δεν τους εχω ξανα ανοιξει.

Χμ. Βασικά έχει 2 πράγματα που δε μου αρέσουν.
Το ένα είναι το κουμπί που δεν ξέρω αν θα αντέξει πολύ και το άλλο τα levels. Θα προτιμούσα να είχε ένα ακόμα. Εννοώ ότι από τα 21 ή 38 στα 193 είναι μεγάλη διαφορά. Θα ήθελα να πήγαινε 0,4 (ή λιγότερο) - 21 - 80 - 193...

Και εδω μια φωτογραφια απο zebralight sc30.

Θα προσπαθησω να βρω ενα χωρο μεσα στο σπιτι για να βαλω σε σειρα καποιους φακους να δειτε την συγκριση.

Παντως απο οτι βλεπεις ο zebralight sc30 ειναι πολυ δυνατος.

Η αποσταση που τραβηξα την φωτο ειναι 2 μετρα.

Attachments

• zebralight_sc30_high.jpg
    zebralight_sc30_high.jpg
    18 KB · Views: 8

Χμ. Βασικά έχει 2 πράγματα που δε μου αρέσουν.
Το ένα είναι το κουμπί που δεν ξέρω αν θα αντέξει πολύ και το άλλο τα levels. Θα προτιμούσα να είχε ένα ακόμα. Εννοώ ότι από τα 21 ή 38 στα 193 είναι μεγάλη διαφορά. Θα ήθελα να πήγαινε 0,4 (ή λιγότερο) - 21 - 80 - 193...

Κοιτα, το κουμπακι ειναι πολυ βολικο και δεν νομιζω να παθει κατι. εγω τον χρησημοποιω 3 μηνες τωρα και καθημερινη χρηση μεχρι τελικης πτωσης. Δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα. Αν παθει κατι και ειναι μεσα στην εγγυηση τον αλλαζεις.

Οσο για τις διαβαθμισεις. Νομιζω πως ειναι πολυ καλη η δουλεια και εκει. Γιατι εχει σε καθε level 2 διαβαθμισεις σε low-high.

Γενικα προβλημα με διακοπτη δεν μου εχει παρουσιασει κανενας φακος.

Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

Λοιπον εδω έχω αναρτησει 3 φωτογραφιες. Οι 2 πρωτες ειναι για τον dereelight c2h & Jetbeam RRT-0 αντιστοιχα.

Η τριτη φωτο ειναι μαζι για να κανετε τις δικες σας εκτιμησεις:ADFADF1:.
η κορονα απο c2h εχει μπλε-μοβ αποχρωση?

τι μου ειπες τωρα για zebralight, πηγα στο site και εχει βγαλει αυτον,

για να καταλαβεις τι σου λεω με τις διαβαθμισεις κοιτα στα χαρακτηριστικα του.

http://www.zebralight.com/H31-Headlamp-CR123-220Lm_p_25.html

μαλλον θα κανω μια παραγγελια, τον επομενο μηνα γιατι εχω εξοδα, να μην το μαθει και η κοπελια γιατι μας κρεμασε. Εχω γεμισει τον τοπο με φακους.

Re: Απάντηση: Re: Φορουμ για φακους!!

η κορονα απο c2h εχει μπλε-μοβ αποχρωση?

οχι ειναι η φωτογραφια ετσι. Τωρα που τον τεσταρα παλι με τον ματι δεν βλεπω κατι ειναι καθαρος.

Μην σε παρω και στον λαιμο μου, αλλα τον βλεπω καθαρο. Πρεπει να το προσεξεις παρα πολυ-να βγαλεις τα ματια σου για να δεις καποια αλλαγη. Που ειναι μηδαμινη για μενα.