Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

ο εργοτελης τον εχει . μπαταριες πανε χωρια. 10 δολλαρια - δυο 18650 + φορτιτης ultrafire wf-139 - 14 dollaria. αν τα θες θα σου πω απο που να τα παρεις

Ευχαριστω, ο τκ35 εχει αυτα που θελω αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτον θα καταληξω...

Σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει, τουλάχιστον εγώ δε βρίσκω, πέραν του td15x, που όμως είναι για πιο κοντά, είναι και πιο μικρός άλλωστε.
Πιθανόν ωστόσο να υπάρχει σύντομα καθότι παρουσιάστηκαν πολλά καινούργια μοντέλα τα οποία δεν έχουν μπει στη παραγωγή, δε ξέρει κανείς πότε και αν θα μπουν και πόσο θα κάνουν.
Μιλάω για τα 4sevens X10, eagletac series και olight 6xAA!

καλησπερα κια απο εμενα....

με καποια επιφυλαξη θα προτεινα τη κεφαλη masterpiece pro-1 τηε solarforce....λιγοοτερη φωτεινοτηατ αλλα σιγουρα η πιο στενη δεσμη της αγορας....lux kapoy metajy 42-47000..preπρεπει να το δω

Σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει, τουλάχιστον εγώ δε βρίσκω, πέραν του td15x, που όμως είναι για πιο κοντά, είναι και πιο μικρός άλλωστε.
Πιθανόν ωστόσο να υπάρχει σύντομα καθότι παρουσιάστηκαν πολλά καινούργια μοντέλα τα οποία δεν έχουν μπει στη παραγωγή, δε ξέρει κανείς πότε και αν θα μπουν και πόσο θα κάνουν.
Μιλάω για τα 4sevens X10, eagletac series και olight 6xAA!

Ok, σας ειμαι υποχρεος παιδια, δυστυχως τωρα εκανα καποιο λαθος με τους κωδικους στην πιστωτικη καρτα και μπλοκαριστικε, θα βγαλω αυριο νεα καρτα χρεωστικη για paypal, οποτε θα φαω 1-2 βδομαδες σιγουρα μεχρι να την ενεργοποιησω στο paypal.Θα σας βαλω φωνη τοτε να δουμε μηπως υπαρχει κατι νεοτερο! :a0210:

καλησπερα κια απο εμενα....

με καποια επιφυλαξη θα προτεινα τη κεφαλη masterpiece pro-1 τηε solarforce....λιγοοτερη φωτεινοτηατ αλλα σιγουρα η πιο στενη δεσμη της αγορας....lux kapoy metajy 42-47000..preπρεπει να το δω

τώρα που το λες, σκέφτηκα το καινούργιο Μ8, το είδες;
Δε κυκλοφόρησε ακόμη προς πώληση αλλά φαίνεται εντυπωσιακό!:violent-smiley-030:

Και ίσως ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του Τάσου!!

τώρα που το λες, σκέφτηκα το καινούργιο Μ8, το είδες;
Δε κυκλοφόρησε ακόμη προς πώληση αλλά φαίνεται εντυπωσιακό!:violent-smiley-030:

Και ίσως ταιριάζει γάντι στη περίπτωση του Τάσου!!

Δωσε φωτα τι εστι Μ8?

Με βλεπω να τρωω γερο κολημα με τους φακους... αρχιζω να καψουρευομαι τους καλους και ακριβους!

ρε λετε στη επομενη κοπη της πιτας να βγαλουμε δωρο 3 συνεδρειες απεξαρτησης με ψυχολογο?

Ποιος πέρασε και δεν κόλλησε...?:chinscratch:...ΚΑΝΕΙΣ..:flipout::flipout:
Γεια σου Παντελη, πλακα πλακα θα φαμε και παντοφλα απο τη γυναικα αμα μαθει οτι θα χωσω τοσα λεφτα για φακο!!!Σεμνα και ταπεινα θα κανω τις αγορες των φακων...

Μπααα μόλις δει φως θα καταλάβει...λέμε τώρα..:argue:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας..-bye-

Καλως σας βρηκα!Μπα, μολις δει το φακο θα αρχισει τις ερωτησεις... εννοειται θα κανω τον ανηξερο :nounder:

Μερικές μετρήσεις:

Fenix tk35: 910 OTF(!)
THrunite Catapult: 810 OTF
Nitecore IFE2: 270 OTF
Zebralight H51: 156 OTF (ΑΑ eneloop)
ITP A3 EOS R5: 57 OTF (AAA eneloop 0,9αμπερ τραβά)

Tώρα τι να σας πω, οι μεγάλοι παραφαίνονται δυνατοί και οι μικροί κατώτερων προσδοκιών... ο Fenix φαίνεται ιδίως πολύ δυνατός δε ξέρω τι στο καλό λέντ βρήκανε και βάλανε, ίσως κάνανε ειδική συμφωνία με τη cree και τους έδωσε τα καλύτερα, ξέρω γω; Θα τον άνοιγα να μετρήσω πόσο ρεύμα παίρνει αλλά λέω άσε. Στη μπαταρία είπανε 1,6αμπέρ άλλοι. Λίγα για τέτοια απόδοση!

Θα σας προσθέσω εδώ ένα κανόνα που δε πρέπει να παραβαίνετε. Αν κάτι παίζει πολύ καλά και είστε ευχαριστημένοι, μη το πειράζετε! Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το κάνετε χειρότερο(για μένα ισχύει για αυτό δεν ανοίγω τον fenix για να αποφύγω καμιά πατάτα)

Ο ΙΤΡ δε ξέρω γιατί δίνει μόνο τόσο περίμενα κατιτοίς παραπάνω,νομίζω ότι τόσο δίνανε και με xp-e! Στο zebralight η μπαταρία δεν ήτανε και πλήρως φορτισμένη, το νούμερο σίγουρα είναι πολύ καλό!

Τόση διαφορά?Τι διάμετρο και βάθος έχει στο κάτοπτρο ο catapult?

δε τα έβγαλα να τα μετρήσω, αλλά εξωτερικά φαίνεται πως του fenix είναι 37μμ διάμετρο και κάπου 30μμ πάχος ενώ του catapult 50mm διάμετρο και 50+μμ(δεν είμαι σίγουρος!) βάθος! Πολύ μεγαλύτερος δλδ!