Φόρουμ για φακούς!!

να σου πω την αλήθεια από τον ενθουσιασμό μου ξέχασα να γράψω για το πιάσιμό του που για μένα είναι μειονέκτημα...Είναι λίγο παράξενο, προσωπικά μάλλον δε με βολεύει γιατί δε κρατώ σωστά τη κόντρα με το χέρι μου για να τον κρατώ σταθερά!Με ένα πλασικό ίσως βελτιωθεί πολύ η κατάσταση!

σκεφτομαι να παρω ενα Zebralight SC51 . λετε θα βγαλει τα 200 λουμεν OTF? απ'οτι ειδα δεν δεχεται 14500. και βγαζει 200 με μια απλη? καλο φαινεται! εχει καλο κλιπ που ειναι πολυ σημαντικο για μενα ( θα ειναι το πρωτο μου Zebralight ):p

Χαιρετιζω ολο το κλαμπ των φακουδακηδων...
Συγχαρητηρια στον κωστα στον εργοτελη και τους υπολοιπους!
Εχω διαβασει αρκετα μεγαλο μερος απο τα σχολια στο φορουμ αλα δυστυχως δεν εχω καταληξει σε κατι συγκεκριμενο.Βασικα διαθετω μεχρι 100 ευρω για να αγορασω μικρο φακο με μεγαλο σχετικα μπιμ,(πχ. IFE2-Fenix tk35) θελω να βλεπω σε μια αποσταση 300 μετρα περιπου.Δεν θελω μεγαλη ακτινα, θελω να βλεπω ενα μικρο σκαφος στο λιμανι.Πιστευω να μην κουραζω.Καθε βοηθεια ευπροδεκτη καθως και πληροφοριες απο που να το παρω... :a0210:

Last edited:
Χαιρετιζω ολο το κλαμπ των φακουδακηδων...
Συγχαρητηρια στον κωστα στον εργοτελη και τους υπολοιπους!
Εχω διαβασει αρκετα μεγαλο μερος απο τα σχολια στο φορουμ αλα δυστυχως δεν εχω καταληξει σε κατι συγκεκριμενο.Βασικα διαθετω μεχρι 100 ευρω για να αγορασω μικρο φακο με μεγαλο σχετικα μπιμ,(πχ. IFE2-Fenix tk35) θελω να βλεπω σε μια αποσταση 300 μετρα περιπου.Δεν θελω μεγαλη ακτινα, θελω να βλεπω ενα μικρο σκαφος στο λιμανι.Πιστευω να μην κουραζω.Καθε βοηθεια ευπροδεκτη καθως και πληροφοριες απο που να το παρω... :a0210:

2 λύσεις προτείνω...
olight m3x
catapult thrunite v2 xm-l

και τα 2 έχουν xm-l, θα σου βγουν μαζί με μπαταρίες κάπου 130 ευρώ νομίζω...Εϊναι παραπάνω από όσα δίνεις, αν θες να δούμε για κάτι πιο φθηνό να το δούμε. Αλλά να ξέρεις πως τα κάνουν όλα σκόνη σε απόσταση!Θα σε καλύψουν για τα 300μέτρα που θες, στο λέω εξ εμπειρίας με το ψάρεμα,τα 50.000 λουξ που βγάζουν είναι ό,τι πρέπει, βλέπεις αυτό που θες το βράδυ.ο fenix τκ35 που είναι και πιο φθηνός και πιο μικρός και πιο πολλά λούμεν(μεγαλύτερη συνολική απόδοση, πέραν του κέντρου), αλλά δε θα φέγγει τόσο μακριά,έχει μικρότερο ανακλαστήρα, ωστόσο και πάλι μπορεί να σε καλύπτει, αν δεν είσαι τόσο απόλυτος με την απόσταση των 300 μέτρων. Δλδ για μέχρι 200 κάνει μια χαρά και αυτός.

