Φόρουμ για φακούς!!

???? δεν τον ξερω.....φαινεται καλυτεριος απο τους φθηνους κινεζικους αλλα ειναι γενικα αγνωστος....

τον ξερει κανεις αλλος?

Τι διαφορες εχουν οι led φακοι απο τους Xenon ?

Ούτε εγώ τον ξέρω τον άλλο, αλλά για τις διαφορές, θα στο πω πρακτικά, τα xenon φτάνουν μέχρι 100lm/watt τα πολύ καλά σε efficiency και τα λέντ 160 πλέον. Τα λέντ ανάβουν άμεσα και παίζουν για 0-1000 λούμεν ενώ τα xenon κάνουν για 2000-10.000 λούμεν!

πρωτοπορεί η Nitecore. H αγαπημενη μου εταιρια :) xexexexe. Νομιζω ομως οτι η Surefire το εκανε πρωτα....οχι με ring αλλα με twist head.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Έχω λυσσάξει να βρω έναν μικρό EDC φακό και δε βρίσκω τίποτα να μου αρέσει γμτ! :chinscratch:

Έχω να πάρω καινούριο φακό μήνες... (στερητικό... :p)
και εγω το ιδιο, τι λες για zebralight SC51 Flashlight AA 200Lm? ο επομενος φακος μου! και κλιπ!!!! και μεγεθος, και λουμεν.:a0210: τι γνωμη εχεις?

τωρα τι να σου πουμε οτι ειναι μουφα? και να το πιστευες δεν την γλυτωνεις...σε ειδα οταν κρατουσες τον Η501!

Το πεπρωμενο φυγειν....

Εγω περιμενω τον Ζ1 απο τον εργοτελη,θα τα σπαει:music-smiley-005:,κι αν μου κανει και κανα καλο κολπο στον shorty θα γινει πανικος στη γειτονια,την νυχτα μερα θα τους κανω.:drummer:

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

ναι αλλά είναι τρελλοί, 2,5 αμπέρ σε αυτό το πραματάκι??!! Ελεος! Θα το κάψουν το λέντ, άσχετα που θα φέγγει απίστευτα!
ο κωστας στο Α10 το δουλευει πανω απο 3Α.
εννοεις κινδυνος υπερθερμανσης?
εσυ, γιωργο , στα ποσα αμπερ δουλευεις το λεντ του Ζ1?

Last edited:
Στου Παντελή τη μόντα έβαλα 2,1 και μου φαίνονται πολλά. Καλά για 10λεπτη max χρήση, αλλά όχι παραπάνω. Είναι μικρό το σώμα, κακά τα ψέματα, δεν είναι για πολλά. Ζεστένεται πολύ!

ναι παιδια δουλευει σταθερα στα 3,1+....με μαι διαφορα...με την μπαατρια που εχω διαρκει μονο 12 λεπτα.....οποτε την γλυτωνω

Ο φακος ΔΕΝ φτιαχτηκε για συνεχη χρηση....φτιαχτηκε για να συμπληρωνει τον EDC μου κια μονο για κακια στιγμη....

συμπληρωματικα να σας πω οτι απο τα 5 λεπτα και μετα θελει συνειδητη προσπαθεια να κρατηθει, απο τα 10 μεχρι τα δωδεκα δεν πα να εισαι κια γκουρου....

επισης βαζωσ στοιχημα οτι ο νεος φακος χησιμοποιει την ιδια πλακετα με τον δικο μου...γιατι ειναι ιδια με αυτη που φορα και ο μεγαλυτερος που εχει ο Τεο....