Re: Φορουμ για φακους!!
yuk!
να σου πω την αληθεια μου ειναι ενας παρα πολυ εντυπωσιακος φακος. Παντα μιλαμε για κοντικες αποστασεις. Εχει 193 lumens αλλα ειναι εντυπωσιακος. Για την δικη μου παντα προσωπικη αποψη, ειναι οτι πρεπει για την δουλεια μου. Ειμαι ηλεκτονικος μηχ. και μηχ δικτυων.
ετσι μπλεκω πολυ συχνα με καλωδια και σε χορους που πρεπει να εχω παντα μαζι μου ενα μικρο και πολυ δυνατο φακο. Πραγματικα ειναι πολυ βολικος και συναμα πολυ πρακτικος και δυνατος.
εχει 3x2 levels. Καθε level εχει το χαμηλο του και το δυνατο του. Εγω θα σου τον προτινα να τον παρεις, για να σου παω την αληθεια μου, εχω διπλους στην συλλογη μου τους παρακατω γιατι μου αρεσουν παρα πολυ.
RRT-0 τον εχω 2 φορες. (περιμενω και ενα texture reflector)
SC30 2 φορες ( γιατι ειναι εντυπωσιακα μικρος και δυνατος πολυ καλη δουλια η zebralight εδω)
Lumapower Signature VX SST-50 τον εχω και αυτον 2 φορες.
και εχω παραγειλει τωρα τον NiteCore Infilux IFE1 αν ειναι καλος και μου αρεσει μαλλον βλεπω να τον αγοραζω διπλο.
Θα μου πειτε γιατι τους εχω διπλους....δεν ξερω αλλα κατι μεσα μου με εχει κανει να τους αγορασω 2 φορες.
βεβαια τους διπλους τους εχω τεσταρει μια φορα να δω αν δουλευουν και μετα τους εχω κλεισει στο κουτακι τους και δεν τους εχω ξανα ανοιξει.