@teomav από όσο ξέρω τις δέχεται κανονικά τις 14500 και με πολύ καλή απόδοση μάλιστα.Αλλά και με καλές ΑΑ το αποτέλεσμα είναι εξίσου πολύ καλό και το καλύτερο από κάθε άλλο φακό με ΑΑ. Έχει ένα άρθρο ο selfbuilt, ο Η51 και SC51 έχουν την ίδια απόδοση, ίδιο κύκλωμα, λέντ, ανακλαστήρα!

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

2 λύσεις προτείνω...
olight m3x

και τα 2 έχουν xm-l, θα σου βγουν μαζί με μπαταρίες κάπου 130 ευρώ νομίζω...Εϊναι παραπάνω από όσα δίνεις, αν θες να δούμε για κάτι πιο φθηνό να το δούμε. Αλλά να ξέρεις πως τα κάνουν όλα σκόνη σε απόσταση!Θα σε καλύψουν για τα 300μέτρα που θες, στο λέω εξ εμπειρίας με το ψάρεμα,τα 50.000 λουξ που βγάζουν είναι ό,τι πρέπει, βλέπεις αυτό που θες το βράδυ.ο fenix τκ35 που είναι και πιο φθηνός και πιο μικρός και πιο πολλά λούμεν(μεγαλύτερη συνολική απόδοση, πέραν του κέντρου), αλλά δε θα φέγγει τόσο μακριά,έχει μικρότερο ανακλαστήρα, ωστόσο και πάλι μπορεί να σε καλύπτει, αν δεν είσαι τόσο απόλυτος με την απόσταση των 300 μέτρων. Δλδ για μέχρι 200 κάνει μια χαρά και αυτός.

@teomav από όσο ξέρω τις δέχεται κανονικά τις 14500 και με πολύ καλή απόδοση μάλιστα.Αλλά και με καλές ΑΑ το αποτέλεσμα είναι εξίσου πολύ καλό και το καλύτερο από κάθε άλλο φακό με ΑΑ. Έχει ένα άρθρο ο selfbuilt, ο Η51 και SC51 έχουν την ίδια απόδοση, ίδιο κύκλωμα, λέντ, ανακλαστήρα!
link εχεις?

2 λύσεις προτείνω...
olight m3x

Λιγο ακριβους τους βλεπω... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα συμβιβαστω με κατι πιο μικρο-οικονομικο ...

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

Καλος φαινεται, τον εχει καποιος εδω να μας πει γνωμες?

Και μια απορια για να εχει αποδοση (high) 720 λουμεν στη συσκευασια θα εχει 2 Li-ion 18650 η θα πρεπει να αγορασουμε? Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Μεταξύ td15x και fenix tk35 καλύτερα ο fenix, έχει διπλάσιο throw που στη περίπτωσή του χρειάζεται!Μπαταρίες δεν έχουν, πρέπει να πάρεις και φορτιστή μαζί!

@Τεο δες εδώ: http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=291124
αύριο πρωί σου στέλνω το γράμμα με τα 2 λεντάκια!

ο εργοτελης τον εχει . μπαταριες πανε χωρια. 10 δολλαρια - δυο 18650 + φορτιτης ultrafire wf-139 - 14 dollaria. αν τα θες θα σου πω απο που να τα παρεις

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Μεταξύ td15x και fenix tk35 καλύτερα ο fenix, έχει διπλάσιο throw που στη περίπτωσή του χρειάζεται!Μπαταρίες δεν έχουν, πρέπει να πάρεις και φορτιστή μαζί!

@Τεο δες εδώ: http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=291124
αύριο πρωί σου στέλνω το γράμμα με τα 2 λεντάκια!
να εισαι καλα! και στειλε το συνολο τι χρωσταω

Last edited:
σημερα συναντηθηκαμε με τον Κωστα στην κοπη τις πιτας. το φλουρι το πηρε ο supersonik! ευχαριστη κουβεντα ειχαμε , δειχναμε φακους κ.τ.λ.